- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.801
Menenjt i ailemin yanında gittiğim doktor 13.ayda kesin öneriyorum demişti. Bakalım önümüzdeki ay eve dönüyoruz orda artık sağlık ocağını arar sorarım. Yok canım demedi bir şey. Desteksiz çok kısa oturuyorlar canım bayağı kısa bir dakika falan. Aslında kendilerini öne vererek biraz daha uzun duruyorlar ama mideleri ağırır diye izin vermiyorumEvet cnm yaa 2 ayda. Çok hareketli hiç durmuyor yerinde. Oturuyor mu seninkiler desteksiz? Maşallah kuzulara kuduklar yaAynen artık yavaşlar dedi bizim hemşire de 9. Ayda da kızamık aşısı var dedi sana söylediler mi doktorumuz da 9 veya 10.ayfa da menenjit aşısı yaptıralım demişti
İkinci yapılan iğne yakıyor canım ondan daha fazla aglarlarHaydi geçmiş olsun canım bizim de aynı iki bacak bir agız. İgnenin 2.sinde agladı benim oğlan tam büyümemiş
6. Ayda da mı atak varmısKizlar bu 6.ay atagini yasayan varmi suan biz 3 gundr perisaniz ya uyumk istemiyor yemk istemiyor huysuz doktora gotrcez arkdslrmda atak gecryor tam atak haftasymis sasrdik valla
Ben verdim vermeye calisiyorum. Yemedi mi Bikac gun ara verip tekrar veriyorum. Yarisi agzina yarisi disina gidiyo ama boyle boyle alisacak. Sebze tadina da alismasi lazim bi sekilde ben boyle dusunuyorumBenimkide aynı malesef patatesi yer diye düşündüm onada aynısını yaptısadece yoğurdu sevdi cicibebe katıp onu veriyorum babası da çok acele ediyorsun diyo patates tadimjni da bitirip bı müddet bekliycem yemiyo çünkü
Aynen yaa bende sebzeye alışmasını istiyorum ama hemen ağlıyo onu verince dışarı atıyor oguruyo ama yoğurdunu çok güzel yiyo onda da kaşık aralarında ağlıyo bian önce ağzına dolsun diyeBen verdim vermeye calisiyorum. Yemedi mi Bikac gun ara verip tekrar veriyorum. Yarisi agzina yarisi disina gidiyo ama boyle boyle alisacak. Sebze tadina da alismasi lazim bi sekilde ben boyle dusunuyorum
Evet öne atıveriyor kendiniMenenjt i ailemin yanında gittiğim doktor 13.ayda kesin öneriyorum demişti. Bakalım önümüzdeki ay eve dönüyoruz orda artık sağlık ocağını arar sorarım. Yok canım demedi bir şey. Desteksiz çok kısa oturuyorlar canım bayağı kısa bir dakika falan. Aslında kendilerini öne vererek biraz daha uzun duruyorlar ama mideleri ağırır diye izin vermiyorumoturacaksalar dikkat otursunlar
Öyle oldu herhalde teyzesiİkinci yapılan iğne yakıyor canım ondan daha fazla aglarlar
Canim valla resmen psikolojik olarak coktum bugunde hic uyumadiCanım 23. Haftadan 26. Haftaya kadar olan bir atak benim bebeklerim de o dediklerin olmadı. Yani ataklar benimkilerde ağlama huzursuzluk falan hiç yapmadı sadece uykuya direnç oluşturuyor. Oğlum bir hafta kadar uykuda dönmeye çalıştı yeni terk etti. İki üç gece yanımda uyuttum mesela bahsettim sana. Bu atak ilişkiler atağı kızım odadan çıkınca hatta abartmıyorum ona arkamı dönünce başlıyor çığlık basmaya o da bi iki gün uyku da geç daldı geçti. Her çocukta aynı tepki yapmıyor ama mutlaka bir dengesizlik oluşturuyor
Ben basladim canimKızlar biz 6 ay 3 gün olduk 1 aydır ek gıdaya başlamıştık. 5 gündür kahvaltıya basladık. Sizlerden başlayan var mı
Malesef canim6. Ayda da mı atak varmıs
Cok normal canim bizmkide 400 gr almis . Bizim cok skntimiz var uykuyla napcagmi bilmiyorum iyydi disten sonra bir turlu duzelemedi son 4 gundrde hic uyumuyor bir saat iki saat anca. Nasil dayaniyor bilmiyorumBenim minnak oldu bitti zor uyuyor zaten bir süredir de gece beşiğinde yüzüstü dönmüş buluyorum aklım başımdan gidiyorMinnaklarimm İn dediği gibi uyku ile ilgili sıkıntımız var hem de elimde mama kasesiyle gelip kaşığı uzatınca başlıyor dudağını büzmeye hemen yaş hazır gözünde hiç de zorlamıyorum aslında yemek istemezse bu arada 2 ayda 500 600 gr arası kilo almışız sağlıklı olsun da zayıf olsun dicem de azcık da tontiş olaydı iyi olurdu hani
Canları sağolsun cnm iyi olsunlar da yormaya çalış biraz belki uyur, biz aşıdan beri ateşle uğraşıyoruz dün gece sabahı sabah ettik Bi önceki gün de verem aşısı yerinden akıntı oldu aşı mı ateş yaptı kabuk bağlayan yerin sıkıntısı mı bilemedimCok normal canim bizmkide 400 gr almis . Bizim cok skntimiz var uykuyla napcagmi bilmiyorum iyydi disten sonra bir turlu duzelemedi son 4 gundrde hic uyumuyor bir saat iki saat anca. Nasil dayaniyor bilmiyorum
Neler verıyorsun pekiBen basladim canim
Ya canım başka bir derdi olmasın. Kulak ağrısı falan. Diş çıkardı rahatladı da kuzum ya. Emin ol o senden daha çok yıpranıyor. Ben böyle durumlarda tek bir şeye odaklanıyorum nasıl ne şekilde ikna olursa o şekilde uyutmak. Oğlan dönerken battaniye ye bile koyduk ki hiç battaniye de yatma huyu yoktur. İki gün yatırdık sonra zaten terk etti dönmeyi. Korkma alışkanlık olur diye. Benimkiler yapmadıysa kimse yapmazCanim valla resmen psikolojik olarak coktum bugunde hic uyumadi
Mesela kızım emzik istedi önce korktum ama sonra baktım kurtuluş oldu. Sadece uyutunca istiyor daldı mı kendi pü atıyor. Gündüz istemiyor ağlarsa falanda istemez sadece dalmak için kullanıyorCanim valla resmen psikolojik olarak coktum bugunde hic uyumadi
Listende sebze olarak tek ıspanak tadımı yaptırmadım brokoli salı yapacağım. Acaba versem mi diye düşünüyordum verebilirim başkada kış sebzesi denemediğim ne kaldı pırasa o zaten 7. Aydan sonra. Dediği hepsini yaptım. Zeytinyağı, blender yapmadım. Pirinç bugün çorbaya koydum. Listen içimi bayağı rahatlattı çok profesyonelce ilerliyorumKızlar bizde ek gıdaya başladık bugün normalde doktorun önerisi yoğurtla ama bugğn yoğurdumuz yoktu havuçla başladıklistemizi atayım sizede fikir olsun
Benimkilerin geçen ay patladı verem aşısı yeri kan geldi hatta şükür ateş yapmadı bizde.Canları sağolsun cnm iyi olsunlar da yormaya çalış biraz belki uyur, biz aşıdan beri ateşle uğraşıyoruz dün gece sabahı sabah ettik Bi önceki gün de verem aşısı yerinden akıntı oldu aşı mı ateş yaptı kabuk bağlayan yerin sıkıntısı mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?