Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Öyle oldu biraz sıpa bırakmadı rahat sürekli memede emzik niyetine. Biz bu arada dış çıkarmadık daha bakalım bu aralar gece çok uyanıp huysuzlaniyor.
Bu arada kullanıcı adınin anlamı ne
Bizde de henüz diş belirtisi yok her bulduğunu ağzına götürüyo epeydir bende dişten şüpheledim ama o yemek için sokuyomus herşeyi emiyo sadece

Bizde de henüz diş belirtisi yok her bulduğunu ağzına götürüyo epeydir bende dişten şüpheledim ama o yemek için sokuyomus herşeyi emiyo sadece

Aynen cnm. Salyalar zaten çoktan başlamış. Elhamdülillah bu günlere. İnşallah isteyenlere de ikinci nasip olsun. Büyük oğlum hala bana "anne bu bizim mi" diye soruyor arada haberi yok ki aynı dönemin embriyo oldukları kuzularim

İlk yoğurt verdim mayalanmış sevmedi. Zaten kaşığı emmeye çalıştı yiyemedi(tabi sonra hemen öğrendi). Bir de torkunun yoğurdundan verdim iki kaşık kadar hazırı sever mi diye onu da beğenmedi. Demekki yoğurdu sevmedi dedim biraz ara verdim zorlamadım. Sonra havuç+patates püresi verdim 1 çay kaşığı zeytinyağıyla yine sevmedi ama tadına baktı. Sonra havuç+ patates +balkabağı verdim onun tadını da çok sevmedi ama doyana kadar olmasa da biraz fazlaca yedi (çizgi film açtım onu izlerken yedi). Sebzeye öyle alıştı. Cam rendede elma+1cicibebe verdim(kendi yaptığım) bayılarak yedi. Armut+cicibebe verdim onu da çok sevdi. Başka meyve denemedim daha. Pirinç unlu muhallebi ve pekmeZli irmikli muhallebi yapıp verdim onu da çok severek yedi. Günde iki öğün ek gıda veriyorum diğer öğünler mamayla devam şimdilik. Biz bu şekildeyiz yoğurt hariç yiyor. Aralarda da biberonla su teklif ediyorum su olduğunu anlayana kadar baya baya içiyor su olduğunu anlayınca çok içmek istemiyor.

Ayy yerim yaa bende bazen düşünüyorum eğer nasib olurda ikinci olursa aslında ikizi ılıcak Rabbim hayırlı uzun ömür versin bebise şaşmamak lazm bazen ben bile uykumdan uyanıp yanımda görünce hem şükrediyorum hemde bu benim mi diyorum rüya değil dimi diye

Bende bugün mayaladim yoğurt yarın basliycaktim ama maya için babannesinden aldığım yoğurt çok tatlıydı bı çay kaşığı verdim bugün başlamış olduk bizde yoğurdu sevmezse içine pekmez katip yedirebilirsiniz yaziyodu nette benimkide ilk hamle de beceremedi emdi ama sonunda da ağladi peşine genelde biberon bitince de bı fasıl ağlarız peşinden

Benim kız halen ilk tattığı şeyi halen yalıyor. Mesela elma mı veriyorum ilk gün yalıyor bi bakıyor sonraki günler yiyor. Sanki zehirleyecem sandığımız dan çok daha uyanıklar

Benim kız halen ilk tattığı şeyi halen yalıyor. Mesela elma mı veriyorum ilk gün yalıyor bi bakıyor sonraki günler yiyor. Sanki zehirleyecem sandığımız dan çok daha uyanıklar
Ay yerim yaa çok tatlılar sevmelere doyamiyo insan bazen burdan sizin yazıları görünce eşime diyorum düşünsene iki tane ne güzel bı onu bı diğerini severdik diyo uyku yeme banyo işlerini hiç hesaba katmiyo

Kızlar bebeklerinizin kakaları katılaştı mı bizim hala aynı hatta Dr ishal gibi diye probiyotik damla verdi
Benimki afedersiniz kabız oldu. Çok fazla kendi alerji mamasını içmiyor. Demek suyu da yeteri kadar veremiyorum. Yemek yedikten sonra çay kaşığı ile veriyorum sonra biberon ile gün boyu teklif ediyorum su ama.bazen içmiyor bazen uyku araya giriyor.

Kızlar bebeklerinizin kakaları katılaştı mı bizim hala aynı hatta Dr ishal gibi diye probiyotik damla verdi
Benimki afedersiniz kabız oldu. Çok fazla kendi alerji mamasını içmiyor. Demek suyu da yeteri kadar veremiyorum. Yemek yedikten sonra çay kaşığı ile veriyorum sonra biberon ile gün boyu teklif ediyorum su ama.bazen içmiyor bazen uyku araya giriyor.

Kesinlikle sebzeden başlamani öneririm benimki pirinç unlu muhallebi müptelası bebekler seviyor anladığım kadarıyla. Ama sebze vitamini de hiç bir şeyde yok. İnşallah seninki sebzeleri yer canım iştahla amin

İnşallh yaa bende pirinç ununda tedirginim biraz alışır sebze falan yemez diye bakalım yoğurtla başladık tadimlara nasıl ilerliycez zaman göstericek Allh hepimizin yardımcısı olsun bu yemek konusunda

Evet cnm suyu benimki de isteyerek içmiyor kabızlık için zeytinyağı denesene sen de

Hıı harika hiç totonu yerine koyamıyosun hem tatlılar hem sinir krizi sebepleri

Ben artik sadece kendi doktorumu dinliyorum yoksa herkes bisey diyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…