- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.081
Biz hiç prima denemedik kendi bezimizi götürmüştük sleepyCanim ben sleppy natural kullaniyorum bi sıkıntı yasamadim ama bize hastanede primanin 4 tanr reklam amacli bezini verdiler kullandim onlar bayağı konforlu biseydi bide sleppy biraz küçük galiba ona gore lastikleri hafif iz yapiyo yada kaliteden prima yapmadi bizden yogun bakimda fazla fazla bez istedikleri icin stok yapmistik onlar bitsin belki primaya gecebilirim tabi fiyatindan haberim yok amasüte gelince benim ilk gelen sütüm hastanede cok azdi ama yapış yapışti sonra turuncuya benzer bi renk oldu bir hafta o renkti daha sonra açıldı şuan beyaza yakin bir renk
Bugün 10.günümüz ama benim sürüm geç geldiği için sanırım ki 4.günde geldi hala turuncuya yakın sarılıkta. Belki de bir kaç gün sonra rengi değişir. Demek ki normalCanim ben sleppy natural kullaniyorum bi sıkıntı yasamadim ama bize hastanede primanin 4 tanr reklam amacli bezini verdiler kullandim onlar bayağı konforlu biseydi bide sleppy biraz küçük galiba ona gore lastikleri hafif iz yapiyo yada kaliteden prima yapmadi bizden yogun bakimda fazla fazla bez istedikleri icin stok yapmistik onlar bitsin belki primaya gecebilirim tabi fiyatindan haberim yok amasüte gelince benim ilk gelen sütüm hastanede cok azdi ama yapış yapışti sonra turuncuya benzer bi renk oldu bir hafta o renkti daha sonra açıldı şuan beyaza yakin bir renk
Canım süt için öncelikle üzülme. Öyle ya da böyle bebeklerimizi besleyip büyüteceğiz. Anne sütü olursa şahane olur ama olmazsa da mamayla devam ne yapalım aç kalacak değiller ya! Süt ne kadar geliyorsa o kadarı ver şifa olsun bir damla bile olsa. Ebebekten malt aldım hergün bir kutu malt içiyorum. Hipp çay ve rezene çayı, ev yapımı üzümlü kayısı kompostosu ve vişne, aralarda incir, hurma kuruyemiş ve bol su. Bunların faydasını gördüm az önce bebeğimi emzirdim tek göğsümü 20dk civarı emip kendi isteğiyle bıraktı ve uyudu ilk defa mama takviyesi yapmadım. Belki de doymaya başladıBende sleepy natural kullaniyorum ebat olarak evet biraz kucuk ama benim kizlarima tam geldi yenidogandan 210luk olandan aliyorum 112tl. Ilk basta molfix denedim yenidogani biraz buyuk geldi ozelikle 2550gr dogan kizima. Sleepy 1 ay sonra 2 numuraya gecebilirim memnumum hem fiyat hem kalite olarak. Benim sutum maalesef azaldi bir kizim arada emiyor, digeri emmiyor. Gun boyunca su iciyom humana cay, bestlak damla vs pek ise yaramiyorMama olarak golden goat 1 kullaniyorum keci sutu anne sute en yakinmis ama tabii anne sutu hic birsey tutamaz. Cok sukur kizlarim aglamaz gaz yok, uyukulari da iyi ama en buyuk sornum sut oldu
Bir de canım kesinlikle inandığım ve gözlemlediğim şey şu ki makinayla ne kadar sağım yaparsan yap sütü asıl arttıran şey bebeğin emmesi. Az da olsa her fırsatta emzirmek bebeğin ağzının göğüs ucuna teması galiba beyni uyaran en önemli şey. Tamam benim de şakır şakır sütüm yok hala ama kendimde gözlemlediğim gelişmeler bunlar, paylaşayım dedim belki faydası olur.Bende sleepy natural kullaniyorum ebat olarak evet biraz kucuk ama benim kizlarima tam geldi yenidogandan 210luk olandan aliyorum 112tl. Ilk basta molfix denedim yenidogani biraz buyuk geldi ozelikle 2550gr dogan kizima. Sleepy 1 ay sonra 2 numuraya gecebilirim memnumum hem fiyat hem kalite olarak. Benim sutum maalesef azaldi bir kizim arada emiyor, digeri emmiyor. Gun boyunca su iciyom humana cay, bestlak damla vs pek ise yaramiyorMama olarak golden goat 1 kullaniyorum keci sutu anne sute en yakinmis ama tabii anne sutu hic birsey tutamaz. Cok sukur kizlarim aglamaz gaz yok, uyukulari da iyi ama en buyuk sornum sut oldu
Destegin icin sagol cnm ebebekten malt siparis verdim simdi. Hayirlisi bakalim insallah ise yarar bazi seyleri denecem.Canım süt için öncelikle üzülme. Öyle ya da böyle bebeklerimizi besleyip büyüteceğiz. Anne sütü olursa şahane olur ama olmazsa da mamayla devam ne yapalım aç kalacak değiller ya! Süt ne kadar geliyorsa o kadarı ver şifa olsun bir damla bile olsa. Ebebekten malt aldım hergün bir kutu malt içiyorum. Hipp çay ve rezene çayı, ev yapımı üzümlü kayısı kompostosu ve vişne, aralarda incir, hurma kuruyemiş ve bol su. Bunların faydasını gördüm az önce bebeğimi emzirdim tek göğsümü 20dk civarı emip kendi isteğiyle bıraktı ve uyudu ilk defa mama takviyesi yapmadım. Belki de doymaya başladıKompostonun bence çok faydası var eğer yapabilirsen yap bol bol tüket. İnşallah şifa olur artar sütün.
Bende götürmüştüm zaten bebegim kuveze girince paket halinde istediler o primalari taburcu oldugum gun birisi getirdi reklam amaçlı zaten onlarida bebeğim çıkınca evde kullandim suanlik sleppyden de memnunum eger pisik falan yapsaydi hemen birakmakti niyetim ama olmadiBiz hiç prima denemedik kendi bezimizi götürmüştük sleepyiki tane bebek olunca 210 lu paket 10 günde bitti prima çok pahalı geliyo sleepy de sonuçta sağlıklı ve temiz içerikli bir bez
8Bugün 10.günümüz ama benim sürüm geç geldiği için sanırım ki 4.günde geldi hala turuncuya yakın sarılıkta. Belki de bir kaç gün sonra rengi değişir. Demek ki normal☺ İlk zaman 2 göğüsten toplam 30cc çıkıyordu sağdığımda şimdi 60-70cc çıkıyor. Doymaz diye ben mama da veriyorum. Sağdığın zaman senin kaç cc oluyor?
Benim sütümde bi ara azalmıştı uykusuzluk cok etkiliyo sütü bide moral tabiki sıkma canını vakit buldukca uyumaya çalış dinlen artar sütün ınsallahCanım süt için öncelikle üzülme. Öyle ya da böyle bebeklerimizi besleyip büyüteceğiz. Anne sütü olursa şahane olur ama olmazsa da mamayla devam ne yapalım aç kalacak değiller ya! Süt ne kadar geliyorsa o kadarı ver şifa olsun bir damla bile olsa. Ebebekten malt aldım hergün bir kutu malt içiyorum. Hipp çay ve rezene çayı, ev yapımı üzümlü kayısı kompostosu ve vişne, aralarda incir, hurma kuruyemiş ve bol su. Bunların faydasını gördüm az önce bebeğimi emzirdim tek göğsümü 20dk civarı emip kendi isteğiyle bıraktı ve uyudu ilk defa mama takviyesi yapmadım. Belki de doymaya başladıKompostonun bence çok faydası var eğer yapabilirsen yap bol bol tüket. İnşallah şifa olur artar sütün.
Ben e bebeğin markası baby me, canbebe, sleepy, molfix, prima, a101 in markası soffio hepsini denedim.tesadufmu bilmem ama sadece Prima kullanırken 2 kez pişik sorunu yasadik.Kızlar bez konusunda ne düşünüyorsunuz, hangi markalardan memnunsunuz? Ben primanın pure ve premiumcare almıştım, premiumcare sanki nemli gibi bir his bırakıyor dokununca. Pure sanki daha iyiydi ama sleepy natural, molfix falan kullanıp memnun kalan var mı? Bir de benim sütüm hala sarı renkte geliyor bu normal mi acaba ? Ben renginden dolayı başta kolostrum sanmıştım ve azıcık gelip sonra rengi beyazlaşacak diye bekliyordum ama hala sarı.
Gaz ilacini ezberden mi alıyosunuz bebegi doktora götürmeden çünkü benim.oglumda bir haftadir falan cok sancili birdrn agliyo kivraniyo bende doktora gotursem de gaz icin damla mi alsam diye düşünüyorum çünküKizlar kullandiginniz gaz ilacin adi ne memnun kaldiginiz benim kiz mama vermeye basladigimizdan beri gazi var
Canim ben cocuk doktoruna arayip sordum bir kac tane isim soyledi hangisini alirsam.Zatn devlet sadce metsili karsiliyor.en iyi gaz ilaci da sap simplex gibi gozukuyor kullanici yorumlarina bakarsak.ama tabi her cocuk vucudu farkli ona iyi gelen bixe gelir mi kullanmadn da bilemeyiz. Metsili alip denesek faydasi olur mu ?Gaz ilacini ezberden mi alıyosunuz bebegi doktora götürmeden çünkü benim.oglumda bir haftadir falan cok sancili birdrn agliyo kivraniyo bende doktora gotursem de gaz icin damla mi alsam diye düşünüyorum çünkü
Banada bi arkadas metsili veriyolar git direk al eczaneden dedi ama doktor çocuğu görmeden ilac vermek ne biliyim pek mantikli gelmiyo ilac sonuçta her bunyede dediğin gibi farkliCanim ben cocuk doktoruna arayip sordum bir kac tane isim soyledi hangisini alirsam.Zatn devlet sadce metsili karsiliyor.en iyi gaz ilaci da sap simplex gibi gozukuyor kullanici yorumlarina bakarsak.ama tabi her cocuk vucudu farkli ona iyi gelen bixe gelir mi kullanmadn da bilemeyiz. Metsili alip denesek faydasi olur mu ?
Canim ben cocuk doktoruna arayip sordum bir kac tane isim soyledi hangisini alirsam.Zatn devlet sadce metsili karsiliyor.en iyi gaz ilaci da sap simplex gibi gozukuyor kullanici yorumlarina bakarsak.ama tabi her cocuk vucudu farkli ona iyi gelen bixe gelir mi kullanmadn da bilemeyiz. Metsili alip denesek faydasi olur mu ?
Ben doktora gitmeden aldım metsil. Ama bize çok fayda etmedi açıkçası değiştircem bu gidişle. Bi de sütüm biraz arttı benim mamayı Biraz azalttım. Mama çok ama çok gaz yapıyordu aptamil.Banada bi arkadas metsili veriyolar git direk al eczaneden dedi ama doktor çocuğu görmeden ilac vermek ne biliyim pek mantikli gelmiyo ilac sonuçta her bunyede dediğin gibi farkli
Soffio nasıldı peki memnun kaldın mı? 40ı çıksa ben daha uygun bişey denemek istiyorum. Zor oluyo açıkçası maddi olarak şu an banaBen e bebeğin markası baby me, canbebe, sleepy, molfix, prima, a101 in markası soffio hepsini denedim.tesadufmu bilmem ama sadece Prima kullanırken 2 kez pişik sorunu yasadik.
Benim ufaklığın birisi çok zor emiyo canım henüz onu alıştırmakla uğraşıyoruzTeyzoşlar bizim 40 mız çıktıikizler için emzirme tecrübemi aktarmak istiyorum. Kızlar 30 gün 2 saatte besleme kralından vazgeçmedim herkese inat gece gündüz demeden besledim. İlk kontrolde bebeklerim çok güzel kilo almışlardı. 30 günlük olduklarında kilo alımı da iyi olunca gece alarm işini bıraktım. Bırakmadan önce 2 saatlik aralığı 3 e çıkardım . Bebeklerim ile gurur duyuyorum şimdiden hemen adapte oluyorlar 3 e çıkınca mama miktarinı artırdım. 60 cc den 90 a çıkardım bakınca aynı cc ye denk geliyor. İlk bir ay anne sütü ağırlıklı değilde mama ağırlıklı gittik gitmek zorunda kaldım. Sütüm çokken hergün hastaneye 600 ml süt taşıdım sonra stresten azaldı ve halen daha o ilk hafta gibi olmadı. Neyse 30 günden sonra bir gece gögüse ağırlık vermeye boş bile olsa memeyi vermeye karar verdim. Doktorda biraz cesaret verdi sadece anne sütü ile beslenen ikizler var dedi. Ben sütümün doyurmadığı hissine kapılıyorum mama verince içim rahat ediyor. 40 çıkalı iki gün oluyor. 40 a kadar bir gögüs birine diğerine birine verirken. İki gündür bir tur iki gögüs birine veriyorum diğerine mama sonra diğerine meme sırayla. Daha güzel oldu tam doyum oluyor.
Kullandıklarımin icinde en kötüsü o diyebilirim.pisik fln yapmadı çok kalinda değil ama çişle islandiktan sonra biraz topak topak ayrılma yapıyor sadece sorun bu.yoksa fena değil.ekonomik olsun diyorsanız Molfix tavsiye ederim.biraz kalın geldi diğerlerine göre ama güzel.internetten tanesi 50 krs olarak alabilirsiniz 1 numarasıni.3 numara sipariş girdim külot bez olarak yorumlarda kullanımı kolay denilmiş kullanabilirsem onla devam edebilirim normal bezinden daha ucuz.Soffio nasıldı peki memnun kaldın mı? 40ı çıksa ben daha uygun bişey denemek istiyorum. Zor oluyo açıkçası maddi olarak şu an bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?