Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar benim kizçe pütürlü olarak sabah irmik muhallebisine elma armut rendesi muzu çatalla ezip atıyorum severek yemeye başlamıştı ama iki gündür hanfendiye zor yediriyorum zor yutuyor diye yemek istemiyor galiba. Bugün patates ve yeşil kabak hasladim çatalla ezip verdim. Ay öğurdu öğurdu hepsini çıkardı . Normalde havuç kabak patates üçlüsünü blendera vuruyorum veriyorum severek yiyor.

Kızlar benim kizçe pütürlü olarak sabah irmik muhallebisine elma armut rendesi muzu çatalla ezip atıyorum severek yemeye başlamıştı ama iki gündür hanfendiye zor yediriyorum zor yutuyor diye yemek istemiyor galiba. Bugün patates ve yeşil kabak hasladim çatalla ezip verdim. Ay öğurdu öğurdu hepsini çıkardı . Normalde havuç kabak patates üçlüsünü blendera vuruyorum veriyorum severek yiyor.

KNDİ ysin drkn blw mi dniliyordu .liyl parmak kadar yapıp . o bnim kafama pk yatmadı. bu arada tlf bozuldu d harfindb sonra gln harfi yzmıyor. ondan böyl ksik yazduklarım :) pür şklind vrcğim

Mama yi nasil sekilde katiyorsun canim yediklerine hazirlamadn mi kizim mamayi kabul etmiyor o sekilde yapsam bende

Arkadaşlar doktorum kemik suyu önermedi büyük insanları bile zorlar bebeğe etinden yedirin dedi.cift cekilmis kuzu kıyması ile başlamak gerekmiş.9. aydan sonra sığır eti ve balık verebilirmisim.simdilik corbalarina ekmek çeşitleri ekleyerek devam ettiriyor 10 güne kahvaltiya başlayacak.kahvaltida ekmeğe üzüm pekmezi, tereyağı, krem peynir ya da lor( tuzsuz) cevizi toz haline getirip tereyağıyla karıştırıp vermemi söyledi son olarak yumurta sarısı ver dedi. Ben çorbayı çok yemiyor diye biraz pekmez katıyordum yapmamamız gerekiyormuş sebzelerin tadını alabilmesi icin.

bilgilr için tşk canım. birrd kmik suyu vrin dniliyor. bn bir ay daha bklmyi düşünüyorum. 7.5 aylık olsunlar öyl. kmk çşidi drkn canım n msla. bn yoğurda bazn katıyorum pkmz çorbaya katmadım hiç daha kötü olmaz mı :))

Mama yi nasil sekilde katiyorsun canim yediklerine hazirlamadn mi kizim mamayi kabul etmiyor o sekilde yapsam bende
canım önc irmiği bir su bardağo su il kaynattım iyşc şişlik v sancı yapmasın diy. bugün armutu rndlyip irmiğin için kldim l çırpıcı il pişirirkn karıştırdım suyu azalmaya yakın iki ölçk mama kldim. bşraz yoğun oldu yarın mamadan sonra 40 50 cc su tkrar klycğim. pütürlü vrdim ama nuda çok yoğun oldu çok svdilr irmikli myvyi istrsn myvyş n son altını kapadıktan sonrada koyarsın

Mesela beyaz ekmek, tam buğday ekmeği, mısır ekmeği vb. Yani piyasada olan ekmegin her çeşidi.Yogurda katmayi planlıyordum asıl, bı gün kızım çorbayı içmek istemeyince denedim sapir şupur yedi ( bence de kötü olmalı ) tatlı şeyleri seviyor.yogurt verdim uzun zaman sonra bir çay kaşığı anca yemiştir ağzını burustura burustura avakado denedim biraz yedi ama muzla karıştırınca yeme hızlandı çorba konusunda kısır döngüye girdim bennn nasıl çıkabilirim ya doktor patates+havuç + 3. Sebze olarak yaptırıyor çorbayı arada kaçamak yapıp tarhana iciriyorum.3. sebze olarak soğan, sarımsak, pırasa,kabak, ıspanak denedim başka neyli yapsam.

Bize doktor blender robot yasakladı kuzum çatalla yada cam rendeyle ezip veriyoruz ilk başta öğürdüler bu refleks dil üstlerinde ama vermeye devam ettikçe daha iyiler şimdi

Bize doktor blender robot yasakladı kuzum çatalla yada cam rendeyle ezip veriyoruz ilk başta öğürdüler bu refleks dil üstlerinde ama vermeye devam ettikçe daha iyiler şimdi
Kuzum çok denedim ama hep öğürüyor ve öğürmekle kalmıyor. E var ne yok kusuyor. Ama pes etmeyeceğim. Meyveleri rendeliyorum ona alıştı yine bir şekilde yiyor. Normalde biz yemek yerken ona yemeğin patatesonden çatalla ezip verdiğim zaman yiyor ağzını açıyor

Balkabağı ,brokoli yaptım ben. Soğan sarımsak ne zaman vermeye başladın.benimkiler sebzeye alıştı. Havuç patates kabak brokoli ikili üçlü kombin yapıp yapıp verdlm. Avakado yarına kaldı önce tek sonra elma armut muz irmik ile esleyecem. Ben önce yoğurt sonra püre şuan çorba ile devam ediyorum. Püre sebze meyve çorba sadece sebze temalı.yogurt her gün veriyorum şükür yiyorlar.

Kızlar balkabağını buzlukta saklayan var mı kalanı o şekilde saklayabilir miyiz
Ben çoğu şeyi buzlukta saklıyıp yediriyorum canım. Şuan oğlum için buzlukta bal kabagı kereviz karnabahar brokoli var. Her gün cıkartıyorum hemen pişiriyorum bana kolaylık oluyor zaten her an burda istediğim sebzeleri bulamıyorum

Bize püre değil çorbalarla başlattı başladığımız zamandan beri soğan sarımsak verdim. Ben brokoli ve balkabağı vermedim daha.ayni şekilde denedigim şeylerin kombinlemesi benimde ama hep aynı gibi gelmeye başladı.yogurt konusunda şanslısın

Aynen canım çok şükür bende haftaya ıspanak ta koyayım

Benim oğlumda yoğurdu sevdi hergun yoğurt yiyo havuç patatesle başlamistik ama ogurdugu için bırakmıştik bugün tekrar havucla başladım yoğurduna katıp yedirdin şükür yedi patatesi de bu şekilde vericem heralde tek başına hiç sevmedi onları aslında çocukta hakli tatsız tuzsuz çok yavan geliyo demek

Vallahi canım öğür bogur derken alışıyorlar normal Yeni bir tad zamanla daha güzel yerler.

Kizlar size guzel bir karisik meyve puresi tarifi veriyim guzel farkli bir tad oglum cok sevdi koca bir kase yedi yarim elma, yarim armut, kucuk bir havuc, 4 tane gun kurusu minik minik dograyip uzerini gecicek kdr suyla kaynatip yumusayana kdrbekletip blendardan gecirin uzerine 4 tane bebe biskuvisi ekleyin minik gurmenize afiyet seker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…