Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Thistle canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin bebislerini
Hepimiz anne olduk yazismamiz azaldi Bende bugun 9 aydan sonra ilk defa kuafore geldim artik sacimin agirligi beyazligi dayanilir gibi degil tamamen kisa kestirip boyatyorum kizlar Evde annem, esim ve k.v var onlara emanet ettik bir kac saat bana musade dedim ☺
Bizim kuzular da 1 aylik oldu kontrole gittik sukur kg alimlari iyidi bide kalca film de cektirdik. Bu arada kizlar eger ozele gidyorsaniz sgk tamamlayinci sigorta yaptirin bebislere cok daha az maaliyetli oluyor biz yaptirdik ve hesapladigi zaman cok mantikli geliyor. Sadece doktor muayene her bebis icin en az 100tl bide kalca film 180tl fiyatlar verilyor biz 1 senelik tamamlayici her bebis 1250tl yaptirdik.
Bu arada sutum biraz daha iyi bebislere zorlayarak emziryorum bide doktorum bana mide bulanti ilactan yazdi 8 saat ara ile gunde 3kere ic 1 hafta dene dedi daha yeni basladim bakalim sut yaparmis bunu duyan bilen var mi acaba?. Bunun yaninda humana rezene cay, bestlak damla bide ebebekten promalt aldim iciyorum ama yeterince uyamiyorum galiba az olsa da bebislerimi 6 ay emzirmek istiyorum. Bu arada hepatit b 2.ci doz asi yaptirdik bebisler dahil bende agladim ne kadar zormus bebislerin aci cektigini gormek 2.ci ay asici daha mi zor ?? Umarim hepiniz iyisindir

Sağol canım, inşallah
Kuaföre gitme aşamasına gelmişsin bile, süper ya ya bana o kadar uzak geliyo ki sırf hava almak için bile olsa dışarı bi yerlere çıkmak falan.. En zor hamilelik sürecini biz yaşadık resmen, pandemi mevzusu tuz biber oldu.
Bulantı ilacını sadece süt yapar diye mi verdi doktorun, yoksa bulantı problemin mi var? Yok canım ne bulantısı de nolur, o kara günler geri gelmesin

Yok cnm hic bulantim yok bu ilac sut yapar diye verdi bakalim gercekten ise yarayacak mi. Senin bu sicak gunlerde ikiz tasimak hic kolay degil tatlim biz yine temmuz basinda dogurduk hafifledik. Neyse cnm az kaldi biraz daha sabir

Yok cnm hic bulantim yok bu ilac sut yapar diye verdi bakalim gercekten ise yarayacak mi. Senin bu sicak gunlerde ikiz tasimak hic kolay degil tatlim biz yine temmuz basinda dogurduk hafifledik. Neyse cnm az kaldi biraz daha sabir
Sıcak, ödem, kaşıntı, ellerde uyuşma, ağırlık.. Doğurunca geçecek diye diye günleri bitiriyorum, bebelerim de eveeet diye onaylar gibi Meksika dalgası yapıyor o da moral oluyor çok darlandım gerçekten ama en güzel sıkıntı bu, şükür

Kuzum bizde yaptırdık çünkü Ankarada covid patladı resmen sağlık ocağına götüremem onlarda illa getir demedi zaten bizde 1450 liraya 10 kerelik kullanımı olandan yaptırdık.
Kuaföre bende gitcemde korkudan gidemiyorum bi yere
İlacın adı ne hiç duymamıştım öyle bişey. Ben birde galactago damla aldım deneyince söylerim

Az kaldı canım merak etme geçiyor hepsi bütün şişlikler gitti hatta hamileyken çıkan kıllarım şişen basurum bile ayaklarım insan ayağına döndü. 6 kilo fazlayla bu süreci tamamladım ☺ geriye dönmeyecek tek şey göbek kaldı çatlaklarla mutlu mesut takılıyoruz kalan karnım içşn korse takmaya çalışıyorum

Dev ayaktan basura hepsi mevcut bugün eşimle çocukları hastaneye götürme konusunda konuşuyoruz, bundan 1ay sonrası yani. Ben dedim ki hastane giriş kapısına arabayı koyarsın, bebekleri yukarı çıkardıktan sonra arabayı park etmeye dönersin. Pardon sen napıyosun bu planda, iki adım yürüyemiyo musun dedi. O an fark ettim ki ben kendimi bundan sonrasında da bu göbek ve ağırlık olmadan hayal edemiyorum baya aydınlanma yaşadım hehe

canim ilacin adi motilium 21 tablet varmis, iceli daha bir gun oldu zaten emzirdikce sut artiyor gibi ama kuzularim bir emer bir emmez keyiflerine gore davranyorlar bizim de 10 kerelik olandan sadece devlet katkisi 15tl kendin oduyorsun bide hastane tedavi 100% bedava, yalniz onceden geciren hastalik icin kapsamiyormus Aycam sarilik gecirdi mesela o tekrarlarsa kapsamazmis oyle birsey.
Biz asiyi saglik ocaginda yaptiryoruz hep ariyorlar takip ediyorlar

Eklentiler

• 20200813_093201.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 24
Canim dogumdan sonra benim odem 10 gun sonra ancak kayip oldu ellerim ve ayaklarim bavul gibi sismisti suan kus gibi hafifledim sacim da kisacik oldu Doguma 85kg girdim suan bir aylik olduk 70kg olmusum gobek daha tam olarak inmedi sicakta korse de dogru duzgun takamiyorum Sende dogumdan sonra hafifleyince enerji dolu olursun cnm merak etme ama 2 bebekle bir yerlere gitmek biraz daha zahmetli oluyormus arabadan indir bindir bitmez

Hangi sigorta kuzum istanbul fiyatları farklımı acaba

Oooh saçlar şekillendi, kilo gitti, taş olmuşsun çoktan ben de 83le başladım, bugün 90la bitirdim. Doğumdan hemen sonra bile baya hafifliycem gibi. Kişisel tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım ama sağolsun oğullarım doğum sonrası koşturup zayıflatacak beni inanıyorum dediğin gibi iki bebekle dışarı çıkmak sıkıntılı olur, anca kontrolden kontrole artık

Benim hastanede sütüm gelmeyince hemşireler galactago verdiler 1 hafta kadar içtim ilk 3-4 gün hiç süt yoktu süt gelmeye başlayınca da hippe geçtim. Bestlak denemedim ama onu da sipariş verecem kuzum bir de lactamil toz varmış bir arkadaşım da onu tavsiye etti ona da bakacam
Canım ben de 62 ile hamile kaldım 70-71le doğuma gittim. 1haftada 62ye düştüm yine. Şuan hamile kaldığım kilonun da altındayım. Baskülün pili bitmiş güncel kiloma bakamıyorum ama daha önce olmayan kıyafetlerin içine girebiliyorum bugün 20 günlüğüz bakalım daha ne kadar gidecek kilolar. Seninkiler ikiz üstelik kilo milo kalmaz emin olabilirsin

Kızlar benim oğlum beyaz tenli sarışın bir bebek. Doğumdan bir kaç gün sonra yüzünde minik kırmızılıklar oluşmuştu doktor normal demişti ama geçmedi hatta kafasının içi, ensesi falan baya kırmızı hatta sivilce gibi tam anlayamıyorum sıcaktan mı oluyor yoksa doktora götürmeli miyim? Benzer bişey yaşayan var mı?

Evet ya ben de öyle düşünüyorum. Kilo vereyim derken stresten ilaçlardan daha beter şiştim, eyvah dedim doğuma yuvarlanarak gidicem, hele bi de ikiz ama sağolsun bebelerim hamileyken başladılar eritmeye. Sonrası da mecburen bol su bol hareket, kesin gider. Aynı anda hem doğurup hem forma girdim diye kitap çıkarıcam, ebru şallı'dan neyim eksik?
Ay ben onu yeğenimden biliyorum, o da beyaz tenli sarışın. Sıcaklardan çok daha fazla etkileniyorlar. Sonra geçiyor iz kalmıyor panik yapma canım. Olmadı kontrole gittiğinizde sorarsın yine.

Evet canım sarı oğlumda benimde var olup geçiyor aralıkla doğumun ertesi günü tüm vücudunda oldu vücuttaki toksik maddeleri atıyor normal dediler

Bende 6 kilo fazlayla döndüm oda benim göğüsler sanırım alt bedende kıyafetler oluyo üstte düğmeler kapanmıyo

Benim oğlumda beyaz bizde de var bizede doktor normal dedi. bıtjdk

Evet canım sarı oğlumda benimde var olup geçiyor aralıkla doğumun ertesi günü tüm vücudunda oldu vücuttaki toksik maddeleri atıyor normal dediler
Benim oğlumda beyaz bizde de var bizede doktor normal dedi. bıtjdk
Sağolun kızlar biraz içim rahatladı. Beyaz tenli oldukları için ciltleri daha hassas galiba. Kafasının içinde ve ensesinde çok olunca endişe ettim ben de. Bepanthol sensiderm ve bebek pudrası aldım eczaneden. Onları deneyeceğim. Hava çok sıcak, sürekli yattığı için de terliyor belki pudrayla orayı biraz kuru tutabilirsem azalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…