Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar birsey danismak istiyorum benim doktor genel anestezi yapmak istemisti ikizlerde vucudun daha gevsek olsun diye ama kendisi memleketine dondu pasaport is neden ile ve ben baska doktora gectim yeni doktorum spinal yapabilirim dedi ben acayip kararsiz kaldim. Kendimi genel icin hazirlamistim.
Dogum yapan arkadaslar spinal baslayip sonra uyuttular diyenler vardi kimler di? Lutfen nasil oldu yazar misiniz? Kafam cok karisik huzursuz oldum

Bende ayni sey sordum yok dediler cnm sistem otomatik dogum izine devir ediyor dediler cnm hic birsey yapmana gerek yok dedi
Ben doğumdan bir gün önce aldım. Çalışamaz raporu. İdari izinli olsakta aktarım oldu 26 Ekim e raporum bitiyor. 4 ay oldu. Çalışabilir 7 hafta attı, 3 hafta, ikiz gebelik erken doğum derken 4 ayı buldu.

Canım ben bebişlerin doğduğunu görmek istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah doktorum spinal artı epudral kombine yapıyormuş spinal hızlı uyuşma epudral de doğum sonrası ağrıları azaltmak için. Hatta ben kan sulandırıcı kullanuyorum. Önümüzdeki kontrolde saatini ayarlıcaz 1 er saat geriye çekerek sezaryen saatinden 24 saat önceye denk getircez. İkiz içşn neden genel istedi acaba

Ben doğumdan bir gün önce aldım. Çalışamaz raporu. İdari izinli olsakta aktarım oldu 26 Ekim e raporum bitiyor. 4 ay oldu. Çalışabilir 7 hafta attı, 3 hafta, ikiz gebelik erken doğum derken 4 ayı buldu.
Nassı ya, bizim zaten tatil diye ben 30. haftada çalışamaz raporunu verdim geçen hafta. Okul yok seminer yok, yine de aktarıyor mu?

İnşallah doğumun güzel geçmiştir ve sağlıkla almışsındır minik kuzunu kucağına Allah yardımcın olsun. Seninle transferimiz aynı gün olduğu için durumun beni de heyecanlandırdı Ben hep 2 hafta var daha diyordum ama bugün bir kez daha anladım ki minnoşlar artık her an gelebilir Hayırlısıyla gelsinler

Anladim cnm benim doktor kan sulandirici coraspin ilacimi 31.haftada biraktirdi kombine anestezi hakkinda duyumustum ama bizim doktor ikizlerde vucut daha gevsek olsun diye genel demisti simdi yeni doktor nasil istersen oyle olsun diyor karisik isler. Ben panik yapabilirim diye genel taraftayim hayirlisi artik

Canım gözünaydın eşinin doğuma yetişmesi çok güzel olmuş☺ kaçınxı haftadasın şimdi az kaldı demi
Çok teşekkür ederim tatlım Bugün 37+1 yani 38.haftamızdayız. Cumaları kontrol günüm geçen kontrolde her şey yolundaydı nstde sancı falan yoktu daha doğmuyoruz demişti doktorumuz bakalım bu Cuma ne diyecek Gönlümden geçen 40haftasını doldurması ama babamız geldiğine göre artık minnoşumun canı ne zaman isterse gelebilir. Senin hastane konusu netleşti mi?

M Mucizem20 cnm ne yaptın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almışsindir
Doğumum oldu 1 saat bile surmedi kendim iyiyim ama bebeğim kuveze alındı aslinda doğduğu anda ağlamıştı ama cocuk doktoru muayene edince kuveze almislar suanlik sadece hava takili demisler sezeryan dogumlarda olabilir su kacmis da olabilir dedi

Hayırlı olsun canım inşallah hemencecik iyileşir yanına gelir kuzun

B Babydust80 ben önce spinal oldum oğlum doğdu 2 3 dk geçmedi midem bulandı başım döndü. Hemşireye söyledim ameliyatimi yapan doktor hemen genel dedi ve uyutuldum uyandığımda, ameliyathane den yeni çıkıyordum, hiç bir şikayetim yoktu.

M Mucizem20 gözün aydın. İnşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alıp eve geçersin. Bol bol yürüyüş yap çabuk toparlanır sin

zuzu3838 hayırlı olsun cnm. Darısı bize teyzesi vaktinde gelseydik sünnetini hemen yapmayı düşünüyorduk.

Bugün karar verdik canım şükür tobb da olacak doğum ikiz olduğu için oranın doktorları daha oturmış ve fazla diye oraya karar verdik

Kendini iyi hissetmeyeceksen genel tercih edersin canım engel olacak bir sağlık sorunun yoksa

Hayirli olsun cnm insallah en kisa zamanda kuzucuk yanina gelir cok surpriz bir dogum oldu seninki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…