Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Haha ben onuda yaptım annemlerle

Kuzum bol bol uyu diycem uyunmuyo biliyorum sıcaktan valla hamileykende 4 5 saat ancak uyuyabiliyodum şimdi 3 e indi bebeklere biberon vermek istemediğim için tek tek emziriyorum biri sorunlu onla 1 saat uğraşıyoruz sonra süt sağıyorum derken hop tekrar döngü gün içinde hiç uyuyamıyorum dün gece sızmışım artık annemler kaldırmamış 6 saat uyumuşum bu seferde memeler taş olmuş ağrıyo bebek emmiyo zor ama hep dalga geçerdim bi gülüşü yeter diyenlerle hakkaten yetiyormuş

Allah yardimcin olsn yaa inşalalh sağ salim alırsın kuzularını sende doya doya koklar sarlirsin cnm ❤

Haha ben onuda yaptım annemlerle
Beterin beteri var diyosun
Yok anacım uyunmuyor. Sıcak bi yandan, ağırlıktı kaşıntıydı öte taraftan illa bi şey çıkıyor. Arada arkadaşlarım arayıp "ooh keyfini çıkar bunlar iyi günlerin" diyor, küfür gibi geliyor gerçi yine de diyorum Allah başka dert vermesin, doğduklarındaki sıkıntılar daha fena. Ama görme isteği şiddetlenince sabır da tükendi, zaman akmıyor. Mesela şu an biri hık hık hıçkırıyor, ağzını yüzünü ısırasım geliyor

Merhaba hanımlar. Oğlum günde 1 veya 2 defa artık kakasını yapıyor sizde durum ne? 40 günü geçtik.

Sadece anne sütü alıyor baştan beri oğlum. Ben uzun süre 4 5 kere ölür diye düşünmüştüm, birden 1 2 ye indik ondan merak etim.
Rotavirüs asisindan sonra değişti kızımın duzeni. ( Gozlemledigim kadarıyla) bugunn hic yapamadı uykuya dalamiyor banyo bile işe yaramadı.

Rotavirüs asisindan sonra değişti kızımın duzeni. ( Gozlemledigim kadarıyla) bugunn hic yapamadı uykuya dalamiyor banyo bile işe yaramadı.

Ah kuzu. Nekadar düzene girdi düşünsekte bazen öyle günler oluyor.
İnşallah daha da direnmez mis gibi bir uyku çeker.

Canım oğlum huzursuzdu giremedim bayadır yeni görüyorum. Ben içindeki ölçekle az az sıkıyorum agzına. Mamayla verme bence mamanın tadını degıstırır dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…