- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.601
En iyisi canimBende bıraktım gaz ilacını bı kaç gün kar etsede sonra aynı oluyo zaten
Benimki iki ay bir haftalık ama ağzı akıyo aynen ve elleri sürekli ağzında. Emzikten dolayı akıyo dediler ama bilemedimBayanlar benim bebek iki buçuk aylık olduktan sonra sürekli salya akıtmaya başladı. Ve ellerini ağzına sokuyor sürekli. Sizde de öyle mi? Benim kızım 3 ay 12 günlük. Bazen mızmız oluyor uyumuyor bazen sakinbu arada üç aylık olunca bir süre 2 hafta gibi mama reddi yaşadım. Üç aylık bebeklerde mama ve meme reddi oluyormus böyle bir şey yaşadınız mı?
Mama ve meme birlikte olunca canım bayağı fark ediyor. Son onbeş gün olacak sütte arttı tekrardan. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklarSeninkilerinde cok iyi canim gelisimleri
Bende bıraktım. Hem azaldı eskidi gibi olmadığı için hem de kabız yapıyor her ne kadar yapmıyor deselerde. Benimki bitkisel bir ilaç. Bitkisel takviye bana kesinlikle iyi gelmiyor otlu bir çay içsem hemen kabız oluyorum. Bence bebeklerim de öyle.Bende bıraktım gaz ilacını bı kaç gün kar etsede sonra aynı oluyo zaten
Canim 40 bitti 10 gu sonra oldumAngelnursee sen doğumdan kaç gün sonra adet görmüştün
Amin canimMama ve meme birlikte olunca canım bayağı fark ediyor. Son onbeş gün olacak sütte arttı tekrardan. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklar
Ben sebamed ve bepanthol ikisini de kullaniyom cnm memnunum hic pisik olmadi sleepy bez kullanyorum . Bez degisimde islak pamukla azicik siliyom kakayi da o sekilde temizliyom. Islak mendil pisik yapiyor hic kullanmiyomPişik olan var mı hangi krem iyi geldi kızlar? Pişik kremi kullanıyodum ama yine de oldu sleppy Bez hiç sevmedim
Canım yediklerinde yapabilir baharatlı bişey tüketme bende sleppy kullanıyorum ama hiç pişik sorunu yaşamadim krem de Sebamed pişik önleyici kullanıyorum her altını açtığımda sürüyorum ben bol bol pişik zor çünküPişik olan var mı hangi krem iyi geldi kızlar? Pişik kremi kullanıyodum ama yine de oldu sleppy Bez hiç sevmedim
Canım elleri soğuyunca beyaz nokta nokta gibi mi oluyor. Benşm bebişte de var ısınınca geçiyor eldiveni çıkarıyo diye çorap geçirdim bende. Doktora sorcam 25 inde 2 aylık kontrolü varKizlar ben dün akşama doğru bebeğimin gözünde nokta şeklinde kan gördüm hatta bu geçen sene benim basimada geldi ama sonuçta o bı bebek eşim gelince hastaneye gittik hemen tesadüf nöbetci doktrda oğlumun yoğun bakımda ilgilenen doktoruydu baştan aşağı muayene etti gözündeki korkulacak birsey değil dedi capaklanip akarsa bı sıkıntı vardır ddedi ama ben çok korktum birde ellerinij ayaklarının beyazlamasini sordum kansizliktan olamaz dedi öyle bı kaç saniye olup geçmez dedi olunca telefona çek dedi bı kaç saniyelik bişey genelde sıkıntı teşkil etmez dedi ama ben hiç rahat değilim keşke tahlil yapsaydı ama bı yandan da doktor sonuçta biseyden suphelense illaki yapardı diyorum
Canım ben ikinci adetimi oldum iki gün önce geldi. Bir hafta on güne gitmedi ama çok aşırı kanama oldu. İlkinde bu da yine fazla ilkine göre daha az olsadakızlar iyi akşamlar ben doğum yapalı 50 gün oldu hala orta şiddette adet kanaması gibi kanamam geliyo. bu normal mi ki acaba? benim ikizdi çocuklar. ikiz doğum yapan arkadaşlar kaç günde bitti kanamanız?
Masallah canım ben cesaret edemiyorum bırakmaya ama dediğin gibi pek faydası da yokCanim ben ne kullndiysam fayda etmedi biogaia,sab simplex,metsil,aguline aksine arttrdi. Yeni bir dktora basladim kesinlikle birak gaz ilaclarini hicbir faydasi yok surekli kantaron yagiyla karnina ayaklarina popo deligine surup masaj yap gun asiri dus aldir bide bir tatli kasigi rezene ver dedi gercekten bulari yapmaya duzenli bir sekilde devam ettim sukur bir aydr cok rahat
Kesilip tekrar mı basladı?kızlar iyi akşamlar ben doğum yapalı 50 gün oldu hala orta şiddette adet kanaması gibi kanamam geliyo. bu normal mi ki acaba? benim ikizdi çocuklar. ikiz doğum yapan arkadaşlar kaç günde bitti kanamanız?
Bende ikinci adeti oldum canım az oldu ama cok az da sayılmazdı. Doğum öncesi gibi 4-5 gün sürdüCanım ben ikinci adetimi oldum iki gün önce geldi. Bir hafta on güne gitmedi ama çok aşırı kanama oldu. İlkinde bu da yine fazla ilkine göre daha az olsada
2 gün sarı renkte geldi sonra kırmızı gelmeye başladıKesilip tekrar mı basladı?
Ben 43 gün boyunca şiddetli kanama gördüm. 4-5 gün ara verip tekrar başlayınca doktora gittim adet olmussundur eger durmadan devAm etseydı baska testler yapardık dedı. Eger senin de ara vermeden devam ediyorsa mutlaka bi kontrole gitmeni öneririm.
Evet belki şüphelenseydi yapardı canım kalbini ferH tut ama hislerini de yabana atma kontrol altında tut sürekli belki videoya cekebilirsin. Tez zamanda gecsin inşallah yüreğin ferahlasın analık cok zormusKizlar ben dün akşama doğru bebeğimin gözünde nokta şeklinde kan gördüm hatta bu geçen sene benim basimada geldi ama sonuçta o bı bebek eşim gelince hastaneye gittik hemen tesadüf nöbetci doktrda oğlumun yoğun bakımda ilgilenen doktoruydu baştan aşağı muayene etti gözündeki korkulacak birsey değil dedi capaklanip akarsa bı sıkıntı vardır ddedi ama ben çok korktum birde ellerinij ayaklarının beyazlamasini sordum kansizliktan olamaz dedi öyle bı kaç saniye olup geçmez dedi olunca telefona çek dedi bı kaç saniyelik bişey genelde sıkıntı teşkil etmez dedi ama ben hiç rahat değilim keşke tahlil yapsaydı ama bı yandan da doktor sonuçta biseyden suphelense illaki yapardı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?