- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.461
Bizimki iğnede yaptırmadı kuzum 35 den sonra bi anlamı yok zaten iğneninde komplikasyonu olabiliyo diye. Ne derlerse güveniyoruz hayırlısı inşallah☺insallah cnm bende ona merak ediyorum igne vuruldu ama ne kadar etkili bilemedik
Bende dedim karın gerdircem diye kocamabenim şuan tek bebeğin 39 haftalık hali gibi son 2 haftadır göbek deliğinden üstüne doğru ilerlemeye başladı, 2 3 gündür kaşınıyoda kaşındıkça lierac ın losyonunu sürüyorum ama. 3 haftada ne kadar daha karnım büyür hiç fikrim yok. valla korse hiç bakmadım. doğuma yakın bakarım internetten. zaten doğum sonrası hemen takılmıyomuş. sarkarsa yaptırıveririz bee olsun değer bebişlere oldurana kadar neler çektik.
Kuşak nasıl canımYa bende korse arayışındayım ama sanırım eski usül kuşak alacağım
Cok tesekkur ederim.Allahim evladinizi size bagislasin ve saglikla sihhat isteyen herkese versintedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel kaliteli embriyolarınız gelişir ve transferiniz olur. olumsuz şeyleri aklınıza getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun ve özellikle bu dönemde stresten uzak durun lütfen.
ben de 12 yıldır evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, 5 yıldan fazladır 2. çocuk için uğraşıyoruz. malesef eşimin değerelri sonradan düşmüş. rdabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşallah cümle dileyene
Böyle canımKuşak nasıl canım
Aa bak buda mantıklıymış ilk defa gördümBöyle canımdiğerleri latex olduğu için rahatsız eder diye düşünüyorum , malum havalar çok sıcak , en azından kuşak pamuklu teri çeker , diğerlerinde Kumaş pamuklu olmadığı için kaşıntı yapıyor . Eki Görüntüle 2660206
Evet Canım bende bayağı bi araştırma yaptıktan sonra bunu almaya karar verdim, zaten Beden sıkıntısı da olmuyor . Kaç beden alayım diye hiç sıkıntıya girmeye gerek yokAa bak buda mantıklıymış ilk defa gördüm
canım hayırlı uğurlu olsun doğumun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.insallah cnm bende ona merak ediyorum igne vuruldu ama ne kadar etkili bilemedik
Amin cnm cok sagol, hastaneye simdi yatis yaptim heyacanliyimcanım hayırlı uğurlu olsun doğumun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.iğne olduysan daha rahat ol. aklına hiiiç kötü de getirme. doğar doğmaz yanına veceklerdir inşallah.
Günaydın canım. İnşallah ağrısız veya az ağrılıAmin cnm cok sagol, hastaneye simdi yatis yaptim heyacanliyim
Amin cnm cok sagol, hastaneye simdi yatis yaptim heyacanliyim
Hayırlısıyla ağrısız acısız atlatırsın inşallahKızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
Hadi inşallah çok güzel bir normal doğumun olsunKızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
Yaa ikizler gelince daha da bir heyecan basıyo beni sağlıkla gelsin prenseslerAmin cnm cok sagol, hastaneye simdi yatis yaptim heyacanliyim
Hayırlısıyla ağrısız sızısız doğum olsun. sağlıcakla al yavrunu kucağına, sağlıkla evinize gidinKızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
Kızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
Allah yardımcı olsun inşallah kolay bir doğumla sağlıkla alırsın meleğini kucağınaKızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?