- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.121
Teşekkür ederim canım, innnşallahhOy çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık çok güzel. Sağ salim doğumlar diliyorum senin için
Haha ben onuda yaptım annemlerleSelam anneler, bebişlerle hayat çok güzel di mi?Ben duramıyorum ya zaman geçmiyor. Oyuncak örmeyi bırakmıştım ellerim şişti diye, boş durunca daha da çatlıyorum diye isimlerini ördüm bebelerimin. Kapı süsü ne yeaaa diyodum, resmen kendi ellerimle yaptım. Allahtan sosyal mesafe diye kimseyi eve sokmuyorum da sıkıntıdan baby shower yapma ihtimalim yok Eki Görüntüle 2671684
Kuzum bol bol uyu diycem uyunmuyo biliyorum sıcaktan valla hamileykende 4 5 saat ancak uyuyabiliyodumSelam anneler, bebişlerle hayat çok güzel di mi?Ben duramıyorum ya zaman geçmiyor. Oyuncak örmeyi bırakmıştım ellerim şişti diye, boş durunca daha da çatlıyorum diye isimlerini ördüm bebelerimin. Kapı süsü ne yeaaa diyodum, resmen kendi ellerimle yaptım. Allahtan sosyal mesafe diye kimseyi eve sokmuyorum da sıkıntıdan baby shower yapma ihtimalim yok Eki Görüntüle 2671684
Allah yardimcin olsn yaa inşalalh sağ salim alırsın kuzularını sende doya doya koklar sarlirsin cnm ❤18-19-20 birine karar vericez salı günü. İki hafta kaldı ama geçmiyor yahu. Bebeler olmuş 2500 & 2600. Haftaya hadi alalım dese nereye yatayım diycemah ah sizin de telaşlar bitmiyor, doğunca da çok fena ama en azından sarılmak koklamak gibi güzel yanları da var. Çok şükür bugünümüze ♥ ama günler uzun
Beterin beteri var diyosunHaha ben onuda yaptım annemlerle
Yok anacım uyunmuyor. Sıcak bi yandan, ağırlıktı kaşıntıydı öte taraftan illa bi şey çıkıyor. Arada arkadaşlarım arayıp "ooh keyfini çıkar bunlar iyi günlerin" diyor, küfür gibi geliyorKuzum bol bol uyu diycem uyunmuyo biliyorum sıcaktan valla hamileykende 4 5 saat ancak uyuyabiliyodumşimdi 3 e indi bebeklere biberon vermek istemediğim için tek tek emziriyorum biri sorunlu onla 1 saat uğraşıyoruz sonra süt sağıyorum derken hop tekrar döngü gün içinde hiç uyuyamıyorum dün gece sızmışım artık annemler kaldırmamış 6 saat uyumuşum bu seferde memeler taş olmuş ağrıyo bebek emmiyo zor ama hep dalga geçerdim bi gülüşü yeter diyenlerle hakkaten yetiyormuş
Amiiinnnnnn canım benim, inşallah ♥Allah yardimcin olsn yaa inşalalh sağ salim alırsın kuzularını sende doya doya koklar sarlirsin cnm ❤
Bizim dediği gibi oldu 3. Haftadan sonra çıktı ama şükür şurup iyi geldiGaz sancısı erken başlamış minnoşun doktor bize 2 haftadan sonra başlar dedi korkuyla bekliyoruminşallah hiç olmaz
Bizde buqun tam 30 günlük olduk benim oğlumda ilk zamanlara gore az yapiyo 3 veya en fazla 4Merhaba hanımlar. Oğlum günde 1 veya 2 defa artık kakasını yapıyor sizde durum ne? 40 günü geçtik.
Önceden her bezinde az miktarda olurdu simdi günde 1 kere.Merhaba hanımlar. Oğlum günde 1 veya 2 defa artık kakasını yapıyor sizde durum ne? 40 günü geçtik.
Bizde buqun tam 30 günlük olduk benim oğlumda ilk zamanlara gore az yapiyo 3 veya en fazla 4
Önceden her bezinde az miktarda olurdu simdi günde 1 kere.
Sanırım normal.buyudukce sayısı azalıyorOzaman bizim de böyle olması normal heralde.
Sanırım normal.buyudukce sayısı azalıyor
Rotavirüs asisindan sonra değişti kızımın duzeni. ( Gozlemledigim kadarıyla) bugunn hic yapamadı uykuya dalamiyor banyo bile işe yaramadı.Sadece anne sütü alıyor baştan beri oğlum. Ben uzun süre 4 5 kere ölür diye düşünmüştüm, birden 1 2 ye indik ondan merak etim.
Rotavirüs asisindan sonra değişti kızımın duzeni. ( Gozlemledigim kadarıyla) bugunn hic yapamadı uykuya dalamiyor banyo bile işe yaramadı.
Bizde de durum aynı canım. Çiş bol kaka iki üç.Merhaba hanımlar. Oğlum günde 1 veya 2 defa artık kakasını yapıyor sizde durum ne? 40 günü geçtik.
Canım oğlum huzursuzdu giremedim bayadır yeni görüyorum. Ben içindeki ölçekle az az sıkıyorum agzına. Mamayla verme bence mamanın tadını degıstırır dıye dusunuyorumCanım 2 gündür benim oğlumda da gaz sancısı var, kakasını da yapamadı. Bugün nurse harveys şurup aldık. Bir ölçek verdim kakasını yaptı rahatladı ama kaşıkla verirken biraz zor oldu mamasının içine katıp versem olur herhalde değil mi? Sen nasıl veriyorsun?
Hadi ya mama veriyo muydun sadece emziriyo musunBenım oğlanda 3 gundur kakasını yapamıyor kızlar yaa
Zeytinyağı falan denemiş miydinBenım oğlanda 3 gundur kakasını yapamıyor kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?