Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar epeydir hiç giremiyorum oğlum beni perişan etti gece sabahlara kadar ayakta gündüz de düzenli bı uykusu var diyemem 9.5 aylık olduk ve diş hâlâ çıkaramadık onun verdiği sıkıntı mı nedir anlamadım

muhtemelen öyledir canım bizim dişin biri çıktı diğeride yolda başlayınca ardarda çıkıyor

Kızlar bizde 10.5 saatlik yolculugumuzu yaptık. Elhamdulillah hıc korktugum gibi olmadı. Oyalayacak seyler almıstım yanıma oyuncaktan zıyade mandal toka tarzı seylerdi. Yiyecek aldım incir hurma elma fılan elıne verdim o da guzel oyaladı. 2 kere de uyudu cok sukur rahat bır sekılde geldık.

Cıktın mı hastaneden nasılsın canım
Pazartesi günü inşallah canım bir terslik olmazsa çıkıyorum. Bugün 23 Nisan bebeklerimiz 10 aylık oldu. Bu ayın konsepti olarak 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramına uygun yapacaktım. Kırmızı beyaz kombin yapacaktım nasip olmadı. Nice bayramlar görürler inşallah kuzular

Çok sevindim canım darısı bize. Çıkış sonrası ailemin yanına gideceğiz bakalım nasıl olacak. Bizde birde bagaj sorunu var. Bebek Arabası, yatağı, kıyafet oyuncaklari , kendi kıyafetlerim vallahi bize şöyle ticari araçlardan lazım

Çıkınca yaparsın canım cokta guzel olur

Amin sizinde cok guzel gecsın yolculuğunuz ınsallah. Bizim bir bebek doldu bagaj sizi düşünemiyorum

Maşallah kuzuya hadi geçmiş olsun canım rahatla Bi

Kızlar iki gündür perişanım sabaha kadar uykusunda dönüp duruyor inliyor sonra uyanıyor doktora mı götürsem niye böyle oluyor acaba diş yaprmıki dişleri biraz patlamış

Insallah zaman su gibi akıp giderde evladinizi sag saglim kucağınıza alırsınız tatlı telaş bunlar Rabbım acısını göstermesin

Kızlar iki gündür perişanım sabaha kadar uykusunda dönüp duruyor inliyor sonra uyanıyor doktora mı götürsem niye böyle oluyor acaba diş yaprmıki dişleri biraz patlamış
Uykuda dönmesinden korkma canım artık kocaman oldular. Ben yataklarını tamamen boşalttım sabaha kadar her yerini kullanıyorlar. Bir bakıyorum kafası benden taraf bir bakıyorum hiç yok gitmiş en köşeye. İkiside aşırı özgür ruhlu yatakta bile keyif derdinde . Çarşaf altlarında artık durmuyor gece onu bile çekip alıyorum yüzlerini kapar diye. Eşimle kara kara düşünüyoruz bunlar normal yatakta nasıl yatacaklar. ?? İnleme arada oğlumda oluyor Benim gün içinde yediği şey ağır gelebilir , yâda hareketlilik var mesela benimkilerin bacaklarda çarpmadan kaynaklı minik morluklar oluyor durmuyorlar ki kalk otur sandalye duvar vuruyorlar belki onda da öyle bir durm oluyordur. Dişte olabilir ama bence artık seninki dişten bu kadar etkilenmez. Fazla çıkardı yani
Yinede için rahat etmezse götür aklında kalmasın

Dönmesinden korkmuyorum canım uyuyamıyor dönüp duruyor uykuda inliyor sonra ağlıyarak uyanıyor sabaha kdr böylydik pek normal gelmedi bana valla bizim oğlan acısını hep uçlarda yaşıyor o kadar yoruldmki mızmız bir bebek haline geldi.

Şimdi anladım canım ya yok haklısın bir derdi olmalı . Sabır canım yariladik yolu 2 yaşından sonra rahatız inşallah

Benimkide uykuda çok inliyor sağo sola dönüp uyaniyo dişten diyoruz ama çıkmadı da bı turlu kaç aydır böyle. Bu arada senin oğluşuna da masallah yaşı gelmeden yürümüş paşa bizimki de ayakta bı kaç sn duruyo ama gerisi yok emeklemiyo bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…