- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.461
Benimkiler de geçen üzüm emsin bi dedi o yerken çok bakmış da tatsın suyundan nolcak demişti Ki içini hüp çekiverdi ağzına emerken zaten yumhşacık çekiverdi ağzına Hemen çıkardım ama işte gel bana sorAllahtan kabuğu falan yok. Elma ile tadım başlanıyor canım meyvelerde yani. İlk etapta elma armut ananas rendeleyip
Benim akıllılar bunlar daha bebe damakları ne olacak ki diye diş kaşıyıcısı niyetine damaklarına sürtmek amacıyla verdiler ve gördülerrabbim korudu
Maşallah gece ne güzel uyuyorlar seninkiler maşallah maşallah. Senle aynı gün doğum yapmıştık ama Benimki hala nerdeyse saat başı kalkıyo tok olsa bile napcam bilmiyorumGuzel anneler uzun zmndar yazamadim malum evden part time basladim iskura da basvuru yaptim. Insallah tum bebislerimiz sabah gulumseme ile gunu baslatiyorlardir
Bizim kizlar her 3 saatte 150cc iciyorlar ama aksam 9.30 ictirip uyuryorum sabah 5-6 arasi uyaniyorlar yani toplasam 24 saatte 6 kere 150cc iciyorlar. 10 Kasimda 4 aylik oldular o gun bir kizim 7400gr digeri 6700gr olmustu. Sol meme sutu her bebege 2saat ara ile emziryom, sag meme sut cok azaldi maalesef. 5 ayliktan sonra sebze meyve pureler baslayacam gibi. K.v tarhana yapti vercem deyip duruyorbilemedim olur mu ?
Al burdan yak. Çok yoruyor beni vallahi bu durumlarBenimkiler de geçen üzüm emsin bi dedi o yerken çok bakmış da tatsın suyundan nolcak demişti Ki içini hüp çekiverdi ağzına emerken zaten yumhşacık çekiverdi ağzına Hemen çıkardım ama işte gel bana sor
Canım önce gündüz mama süre aralığını azalt. Ben oğlumu böyle alıştırdın şükürMaşallah gece ne güzel uyuyorlar seninkiler maşallah maşallah. Senle aynı gün doğum yapmıştık ama Benimki hala nerdeyse saat başı kalkıyo tok olsa bile napcam bilmiyorumbi de sen sallayarak mı uyutuyosun nasıl uyuyorlar onla mı alakalı acaba
Uzat diyecektim canım çok sık sık verme gündüz sonra gece de seyrek oluyor.Canım önce gündüz mama süre aralığını azalt. Ben oğlumu böyle alıştırdın şükür
Merhaba seninle aynıyız doktoe bana kalp atışı için ayın 26 sını verdi belirtin oluyomu canım mide bulantısı filan bende yiç bişey yokBen 6+0 da karindan duydum canim
Bu topic yine karıştırıldı sanırım sağlıkla al canım kucağına bebeğini burdaki herkes doğurdu darısı başınaMerhaba seninle aynıyız doktoe bana kalp atışı için ayın 26 sını verdi belirtin oluyomu canım mide bulantısı filan bende yiç bişey yok
Aaaaa nasıl yanii ama tarihler çok yeniBu topic yine karıştırıldı sanırım sağlıkla al canım kucağına bebeğini burdaki herkes doğurdu darısı başına
Amin amin insallah cnm valla yardimci yoksa calismam pek mumkun degildi idare ediyoruz ev isi de bitmek bilmez degil miMaşallah canım ya iki bebisle çalışıyosun ne güzel ben bı taneyle evi ceviremiyorumprensesler de çok güzel büyümüş bizde 7 Kasım'da 4 aylık 7.800 du yakin kilolarimiz birbirine sağlıkla büyüsun bütün bebislerimiz
Aaa evet cnm biz ayni gun dogurdukMaşallah gece ne güzel uyuyorlar seninkiler maşallah maşallah. Senle aynı gün doğum yapmıştık ama Benimki hala nerdeyse saat başı kalkıyo tok olsa bile napcam bilmiyorumbi de sen sallayarak mı uyutuyosun nasıl uyuyorlar onla mı alakalı acaba
Üç saate bir veriyorum yani daha mı uzatmam gerekiyo acıkıyo üç saatte zaten amaUzat diyecektim canım çok sık sık verme gündüz sonra gece de seyrek oluyor.
Canim ben dogurdum bes aylik oldu bebegimMerhaba seninle aynıyız doktoe bana kalp atışı için ayın 26 sını verdi belirtin oluyomu canım mide bulantısı filan bende yiç bişey yok
Evet canim 4.5 aylikken basladik ek gidaya. Ilk yogurt verdim canim ilk gun bir cay kasigi sonra bir tatli kasigi 3.gun bir yemek kasigi baktim alerjisi yok artirarak devam ettim sonra kasik mamasina basladik canim ben yaptim pirinc unu su karstirip verdim sevmedi .. hipp 4.aydan itibaren kasik mamasi var doktor onu bi dene dedi onu sevdi oglum onu yiyor aksam yatarken yarim kasenin de yarisini. Simdide meyve puresine basladim canim elma verdim cam rendede rendeleyip yedrdim sevdi. Sebze corbasi tarifi verdi doktor ona basliycam canimKızlar bizimde bu ay kilo alımımız cok az 300 gram. Sağlık ocagı mama ver dedi ama yarın doktorumuza gidicez bakalım o ne derse o şekilde ilerleyecegız. Büyük ihtimalle ek gıdaya baslatacak 5. Ayımızın bitmesine 3 gun var. Bende ek gıda arastırması yapıyorum. Öncelikle yogurt ve sebzeden baslayın denıyor meyvenın tadını begenıp dıgerlerını yemıyorlarmıs. Bir de meyveyı oldugu gıbı verın 1 yasına kadar meyve suyu yasak bilginiz olsun.Angelnursee canım sen ek gıda verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişte az almıstı dimi
Yok canım ya üç saat İyimiş ben belki anne sütü olunca daha sık olur diye dedim. Daha ne olacak 4.5 aylık bebe.
Evet canım bende sen gibi sebze ve yoğurt düşünüyorum. Meyve suyunu bende duydum yasak bende doktora gidecem.Kızlar bizimde bu ay kilo alımımız cok az 300 gram. Sağlık ocagı mama ver dedi ama yarın doktorumuza gidicez bakalım o ne derse o şekilde ilerleyecegız. Büyük ihtimalle ek gıdaya baslatacak 5. Ayımızın bitmesine 3 gun var. Bende ek gıda arastırması yapıyorum. Öncelikle yogurt ve sebzeden baslayın denıyor meyvenın tadını begenıp dıgerlerını yemıyorlarmıs. Bir de meyveyı oldugu gıbı verın 1 yasına kadar meyve suyu yasak bilginiz olsun.Angelnursee canım sen ek gıda verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişte az almıstı dimi
Bende senin gibi almayı düşünüyorum ama erken gibi geliyor bana daSizce 4,5ay hoppala için erken mi?? Doktorlar 6aylık diyolar ama içinizde almayı düşünen ya da alan var mı daha erken? Nasıl oyalayıp işlere bakacağımı şaşırdım artık
Bir kere mayalayıp 3 gün mü verdin nasık yaptın yoğurdu canım?Evet canim 4.5 aylikken basladik ek gidaya. Ilk yogurt verdim canim ilk gun bir cay kasigi sonra bir tatli kasigi 3.gun bir yemek kasigi baktim alerjisi yok artirarak devam ettim sonra kasik mamasina basladik canim ben yaptim pirinc unu su karstirip verdim sevmedi .. hipp 4.aydan itibaren kasik mamasi var doktor onu bi dene dedi onu sevdi oglum onu yiyor aksam yatarken yarim kasenin de yarisini. Simdide meyve puresine basladim canim elma verdim cam rendede rendeleyip yedrdim sevdi. Sebze corbasi tarifi verdi doktor ona basliycam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?