• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yok canım 7 dişi var daha. Şuan azılar çıkıyor
Yaa maşallah oğluşun biri 7 aylıkken ilk dişini çıkardı lu an 2 de kaldı diğerinin daha dün ilk dişi patlamış 8.5 aylık oldu😂 çok uzun sürede 1 diş bakalım diğerleriyle nasıl canımıza okuyacak.Bir de sizde ishal oldu mu diş çıkarırken

bol çıngırak hışırlı kitap yiyorsa mama emzik arada mola verip bacak açma :KK48: tabi ki arada bir ağlama:) oğlumun birisi arabada uykusu gelince uyuyor diğeri serile serile uyumaya alışık uyumakta zorlanıyor. Ama yolculuktan önce biz oto koltuğunu değiştirdik zaten ana kucağına sığmıyorlardı artık. Yüksek dışarıyı izleyebilecekleri bir model aldık onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada illaki ağlıycaklar çünkü ben bile yoruluyrum 6 saatte çocuklarda haliyle sıkılıyor yoruluyor
Bizimde bazen koltugunda uyuyor bazende ufak çaplı krizler fılan. İnşallah iyi gecer ya aglamasına hıc dayanamıyorum. Bizde 2 aydır oto koltuğuna gectık. Daha iyi dedıgın gibi dısarıyı ızlıyor. Elele baby aldık biz. Sende hangi model var canım memnun musun

Biz besafe aldık canım çok rahat yüksek ama dönmüyor dönen modeli çok pahalıydı bundan baya memnunuz ama bir kurulup oturmaları var paşa beylerin görmen lazım😂😂
Benimkiler durumuyor canım birde biz uzun yol yolcusuyuz sadece şehiriçi olsaydı dediğin gibi katlanabilir uygun güzel şeyler vardı ama bizim yazları göçmen kuşlar misali yollardayiz.

Bizimde bazen koltugunda uyuyor bazende ufak çaplı krizler fılan. İnşallah iyi gecer ya aglamasına hıc dayanamıyorum. Bizde 2 aydır oto koltuğuna gectık. Daha iyi dedıgın gibi dısarıyı ızlıyor. Elele baby aldık biz. Sende hangi model var canım memnun musun
Besafe izi comfort
Kızlar hala arka koltukta mısınız benım gibi yoksa ön koltuga transfer oldunuz mu?
Tabii kii arka koltuk dediğim gibi oğluşun biri pek mutlu değil arabadan sürekli oyuncak kitap falan verip oyalamak gerek bi süre daha arkada devam😅. Aslında yola çıkmak için en güzeli gece uyku saatlerinde ama yasaklardan dolayı yapamadık 🙄

Huggy armor aldık iki gün önce geldi. Daha kullanmak nasip olmadı. İnşallah otururlar yemek masasında oturmayı pek sevmiyorlar tırsıyorum buna da aynısi olur diye 🥴🙄
Bizde koltuk zorunluluğu var ağlasalarda almıyoruz çok ağlayan olursa yol kenarı mola verip sakinleşip devam ediyoruz

Yaa maşallah oğluşun biri 7 aylıkken ilk dişini çıkardı lu an 2 de kaldı diğerinin daha dün ilk dişi patlamış 8.5 aylık oldu😂 çok uzun sürede 1 diş bakalım diğerleriyle nasıl canımıza okuyacak.Bir de sizde ishal oldu mu diş çıkarırken
Biz çok erken çıkardık canım 4 aylıkken 2 dişimz çıktı ama çok zorlandık. Yok canım çok şükür ne ishal ne ateş olmadı. İştahsızlık ve uyku bozukluğu yaşadık hep

Biz çok erken çıkardık canım 4 aylıkken 2 dişimz çıktı ama çok zorlandık. Yok canım çok şükür ne ishal ne ateş olmadı. İştahsızlık ve uyku bozukluğu yaşadık hep
ilk diş çıkaran oğluşta sadece huzursuzluk bir iki gün iştahsızlık oldu bu bebişte baya ishal var ateş yok şükür

Kızlar biz gece 3 ten 7 ye kadar acildeydik dün gün boyu ateşi vardı düşüremedik diştendir dedik dişin ateşi düşüp geri yükselmezmiş böyle ha bire boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum sakındıkça bişey çıkıyor Allah beterinden korusun, pandemi var gitmeden halledelim diye çok ugraltım olmadı 2 serum ateş düşürücü ve yazılan antibiyotik ile döndük hala ara ara yükseliyor 1 saat uyudum kuzum iyi olsun da bize dua edin teyzeleri dikkat edin siz de bebelere

Kızlar biz gece 3 ten 7 ye kadar acildeydik dün gün boyu ateşi vardı düşüremedik diştendir dedik dişin ateşi düşüp geri yükselmezmiş böyle ha bire boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum sakındıkça bişey çıkıyor Allah beterinden korusun, pandemi var gitmeden halledelim diye çok ugraltım olmadı 2 serum ateş düşürücü ve yazılan antibiyotik ile döndük hala ara ara yükseliyor 1 saat uyudum kuzum iyi olsun da bize dua edin teyzeleri dikkat edin siz de bebelere
Canım çok geçmiş olsun yaa rabbim şifa versin kuzucuğa

Ge
Geçmiş olsun canım benim

Back