Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok şükür canım kızım kolay çıkardı tam 6 ay 1 günlükken oğlum damağı açmış geliyor gelmekte olan bugün çok keyifsiz ayağımda sallayarak yatırdım çok acı çekiyor belli içim gidiyor. Geç çıkması daha iyi canım ek gıda sürecin oturur yavrum çok daha az sarsılır. Çok geç değil tabi bu ayın sonunda belki çıkarır vur dedikte delikanlı 1 yaşına da atmasın şimdi

Yoğurt ısıtma ayrıca yapmıyorsun yani oda sıcaklığına geliyor. Kayınvalidem elektrikli ocak üstüne koy ısınsın diyor
Ben kaseye koyup peteğin üstüne koyuyorum biraz tezgâh üstünde beklettim ama sanki çok ısınmadi öksurdu hafiften o gün yavrum ondan sonra hep öyle yaptım

Canim ben oda sickliginda ilitip veriyorum

Zor bir geceden sonra oğluşunda dişi gelmiş oldu iki saatte bir uyandı durdu yavrum ama kızıma göre dişi daha belirgin. Kızımın damağı inceydi canı yanmadan kurtardı kendini oğlumun damağı kalın, tırnağı kalın erkek olduğu için mi acaba anatomilerinde bir kalınlık var

Haydi bakalım geçmiş olsun nazik o annesi ama önce başardı

Minnaklarimm canım ben püresini pişirip hemen yediriyorum tabakta ezene kadar ılınıyor zaten. Normal irmik koyuyordum pişerken. 2 gundur pirinç atıyorum ekstra kemik suyu da atıyorum. Yarın ıspanak tadımı bitecek sonra karnabahar vericem bakalım. Yogurt yemıyor benım oğlan 1-2 hafta vermeyecegım unutsun tadını dıye ama verecegım zaman yıyecegı kadar kaseye alıp tezgahta bekletıyordum. Peynır verıyorum mesela cıkartıyorum 2-3 dakıka sonra verıyorum. Biraz soğuğa alıssın ıstıyorum acıkcası. Annemle kardesım hala dolaptan cıkan bır seyı yıyemıyorlar hemen bogazları şişiyor. O yüzden o kadar dikkat etmiyorum

Hahah ayy bu kuzular yandı vallahi senden birde şey sorcam neden normal kabak değilde bal kabağı verdiniz sebebi var mı bizim listede kabak yazıyo sadece
Bal kabagı alerjı acısından da en risksiz olan sebze. Sındırımıde cok kolay ve diger sebzelere göre tadı daha hos. Mevsım sebzesı dendıgı için yesıl kabak suan vermıyorum

Evime gidince kafam daha rahat olur. Soğuk aldı çocuk buna bağlıyorlar bugün büttün oda sıcaklığında belirttiğim üstüne hafif ılıtıp verdiğim yoğurdun gögüs hırıltısı yaptığını söylüyorlar daraldım ya iki bebek yükü üstüne bir de acıklama yapıyorum her şeyde. Sen kahvaltı ile başladın demi bizim en son ıspanak haftaya vereceğim. Yarın brokoli tadımı ardından avakado tadım sonra ıspanak karnabahar böylelikle vermediğim mevsim sebzesi kalmıyor Trabzon hurması ile ayva ile meyve tadımı biter. Bende ilikli kemik suyu tavuk suyu öyle başlarım. İçim bayağı rahatladı her şeyden verdim tadımlık az kaldı. Ben pirinç üç gündür katıyorum. İrmik Yadee dediği gibi başlayım dedim aklımdaydı emin olamıyordum. İlla bebe irmik mi olsa diye normali koydum muz elma ile güzel bir ara öğün yapıorum irmikle iki gündür bayıla bayıla yiyorlar. Yoğurt her gün küçük cam kavanozu birlikte yiyorlar

Maşallah güzel güzel yeisn sıpalar. O. Irmik tarifine kime tavsiye etsem çocuklar sevmiştir. Yani istersen bebe irmigi al, ama ölçüsü. Yine aynı bilemicem.
Evet ilk kahvalti ile başladım. Şimdi günde sabit 2 öğün bazen arada sadece bir meyveden oluşan püree veya sade yoğurt..

Öğlen sebze çorbası ikindi meyve üç gündür irmikli veriyorum senin yaptığın gibi aslında ben dediğini gece yatmadan önce vermeyi planlıyordum. Ben içine üç kaşıkta mamalarından attım akşam da yoğurt verip bir saat sonra mama verip uyutuyorum. 12 de uykuda mama verdim bugün vermeyem bakım bir kaçta uyanacaklar böyle. 9 de yediler 10 da uyuttum

bir düzen oluşuyor artık çok şükür,

Millete dert anlatmak gercekten cok yoruyor anlayabılıyorum senı bende aynı sekılde kaynanayan kayınpedere laf anlatıyordum. Tavuk suyuna bıraz daha gec baslamak istiyorum ben. Gercı kendı tavuklarımız var hazır degıl ama yıne de gec olsun dıyorum. Ben nedense hep kendi yesin tek tek tadını alsın diyorum daha muhallebı fılan vermedım. Avakado bulamadım burda merkeze gidince alıcam nasıpse. Avakadoyu nasıl verıceksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…