- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.941
Benim hem bel hem sırtKizlar dogum ameliyattan sonra bel tutulmasi ceken var mi? Dogumdan once bel agrisi hic bilmezdim ama dogumdan sonra artik ara ara belim tutunyor kizlarimi besikten zor kaldirip zor yatiryomagirlasti dogal olarak yapistirici banti ile gecirdim gecer sefer ama simdi yine basladi tutulma
Benimde 37 hafta bitene kadar zaten bitince de doğurdum doğuma gittiğim gün bile kahvaltıda kusmustumBenim 30lu haftalara kadar sürdü yaŞimdi o kadar uzak geliyor ki tam olarak kaçıncı haftaya kadardı hatırlamıyorum
Bende de var canm özellikle sabahları kalktığımda tutulmuş oluyo veya çok uzun süre oturduğum da kalkarken çok ağrıyo ben kiloma veriyorumKizlar dogum ameliyattan sonra bel tutulmasi ceken var mi? Dogumdan once bel agrisi hic bilmezdim ama dogumdan sonra artik ara ara belim tutunyor kizlarimi besikten zor kaldirip zor yatiryomagirlasti dogal olarak yapistirici banti ile gecirdim gecer sefer ama simdi yine basladi tutulma
Benimde özellikle bebeklerin banyo sonrası bakımını yaparken uzun süre eğilince aşırı bel ağrısı oluyo önceden böyle bişeyim yoktuKizlar dogum ameliyattan sonra bel tutulmasi ceken var mi? Dogumdan once bel agrisi hic bilmezdim ama dogumdan sonra artik ara ara belim tutunyor kizlarimi besikten zor kaldirip zor yatiryomagirlasti dogal olarak yapistirici banti ile gecirdim gecer sefer ama simdi yine basladi tutulma
Ben yatak değiştim valla dün geldi bu sabah gayet dinç bir şekilde uyandım. İnsanın bi yeri ağrırken cocuklara bakmak daha zor oluyor. Anne yanı beşik benim rahat oluyor gercekten kalkmadan emzirip koyuyorum.Demek kizlar yalniz degilmisim yaki bandi kullandim biraz gecti agrim isterseniz deneyebilirsiniz. Gece emzirmeye kalkinca cok fena oluyor kizlarimi kaldir yatir agridan. 1 ay once de olmustu bu bandi 2 gundur yapistirdim sukur gecmisti
Ahh bende aynı kilitleniyorum resmen kalkerkenBenimde özellikle bebeklerin banyo sonrası bakımını yaparken uzun süre eğilince aşırı bel ağrısı oluyo önceden böyle bişeyim yoktu
Bir taşla iki kuş vuralım derken nevrimiz döndü hahahaBen de sana seslenecektim nerelerdesin diye ♥ kimse kolay olacak dememişti zaten, sendelesek de devrilmeyiz evelallah
Saat 6 da ikiside kuş gibi örtüşüyor ya dünyalar benim oluyorAy kizlar atak haftasi diye birsey mi var bende merakla bekliyorum kendimi hazirliyorumHepimize kolay gelsin insallah hemencik atlatiriz. Annelik zormus ama sabah guluslerini gorunce herseye degiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende canım hiç acelesi yok ara sıra direnç gösteriyor benimki ama sonra yumuşuyor. İnşallah düzene girecek birkaç ayaBende bugun yatagina alistirma calismasina basldm canim iki kez uyudu sukur tabi 4 desteklezamnla dedigin gbi destekleri teker teker azaltip kendi kendine uyumasini sagliycam
Ben doğumda da kustumBenimde 37 hafta bitene kadar zaten bitince de doğurdum doğuma gittiğim gün bile kahvaltıda kusmustum
Ya benimkiler daha şimdiden birbirlerini fark etmeye başladı. Biri bi ses çıkarınca diğeri cevap veriyor. Ağlayan diğerini uyandırıyor diye ayrı yerlerde tutuyorduk, dün yan yana yatırdım anında sakinleşip uyudular. Tabi bugün aynı taktik işe yaramadı o ayrıSaat 6 da ikiside kuş gibi örtüşüyor ya dünyalar benim oluyoryeni yeni birbirlerini fark ediyorlar benimkiler gülüyorlar alttan alttan bazen sinirli bakıyorlar oğlum bir iki kıskandı. Çok üzülüyorum biri kucağımdayken diğerinin pür dikkat bize bakmasına
Bizimkiler her yan yana olduklarında huzursuzlanıyor neden anlayamadım bir türlü umarım böyle devam etmezSaat 6 da ikiside kuş gibi örtüşüyor ya dünyalar benim oluyoryeni yeni birbirlerini fark ediyorlar benimkiler gülüyorlar alttan alttan bazen sinirli bakıyorlar oğlum bir iki kıskandı. Çok üzülüyorum biri kucağımdayken diğerinin pür dikkat bize bakmasına
Canım benim bebeklerim de salı günü 3.5 aylık olacaklar. İki üç gün oldu benimkilerde kusuyor. Fazla sık aralıkla mu veriyorsun mamayı. Ben hem meme hem mama veriyorum sanırım sütüm yağlanmış çıkardıkları kusuntu sarı şüphe duydum dolaba koydum sütümü. Sapsarı oldu. Ve bebeklerim sütümü az bir şey emse de doyuruyorlar iki üç gündür. Birde nasıl kustuğu da önemli mamayı yer yemez mama olduğu gibi çıkıyorsa daha mideye inmeden çok gelmiş olabilir ya da reflü vardır. Yok yiyip bi yarım saat bir saat sonra hiç çürütmeden kusuyorsa üşümüş olabilir. Zaten lor gibi kusuyorsa da sindirimi yaptığı fazlasınu attığını gösterir. Sütün tamamen mi kesildi yani sadece mamamı veriyorsun.Kizlar bebegim cumartesi gunu 3 aylik olucak.son 5 gundur mamayi kusuyor.sutum yetmiyor. Midesini usuttu ondan mi kusuyor diyorum.sizce napiyim fikir verin
benim oğlanında kalkıyo ama gece bezi değişirken yapıyo. gündüz olmuyo. gece dikkat et bakalım. olup olmaması gerekir mi bir fikrim yok. erkeklerde hormonal olarak geceleri penil ereksiyon olur bebeklerde olur mu bilmiyorumKızlar ya annem kafamı bulandırdı. Erkek bebeği olan annelerim. Bebeklerinizin altını değişmek için açtığınızda pipileri kalkıyor mu? Çiş etme dışında yani annem kalkıyor olması gerekiyor diyor ama benim oğlumun sadece çiş öncesi kalkık oluyor. Doktora soracağım sabit bir doktorumuz olmadığı için ancak aşı zamanı gittiğimde sorabilirim. Sizde durumlar nasıl
Yok canım niye kalksın sadece çiş öncesi ondada çiş yapacağını anlayıp kapatırsak ne ala yetişemezsek ortalık batıyor. Birde her bebrğin pipi anotomisi farklı 2 bebeğimide sünnet ettirdik biri gömülü gibi kalıyor diğeri normale göre biraz büyükmüş onunki hiç gömülmüyor gittiğin doktorlar bezi açıp testislerini falan kontrol ediyor mu sorun olsa söylerlerdi baktılarsaKızlar ya annem kafamı bulandırdı. Erkek bebeği olan annelerim. Bebeklerinizin altını değişmek için açtığınızda pipileri kalkıyor mu? Çiş etme dışında yani annem kalkıyor olması gerekiyor diyor ama benim oğlumun sadece çiş öncesi kalkık oluyor. Doktora soracağım sabit bir doktorumuz olmadığı için ancak aşı zamanı gittiğimde sorabilirim. Sizde durumlar nasıl
Çiş yapacaksa kalkıyor ikisinin de sadece. Sünnet oldular, doktor da inceledi bi sıkıntı görmedi, ki normal yani bence de. Genelde üstüme işemesinler diye peçete tutuyorum üstüneKızlar ya annem kafamı bulandırdı. Erkek bebeği olan annelerim. Bebeklerinizin altını değişmek için açtığınızda pipileri kalkıyor mu? Çiş etme dışında yani annem kalkıyor olması gerekiyor diyor ama benim oğlumun sadece çiş öncesi kalkık oluyor. Doktora soracağım sabit bir doktorumuz olmadığı için ancak aşı zamanı gittiğimde sorabilirim. Sizde durumlar nasıl
Canım moralini bozmak istemem ama bulantin olursa en az 12. Haftaya kadar tadını çıkaramayaksin ah o bunaltı dönemini unutmuyorum Rabbim sana yardım eylesin. Ondan sonra muhteşem ama.İnşaAllah ama 3 gündür öyle bir midem bulanıyor ki anlatamam birde bel ağrısı daha 4. haftadayım Rabbim sana geliyorum dedim yaniboğazıma kadar geliyor o kusma hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?