Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim adetim normal haline döndü 2 oldum yarın günüm 3. Adetim gelecek. Karnım bayağı toparladı.

Benim adetim normal haline döndü 2 oldum yarın günüm 3. Adetim gelecek. Karnım bayağı toparladı.

Maşallah. Keske bende olsam.buyuk Oğlumda hemen düzene girmişti ve dediğin gibi karnım da toparlanmiști.

Kızlar sizin nekadar kilonuz duruyor. Benim alınan 13 kilodan sadece 6kilo gitti. 6kilo fazlam var

Maşallah. Keske bende olsam.buyuk Oğlumda hemen düzene girmişti ve dediğin gibi karnım da toparlanmiști.

Kızlar sizin nekadar kilonuz duruyor. Benim alınan 13 kilodan sadece 6kilo gitti. 6kilo fazlam var
65 le doğum yaptım 2. Ayda 56 kg oldum.Simdi 60 .Emzirince zayiflarsin diyorlardı ama ben almaya devam ediyorum.sut olsun diye yemege yuklenmistim artık azla doymuyorum Bu gidişle hepsini geri alirim

65 le doğum yaptım 2. Ayda 56 kg oldum.Simdi 60 .Emzirince zayiflarsin diyorlardı ama ben almaya devam ediyorum.sut olsun diye yemege yuklenmistim artık azla doymuyorum Bu gidişle hepsini geri alirim

Bende ilk ay süt olsun diye yüklenmiştim yemeğe, ama artık soymaya yakın bırakıyorum yemeyi moralim bozuldu iyiycene, sadece sıvıyı hala çok tüketiyorum. Dikat etmek lazım artık

Benim kilodan hiç haberim yok ben 24 kilo aldım 16 sı bir hafta sonra gitmişti 8 kilo yani bana kaldı. Bende 3. Ayda biraz süt için yüklendim yine almışımdır. Şu bir haftadır verdim gibi eve geçince ancak Tartılınca anlarım

Canım ben şundan erken düşünmüyorum daha yedikleri sütü sindirmekte zorlanıyorlar gazlarını halen biz çıkarıyoruz. Anne sütü o da en kolayı, mama bizimde 3 te 2 lik kısmını kapsıyor ama dediğim gibi mideleri hazır olsa artık yeme sonrası gaz işini kendileri halleder.

Bebişlerime kitap aldım ben okuyacağım onlar dinleyecek yüz üstü yatırıp önlerine koyacağım. Karelod var onunla da dinletiliyor. 101 den aldım kırtasiye ye gidecek kadar uzun çıkamıyorum

Bende ilk ay süt olsun diye yüklenmiştim yemeğe, ama artık soymaya yakın bırakıyorum yemeyi moralim bozuldu iyiycene, sadece sıvıyı hala çok tüketiyorum. Dikat etmek lazım artık
Ek gıda alım zamanına kadar böyle devam ederim muhtemelen.İlk 6 aydan sonra ben de başlarım önce mide mi kucultmeye çalışırım sonra ekmek hamur işi keserek devam.sivi tüketimi benimde fena sayılmaz ama yedikçe sıvı napsin

Doktora sorcam bakalım sürekli takip eden doktorumuz var aynen hayırlısıyla şu gazdan kurtulsaydık

Bebişlerime kitap aldım ben okuyacağım onlar dinleyecek yüz üstü yatırıp önlerine koyacağım. Karelod var onunla da dinletiliyor. 101 den aldım kırtasiye ye gidecek kadar uzun çıkamıyorum
Biz bir aydır okuyoruz canım dinliyorlar baya bide siyah beyaz kartlar var onları çok seviyolar çok komikler

Ay çok minnossss ben de bı tane var ördekli.Ordegi tutup almaya çalışıyor sonra kızıyor tutamiyor diye Ben de biraz büyüyünce hareketli kitaplardan almak istiyorum

Hepiniz adet gördünüz mü? 3 ay bitti gelen giden yok daha
Benim adet gibi değilde salı günü açık kırmızı bişey oldu ama çok az akıntı gibi be olduğunu da anlamadım 40 kontrolünde rahmim toparlanmamıştı daha bi ara tekrar gitmem gerek fırsat bulabilirsem

Ay çok minnossss ben de bı tane var ördekli.Ordegi tutup almaya çalışıyor sonra kızıyor tutamiyor diye Ben de biraz büyüyünce hareketli kitaplardan almak istiyorum
Benimkilerde gözlere bayıldı kitabın üzerinde peluşlarda olan gözlerden var salıyorum ikisi de gözle beraber kafayı götürüp getiriyor üç boyutlu da aldım dünya klasiklerinden dört kitap. İnşallah severler

Biz bir aydır okuyoruz canım dinliyorlar baya bide siyah beyaz kartlar var onları çok seviyolar çok komikler
Kartları kaçırmışım bim e gelmiş. Hafta içi kışlık alışverişine gideceğim. Avm den bulurum ilk sözçük kartları diyorsun demi. Bir heyecanlıyım sanki onlar okuyacak

Bizede yaz bende haftaya sağlık ocağına soracağım. Gaz işi bitse bir arada yapıyorlar benimkiler kendi kendine de tam değil yine 10 defa nın 8 ini biz yapıyoz
Bazen kaldırınca direk çıkarıyolar ama bizde çoğu zaman kendimiz çıkarıyoruz hayırlısıyla biteydi gaz muhabbetimiz herşey daha güzel olcak gibi

Kartları kaçırmışım bim e gelmiş. Hafta içi kışlık alışverişine gideceğim. Avm den bulurum ilk sözçük kartları diyorsun demi. Bir heyecanlıyım sanki onlar okuyacak
Canım foto atayım renkli değil siyah beyaz kartlar üzerinde şekiller var sadece üzgün adam mutlu bebek hayvan kareler vs ilk başta gözleri görmediği için siyah beyaz kırmızı falan algılıyolar doğduklarından beri görme mesafesine kart koydum şimdide karşılarına geçip anlatıyorum sürekli hergün farklı bir kart çok dikkatlerini çekiyo 2 seviyesi var ilk 6 ve 2. 6ay için

Eklentiler

• images (6).jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 15
  • images (5).jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…