- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Hayırlı olsun canımHanımlar hayırlısıyla aranıza katıldım ben de. 15 kasımda 2 adet 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Bhcg 10. Gün 218, 12.gün 505 çıktı. Bugün 13.gün. Merkezdeki doktor ultrason için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sizce 15 gün?
Aynen canim katılıyorum 7+5 olduk şükür sıkıntı olmadı dedim hop akşamı durum bu. Ben normal zamanda da yaparım bunu kendime. Kendi kendime nazarım işliyor benimBence kendi kendimize nazar ediyoruzgeçmiş olsun minnaklarim
İnşallah olmaz canım inşallah biter. Benim pıhtı olunca ondan kesinlikle devam dedi. Sağ salim alalım bebekleri kucağımızaCok korkutuyor yaramazlarDinlen bol bol canım benim ara ara hep oluyor ama kan gibi de degıl progesteron iğne yaptırıyorum gecıyor Aspirini bırakmamı söyledi benim doktorum bakalım bundan sonra da olacak mı
Canım şimdi gördüm yazdıklarını çok geçmiş olsun Allah şifa versin ucuz atlatmışsın sadaka ver bence rabbim hepimizin bebişini korusunİnşallah olmaz canım inşallah biter. Benim pıhtı olunca ondan kesinlikle devam dedi. Sağ salim alalım bebekleri kucağımıza
Canim gecmis olsun 6+5 teyken bendede oldu benimki bildigin su gbi kan akiyodu bayilcaktim korkudan esimin yardmyla hastaneye gidebildim. Kese arkasinda kanama olmustu iki ampul progesteron yptilar bebegim iyydi kalbi fln guzel atyodu bol dinlen stres yapma hicKızlar dün akşam 10 gibi bende çok acayip bir kasılma oldu. Rahime kramp girer gibi. Jelimi bile zor sürdüm ki dün kontrol günümdü. Hiçbir anormallik yoktu. Kalpleri güzel atıyordu. Neyse jeli sürdüm tertemiz geri çıkardım on beş yirmi dakika durdum uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım çamaşır temizdi oturunca kan geldi. Sildim hemen eşimi uyandırdım. Klozet kullanıyorum içindeki suyun rengi kırmızı ödüm koptu. Adet gibi akmıyor öyle oturunca döküldü. Eşim sakinleştirdi peçetenin fotosunu çektim doktora göstermek için. Adet gibi gelmiyor peçete koydum geri uzandım ağrı yoktu o sancı gitmişti. Tekrar gittim tuvalete diğerinden çok daha az sadece peçeteyle silince geldi. Acile gittik takibimin yapıldığı hastaneye. Kadın doğumcu vardı ne kadar iyi bir adamdı bizde tüp bebek ile çocuk sahibi olduk korkma gel olabilecek şeyler dedi. Bebeklerimi gördük ilaç vermedi eve geldik. Sadece peçete ile silince gelen leke var ilki kandı sonra git gide azaldı. Bir saat önce kadın doğumcuma gittik. İki kese arasında pıhtı oluşmuş vücut onu sancı ile atmaya çalışmış. Büyük bir kısmını atmışsın dedi çok az bir nokta daha var birkaç gün daha peçete ye gelebilir dedi. Bebekler gayet iyiler kalpleri tekrar açtı geçen haftadan çok daha güçlü atıyor dedi. Rapor verdi iki gün pazartesi leke kesilirse işe başla dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim
Canım cok geçmiş olsun Allahım evlatlarını sana bağışlasın insallah kendini yorma hiç yat dinlen canımKızlar dün akşam 10 gibi bende çok acayip bir kasılma oldu. Rahime kramp girer gibi. Jelimi bile zor sürdüm ki dün kontrol günümdü. Hiçbir anormallik yoktu. Kalpleri güzel atıyordu. Neyse jeli sürdüm tertemiz geri çıkardım on beş yirmi dakika durdum uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım çamaşır temizdi oturunca kan geldi. Sildim hemen eşimi uyandırdım. Klozet kullanıyorum içindeki suyun rengi kırmızı ödüm koptu. Adet gibi akmıyor öyle oturunca döküldü. Eşim sakinleştirdi peçetenin fotosunu çektim doktora göstermek için. Adet gibi gelmiyor peçete koydum geri uzandım ağrı yoktu o sancı gitmişti. Tekrar gittim tuvalete diğerinden çok daha az sadece peçeteyle silince geldi. Acile gittik takibimin yapıldığı hastaneye. Kadın doğumcu vardı ne kadar iyi bir adamdı bizde tüp bebek ile çocuk sahibi olduk korkma gel olabilecek şeyler dedi. Bebeklerimi gördük ilaç vermedi eve geldik. Sadece peçete ile silince gelen leke var ilki kandı sonra git gide azaldı. Bir saat önce kadın doğumcuma gittik. İki kese arasında pıhtı oluşmuş vücut onu sancı ile atmaya çalışmış. Büyük bir kısmını atmışsın dedi çok az bir nokta daha var birkaç gün daha peçete ye gelebilir dedi. Bebekler gayet iyiler kalpleri tekrar açtı geçen haftadan çok daha güçlü atıyor dedi. Rapor verdi iki gün pazartesi leke kesilirse işe başla dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim
Oksapari ozellikle sakin ama sakin birakma .. ben kanamadan dolayi doguma kdr kullanicam normlde 12.haftada kesicektiMerkezden doktorum da aradı. Prolutex, Oksapar, aspirin kesinlikle bırakmıyorsun dedi. Folik asiti kesti. Estrofem i 3 e düşürdü. Bol dinlen dedi rapor aldım iki gün de hafta sonu var. İnşallah pazartesi günü tamamen durur
Çok geçmiş olsun canımmm, minikler korkutmuş seni, hep iyi olsunlar inşallahKızlar dün akşam 10 gibi bende çok acayip bir kasılma oldu. Rahime kramp girer gibi. Jelimi bile zor sürdüm ki dün kontrol günümdü. Hiçbir anormallik yoktu. Kalpleri güzel atıyordu. Neyse jeli sürdüm tertemiz geri çıkardım on beş yirmi dakika durdum uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım çamaşır temizdi oturunca kan geldi. Sildim hemen eşimi uyandırdım. Klozet kullanıyorum içindeki suyun rengi kırmızı ödüm koptu. Adet gibi akmıyor öyle oturunca döküldü. Eşim sakinleştirdi peçetenin fotosunu çektim doktora göstermek için. Adet gibi gelmiyor peçete koydum geri uzandım ağrı yoktu o sancı gitmişti. Tekrar gittim tuvalete diğerinden çok daha az sadece peçeteyle silince geldi. Acile gittik takibimin yapıldığı hastaneye. Kadın doğumcu vardı ne kadar iyi bir adamdı bizde tüp bebek ile çocuk sahibi olduk korkma gel olabilecek şeyler dedi. Bebeklerimi gördük ilaç vermedi eve geldik. Sadece peçete ile silince gelen leke var ilki kandı sonra git gide azaldı. Bir saat önce kadın doğumcuma gittik. İki kese arasında pıhtı oluşmuş vücut onu sancı ile atmaya çalışmış. Büyük bir kısmını atmışsın dedi çok az bir nokta daha var birkaç gün daha peçete ye gelebilir dedi. Bebekler gayet iyiler kalpleri tekrar açtı geçen haftadan çok daha güçlü atıyor dedi. Rapor verdi iki gün pazartesi leke kesilirse işe başla dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim
Ayyy çok geçmiş olsun ya bida yaşamazsın inşallahKızlar dün akşam 10 gibi bende çok acayip bir kasılma oldu. Rahime kramp girer gibi. Jelimi bile zor sürdüm ki dün kontrol günümdü. Hiçbir anormallik yoktu. Kalpleri güzel atıyordu. Neyse jeli sürdüm tertemiz geri çıkardım on beş yirmi dakika durdum uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım çamaşır temizdi oturunca kan geldi. Sildim hemen eşimi uyandırdım. Klozet kullanıyorum içindeki suyun rengi kırmızı ödüm koptu. Adet gibi akmıyor öyle oturunca döküldü. Eşim sakinleştirdi peçetenin fotosunu çektim doktora göstermek için. Adet gibi gelmiyor peçete koydum geri uzandım ağrı yoktu o sancı gitmişti. Tekrar gittim tuvalete diğerinden çok daha az sadece peçeteyle silince geldi. Acile gittik takibimin yapıldığı hastaneye. Kadın doğumcu vardı ne kadar iyi bir adamdı bizde tüp bebek ile çocuk sahibi olduk korkma gel olabilecek şeyler dedi. Bebeklerimi gördük ilaç vermedi eve geldik. Sadece peçete ile silince gelen leke var ilki kandı sonra git gide azaldı. Bir saat önce kadın doğumcuma gittik. İki kese arasında pıhtı oluşmuş vücut onu sancı ile atmaya çalışmış. Büyük bir kısmını atmışsın dedi çok az bir nokta daha var birkaç gün daha peçete ye gelebilir dedi. Bebekler gayet iyiler kalpleri tekrar açtı geçen haftadan çok daha güçlü atıyor dedi. Rapor verdi iki gün pazartesi leke kesilirse işe başla dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim
Gelmiş geçmiş olsun. Ben kan falan görsem kalpten gitcem heralde geçen bi lekelenmem oldu elim ayağım tutmadı resmen. İnşallah iyi olursunuzAynen canim katılıyorum 7+5 olduk şükür sıkıntı olmadı dedim hop akşamı durum bu. Ben normal zamanda da yaparım bunu kendime. Kendi kendime nazarım işliyor benimteşekkür ederim canım
Canim kabizlik korkusundan süt içemiyorum ki kabiz olmamak icin hergun zeytinyağı içiyorumMinnaklarimm çok geçmiş olsun canım
M Mucizem20 benimde hep su gibi akıntı vardı baştan beri hale devam ediyor ara ara
Bide kızlar çok beliniz ağrıyorsa süt için derim benim kaç gündür çok ağırdı dün akşam organik süt içtim sabah ağırsız uyandım çok şükür. Belki de d vitamin yada kalsiyum eksiklikten ağrıyor olabilirmiş
Hayırlı olsun canim aramiza hoşgeldinHanımlar hayırlısıyla aranıza katıldım ben de. 15 kasımda 2 adet 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Bhcg 10. Gün 218, 12.gün 505 çıktı. Bugün 13.gün. Merkezdeki doktor ultrason için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sizce 15 gün?
Canım kabızlıktan korkuyorsan aktardan kuru kayısı kuru erik alabilirsin içine elma doğrayıp komposto yapıyorum ben hiç ilaç da kullanmama gerek kalmıyor.Sabahları kahvaltıda 1 kase ev yapımı yoğurt bağırsakları çalıştırıyor ve bol bol yeşillik yemeye çalışCanim kabizlik korkusundan süt içemiyorum ki kabiz olmamak icin hergun zeytinyağı içiyorum
Aynen canim sonradan idrak ettim sağlam bir şey atlattık. Bebeklerimi çok şükür etkilemedi. Bana da ders oldu bundan sonra adam akıllı hareket ederim. Sağ olasın amin canımCanım şimdi gördüm yazdıklarını çok geçmiş olsun Allah şifa versin ucuz atlatmışsın sadaka ver bence rabbim hepimizin bebişini korusun
Bende gittim eşim sakindi allahtan. Peçeteyle sildiğime korkmadım kalkıp klozetin içini görünce ne düştü oldum çünkü anlamdım bir şey düştüğünü. Şükür şu an tamamen kesildi. 9 ayı bitirelim bu korku bana yettiGelmiş geçmiş olsun. Ben kan falan görsem kalpten gitcem heralde geçen bi lekelenmem oldu elim ayağım tutmadı resmen. İnşallah iyi olursunuz
İnşallah inşallah canım hiç kimse yaşamasın rabbim hepsini korusunAyyy çok geçmiş olsun ya bida yaşamazsın inşallah
Hemde ne korkutmak :)) inşallah canım cümlemizin ki iyi olsunÇok geçmiş olsun canımmm, minikler korkutmuş seni, hep iyi olsunlar inşallah
Bu korku bana yetti arttı istesinler doğumdan sonrada devam edeyim. Yeterki onlara bir şey olmasın. Senin kanaman nasıl olmuştu. Doktor hemen kesilmez birkaç gün devam eder dedi ama şu an yok inşallah tekrar gelmez. Rabbime emanetler verende o alan da yaşatmasın olumsuz şeylerOksapari ozellikle sakin ama sakin birakma .. ben kanamadan dolayi doguma kdr kullanicam normlde 12.haftada kesicekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?