- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.101
Benim kızım öyleydi sonradan da olsa alıştı. Oğlum kadar uzun süre gögüste kalamasada emiyor ve o kısa sürede işini görüyor. Önce iki dakika sonra beş en son on dakika kalıyor. Çok nadir uzun durduğu oluyor ama inan on dakika bile yeterli. İnşallah senin minnoşta inadı bırakır. İlk doğduklarından durum aynı değişmedi.Benim ufaklığın birisi çok zor emiyo canım henüz onu alıştırmakla uğraşıyoruzo yüzden diğerinede tam düzen oturmadı
Nursel i denedin mi canım bize iyi geldiSlm kızlar nasılsınız benim oğlanın gazı geçmiyor ya bitkisel damla işe yaramadı metsil denedik eh ama yine de kıvranıyor sizler ne yapıyorsunuz
Ya ben mama vermiyorum acaba gaz degilde bi yeri mi ağrıyo diyorum bazendeBen doktora gitmeden aldım metsil. Ama bize çok fayda etmedi açıkçası değiştircem bu gidişle. Bi de sütüm biraz arttı benim mamayı Biraz azalttım. Mama çok ama çok gaz yapıyordu aptamil.
Bende mama vermıyorum ama bizde de gaz cokYa ben mama vermiyorum acaba gaz degilde bi yeri mi ağrıyo diyorum bazende
İnşallah canım çok uğraşıyorum bazen sabrımı zorluyo sıpaBenim kızım öyleydi sonradan da olsa alıştı. Oğlum kadar uzun süre gögüste kalamasada emiyor ve o kısa sürede işini görüyor. Önce iki dakika sonra beş en son on dakika kalıyor. Çok nadir uzun durduğu oluyor ama inan on dakika bile yeterli. İnşallah senin minnoşta inadı bırakır. İlk doğduklarından durum aynı değişmedi.
Aynen canim bnm oglumda oyle kipkirmizi oluyo ikinmaktanBende mama vermıyorum ama bizde de gaz cokbazı bebekler gazlı olurmuş. Gaz belli eder kendını canım ya ayaklarını cekıp bırakır sürekli ıkınır uykusundan uyandırır. Kulagı da agrıyabılır onda da basını ıkı yana cevırıp durur sureklı eliyle cekıstırır...
Acı elma yağıda iyi diyorlar canım. Yine ayaklara sürülüyormuş.Kızlar bizde cok gazlıyız nurse harveys surup kullanıyorduk bu zamana kadar iyi geldi ama sanki 3-4 gundur faydası yok gibi gelıyorSürekli masaj yapıyorum ayaklarını hareket ettırıyorum ki bagırsagı hareketlensın banyo da iyi gelıyor. Bir de nerdeyse her alt acmada ayak tabanını yaglayıp masaj yapıyorum. Aklıma gelenler bunlar ama en önemlisi kabullenmek..
Denemedik kuzum zaten iki seçenek kaldı denenmeyenNursel i denedin mi canım bize iyi geldi
Canım 2 gündür benim oğlumda da gaz sancısı var, kakasını da yapamadı. Bugün nurse harveys şurup aldık. Bir ölçek verdim kakasını yaptı rahatladı ama kaşıkla verirken biraz zor oldu mamasının içine katıp versem olur herhalde değil mi? Sen nasıl veriyorsun?Kızlar bizde cok gazlıyız nurse harveys surup kullanıyorduk bu zamana kadar iyi geldi ama sanki 3-4 gundur faydası yok gibi gelıyorSürekli masaj yapıyorum ayaklarını hareket ettırıyorum ki bagırsagı hareketlensın banyo da iyi gelıyor. Bir de nerdeyse her alt acmada ayak tabanını yaglayıp masaj yapıyorum. Aklıma gelenler bunlar ama en önemlisi kabullenmek..
Canım sağıyorum çünkü bazen memeyi tutmuyor sinirleniyor emmezse de göğsüm ağrıyor sertleşiyor ben de sağıyorum. Ben elektrikli pompa alacaktım ama almamıştım mochi diye bir pompa var aslında tam pompa değil de süt toplamak için bir şey internette baya meşhurdu iyi ki almışım. Hastaneden süt pompası kiralamıştık bir göğsümü sağarken ya da emzirirken diğerine mochiyi takıyorum elektrikli pompayla aynı miktarda süt kendi kendine toplanıyor mochide. Eğer ihtiyacınız olursa bir bakın derim8
Aynen canim degisir rengi bende ilk sagdigim zamanlae 30 cc zor çıkarıyodum hastaneden çıktığında 10 günlüktü bebegim 80 cc en fazla cikiyodu oda gece gundux de senin gibi 60 -70 gun geçtikce articaktir memeyi tutamadığı icin mi sağıp veriyosun cunku eve ciktigi ilk bi kac gun bende oyle vermistim birde mamayi yogun bakimdan ciktiginda ogluma sarilik sinirda bol emzir dediler tabi meme tutmadi sagip verdim ama sarilk atsin diye 2 aksam gece 30 cc mama verdim 3 gun sonra kontrolde doktr mama vermememi söyledi kilo kaybi olan bebeklere mama oneriyoruz bol bol emzir dedi kontrole gittin mi sen hiç
Bende düşündüm onu canım memnun olmana sevindim alabilirimCanım sağıyorum çünkü bazen memeyi tutmuyor sinirleniyor emmezse de göğsüm ağrıyor sertleşiyor ben de sağıyorum. Ben elektrikli pompa alacaktım ama almamıştım mochi diye bir pompa var aslında tam pompa değil de süt toplamak için bir şey internette baya meşhurdu iyi ki almışım. Hastaneden süt pompası kiralamıştık bir göğsümü sağarken ya da emzirirken diğerine mochiyi takıyorum elektrikli pompayla aynı miktarda süt kendi kendine toplanıyor mochide. Eğer ihtiyacınız olursa bir bakın derim ☺
Gaz sancısı erken başlamış minnoşun doktor bize 2 haftadan sonra başlar dedi korkuyla bekliyorumCanım 2 gündür benim oğlumda da gaz sancısı var, kakasını da yapamadı. Bugün nurse harveys şurup aldık. Bir ölçek verdim kakasını yaptı rahatladı ama kaşıkla verirken biraz zor oldu mamasının içine katıp versem olur herhalde değil mi? Sen nasıl veriyorsun?
Bende görmüştüm nette ama ihtiyac olmaz diye almadım hic aklima gelmezdi bebegim kuvezde yaticak diye arkadastan aldim bende sagma makinesi vardi sağolsun cok isime yaradi ama 10 gundr nerdeyse kullanmiyorm artkCanım sağıyorum çünkü bazen memeyi tutmuyor sinirleniyor emmezse de göğsüm ağrıyor sertleşiyor ben de sağıyorum. Ben elektrikli pompa alacaktım ama almamıştım mochi diye bir pompa var aslında tam pompa değil de süt toplamak için bir şey internette baya meşhurdu iyi ki almışım. Hastaneden süt pompası kiralamıştık bir göğsümü sağarken ya da emzirirken diğerine mochiyi takıyorum elektrikli pompayla aynı miktarda süt kendi kendine toplanıyor mochide. Eğer ihtiyacınız olursa bir bakın derim ☺
Masallah canim ellerine sağlık bu sicakta ikiz gebelik tebrik ediyorumSelam anneler, bebişlerle hayat çok güzel di mi?Ben duramıyorum ya zaman geçmiyor. Oyuncak örmeyi bırakmıştım ellerim şişti diye, boş durunca daha da çatlıyorum diye isimlerini ördüm bebelerimin. Kapı süsü ne yeaaa diyodum, resmen kendi ellerimle yaptım. Allahtan sosyal mesafe diye kimseyi eve sokmuyorum da sıkıntıdan baby shower yapma ihtimalim yok Eki Görüntüle 2671684
18-19-20 birine karar vericez salı günü. İki hafta kaldı ama geçmiyor yahu. Bebeler olmuş 2500 & 2600. Haftaya hadi alalım dese nereye yatayım diycemMasallah canim ellerine sağlık bu sicakta ikiz gebelik tebrik ediyorumbebisle vakit gecirmek cok güzel ama uykusuzluk ağladığındaki caresizlikte bi o kadar zor bol bol dinlen hele senin iki tane doğum bellimi tarh verdimi doktorun
Oy çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık çok güzel. Sağ salim doğumlar diliyorum senin içinSelam anneler, bebişlerle hayat çok güzel di mi?Ben duramıyorum ya zaman geçmiyor. Oyuncak örmeyi bırakmıştım ellerim şişti diye, boş durunca daha da çatlıyorum diye isimlerini ördüm bebelerimin. Kapı süsü ne yeaaa diyodum, resmen kendi ellerimle yaptım. Allahtan sosyal mesafe diye kimseyi eve sokmuyorum da sıkıntıdan baby shower yapma ihtimalim yok Eki Görüntüle 2671684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?