• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım çok doğru diyorsun. Blendera alışınca o da sıkıntı. Biraz sert olunca ben korkuyorum boğulacak diye. Bir kere tükürüğü ile boğulma tehlikesi yaşamıştık 4 aylıkken ondan dolayı çok korkuyorum. Ama pütürlü vermeye başlayayım. Pütürlü yemek istemiyor aklı sıra.
Kayınvaliden demiyor mu şimdiden alıştırma çok kurallı senin kız diye 😂 😅😅benim kızımda öyle kuralları var şimdiden. Kızlar çok fena ya

Bence yoğurt sebze Allah ne verdiyse en mantıklısı 😂😂😂 yinede fikirleri al en son karar ver bizde siz kadarken başlamış olduk biraz daha oyalayıp 5.5 aylıkken start verdim.
Benim oğlum oyalanacak gibi değil 😂 mama saati geldiğinde ortalığı kaldırıyo biberonunu tanıyı gorupte yiyemedikce iyce çıldırıyo bazen tam ilitamadan veriyorum günde iki kere 120 CC veriyorum üçe mi çıkarsam bir hafta falan sonrasında başlasak

Benim oğlum oyalanacak gibi değil 😂 mama saati geldiğinde ortalığı kaldırıyo biberonunu tanıyı gorupte yiyemedikce iyce çıldırıyo bazen tam ilitamadan veriyorum günde iki kere 120 CC veriyorum üçe mi çıkarsam bir hafta falan sonrasında başlasak
Benim oğlumda aynı şekilde ama ek gıdada aynı performansı göstermedi canım. Kızım da tam tersiyken ek gıdaya tepkisi daha güzel oldu. 😂 Bende mi değişsem bilemedim 😂😂😂

Merhaba hanımlar. Maşallah sizi okurken kendimi buluyorum 😅 inanın günler nasıl geçiyor anlamıyorum, oğlum 3 yaşına girdi bununla beraber meşhur 3 yaş sendromuna girdik bizde 🙄( hiç sormayın darısı başınıza 😁) küçüğüm de ek gıdaya iyicene alıştı sabah kahvaltı ve ikindi akşam gibi veriyorum. Kahvaltıda genelde yoğurt +meyve veya irmik +meyve, akşamları da sebze. Benim de hesap ismim değişti ☺️(kelebekk47) Sessiz takipteyim sizleri 🙂😘❤️

Kızlar bebeklerinizin kakaları katılaştı mı bizim hala aynı hatta Dr ishal gibi diye probiyotik damla verdi

Merhaba hanımlar. Maşallah sizi okurken kendimi buluyorum 😅 inanın günler nasıl geçiyor anlamıyorum, oğlum 3 yaşına girdi bununla beraber meşhur 3 yaş sendromuna girdik bizde 🙄( hiç sormayın darısı başınıza 😁) küçüğüm de ek gıdaya iyicene alıştı sabah kahvaltı ve ikindi akşam gibi veriyorum. Kahvaltıda genelde yoğurt +meyve veya irmik +meyve, akşamları da sebze. Benim de hesap ismim değişti ☺️(kelebekk47) Sessiz takipteyim sizleri 🙂😘❤️
Siz mi değiştiniz kız ne oluyor yönetici hesap değişimi ile ilgili bildirim göndermiş teker teker ne oluyor 😂😂kız aynı gün doğurduk senin oğlan minik dünyaya geldi belki geç başlarsın diye sana sormadım ama şuan ikinizden ağır alıyorum bu işi sen iki öğüne ne ara geçtin bak şimdi bir garip oldum et mi haşlayıp versem bilemedim 😅😅😅😂😂😂şaka bir yana bende tadımlaro hayırlısı ile bitirirsem 😅sen gibi yapacağım öğlen yoğurt irmik pirinçli şeyler meyve akşam çorba belki tersi öğlen sebze çorbası akşam meyveli irmikli yoğurt muhallebiler.

@Nesir canım ben baştan beri blendr kullanmadım alışmasın diye sende yavas yavas pütürlüye gec birden gecme. Bizde tadımlara devam ediyoruz ama sabahları da artık birşeyler yemek istiyor kahvaltıya ne zaman geceriz acaba?
Minnaklarimm Minnaklarimm canım az mı verıyorsun yoksa bebecikler istediği kadar mı yıyor? Ben kendisi istemeye devam ettikce veriyorum yarım kase yiyordur masallah. Şuana kadar sırayla bal kabagı kereviz patates havuç kabak tadımı yaptık yarın ne eklesem diye düşünüyorum. meyve olarakta meyve filesine koyup veriyorum ben püre yapmıyorum elma ve armutun tadına baktı oyalanıyor öyle.
Angelnursee Angelnursee kuzum benim oğlum 3 gün yogurt yedi daha sonra yemedi 3-4 kere taze taze mayalayıp teklif ettim ama yine yemiyor. Sen nasıl verıyorsun tarif eder misin
Canim benimkide ilk 3 gun yedi sonra yemedi doktorum ulker bebek biskuvisyle karstr dedi bnde ole yptim yiyor cok sukur 3 yemk kasigi, yogurt 4 tane biskuviyi elimle ezp karstrdim canim

Canim benimkide ilk 3 gun yedi sonra yemedi doktorum ulker bebek biskuvisyle karstr dedi bnde ole yptim yiyor cok sukur 3 yemk kasigi, yogurt 4 tane biskuviyi elimle ezp karstrdim canim
Aklım çok karışıyor İnstagram da takip ettiğim doktorlar. Cici bebeye öcü muamelesi yapıyorlar sakın bisküvi falan vermeyin diyorlar ama gittiğimiz doktorlar hiç onlar gibi değil 😂😂😂benimki bir yıl yasak olan ballı bir ilaç yazmıştı 😂😂😂

Ek gıdaya başlayan annelerim bebelere ne kadar su veriyorsunuz. Ben çay kaşığı ile verıyorım tek öğün tadım az mı???

Siz mi değiştiniz kız ne oluyor yönetici hesap değişimi ile ilgili bildirim göndermiş teker teker ne oluyor 😂😂kız aynı gün doğurduk senin oğlan minik dünyaya geldi belki geç başlarsın diye sana sormadım ama şuan ikinizden ağır alıyorum bu işi sen iki öğüne ne ara geçtin bak şimdi bir garip oldum et mi haşlayıp versem bilemedim 😅😅😅😂😂😂şaka bir yana bende tadımlaro hayırlısı ile bitirirsem 😅sen gibi yapacağım öğlen yoğurt irmik pirinçli şeyler meyve akşam çorba belki tersi öğlen sebze çorbası akşam meyveli irmikli yoğurt muhallebiler.

Öyle oldu biraz 😅 sıpa bırakmadı rahat sürekli memede emzik niyetine. Biz bu arada dış çıkarmadık daha bakalım bu aralar gece çok uyanıp huysuzlaniyor.
Bu arada kullanıcı adınin anlamı ne

Back