- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.441
Pardon ben dikkat etmedimDetayli diyorum qaliba ense burun kemigi falan onlara bakilcak yarinagrilar beni bazen korkuyuyo yarin soyluycem doktoruma Umarim bisiy olmamistir vitaminlerr ben gecen haftadwn basladim
Ben birazcık yürüsem bile oluyo batma şeklinde ara araNasilsiniz kizlar? Bebisler nasil? Biz yarin detayli ultrasona gidicez cok korkuyorum bi tarafim cok mutlu bebislerimi gorucem belki cinsiyetleri de belli olur bi tarafdanda bi sikinti olurmu diye korkuyorum.. bu arada ilaclar kestikten sonra gunluk igneleri falan baya agrilarim oluyordu bugunden itibaren her hafta pruluton yaptrcam umarim agri gider ozellikle aksam vakti sanki bicak saplaniyo ve ozellikle iki ayni nokta umarim bebisler iyidir kanama falan yoksa kokrmam gerekmiyo demisti doktor ama korkmamak
Elde digil agrilarsa 2,3 saniye suruyo ikizlerde sizde de oylemi?
Ben sizden çok erken haftadayım ama raporluyum evde bile azıcık kalksam hemen Ağrı , lekelenme .... tüm hamilelik böyle mi geçecek? Siz mesela yürüyüşe vs çıkabiliyor musunuz ?Ben birazcık yürüsem bile oluyo batma şeklinde ara ara
Arkadasimin da lekelenmesi olduğu için 3 4 ay yattı sonrasinda sikinti olmadi. Kişiden kişiye göre değişen bir durum sanırım çok şükür ben yürüyüşler de hiç sıkıntı çekmedim evden okula 15 yürüyorum dönüşte de öyle.Ben sizden çok erken haftadayım ama raporluyum evde bile azıcık kalksam hemen Ağrı , lekelenme .... tüm hamilelik böyle mi geçecek? Siz mesela yürüyüşe vs çıkabiliyor musunuz ?
Yürüyüşe hiç çıkamadım alışverişe falan çıksam bile kasık ağrılarım oluyo otura dinlene geliyorum eve lekelenme 6. Haftada birde 10. Haftada oldu şükür 1 haftadır bişeyim yokBen sizden çok erken haftadayım ama raporluyum evde bile azıcık kalksam hemen Ağrı , lekelenme .... tüm hamilelik böyle mi geçecek? Siz mesela yürüyüşe vs çıkabiliyor musunuz ?
İnsallah ben de gelebilirim o haftalaraİkiz hamişlerin en büyüğü biziz onun için birçok şeyi size göre yaşamış bulunmaktayız. Ağrılar çok normal dedi çarşamba günü gittiğimde bel, sırt, kasık, hatta gögüs kafesine varana kadar ağrın olacak dedi. Çoğu vardı zaten dün gögüs kafesi ağrısıyla uyanarak onu da yaşamış olduk. Senin yükün iki kat onun için bu ağrılar olacak dedi. Yürüyüş çok olmasada hafif hafif yapıyorum. Günde on beş dakika falan. Ense kalınlığına 11+4 de baktırdım ikisinin de gayet iyidi. 20. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Proluton deport iğnesini tüp bebek dokturum önlem amaçlı verdi erken doğumu önlemek için. 32. Haftaya kadar devam edeceğim. Kan sulandırıcı doğuma kadar. İçinizi ferah tutun ikiz diye riskli olacak diye bir şey yok çevrem beni çok korkuttu aman yandın bittin rabbime bin şükür şu an için güzel gidiyoruz. Kuruntulu hallerimde geçti. Hiçbir şeyi olumsuz bir duruma çekmiyorum. Ha birde 15.haftadan beri üç kez hafif burun kanamam oldu yaşayan olursa korkmayın bu haftalarda normal.
Tavsiyeler için teşekkürlerTakviye ilaç olarak bu gidişimde kan ilacı verdi. Kan değerin çok güzel düşmesin diye haftada bir kez sadece kullan dedi. Vitamin gerek duymadı. Tiksinme veya kusma gibi şikayetlerin yok anladığım kadarıyla yiyemediğin bir besin yok dedi. Bende taştan yumuşak her şeyi yiyorum çok şükür dedimbalık yemesen ona ilaç verecektim dedi balık çok önemli dedi. On günde yiyorum dedim besinden alman daha önemli benim için onun için vitamin vermiyorum, kanda düşmesin diye haftada bir gün al dedi. Olabildiğince yiyin kızlar. Kusma tiksinme yoksa ne bulursanız yiyin. Karbonhidratsız kilo da almayalım bu haftalardan.
Bulantı başlarda da olmadı mı? Benim çok bulanıyor ama 12. Haftadan sonra geçer diye dua ediyorum ... bir de ton balığı da yenilebiliyor mu biliyor musunuz ?Takviye ilaç olarak bu gidişimde kan ilacı verdi. Kan değerin çok güzel düşmesin diye haftada bir kez sadece kullan dedi. Vitamin gerek duymadı. Tiksinme veya kusma gibi şikayetlerin yok anladığım kadarıyla yiyemediğin bir besin yok dedi. Bende taştan yumuşak her şeyi yiyorum çok şükür dedimbalık yemesen ona ilaç verecektim dedi balık çok önemli dedi. On günde yiyorum dedim besinden alman daha önemli benim için onun için vitamin vermiyorum, kanda düşmesin diye haftada bir gün al dedi. Olabildiğince yiyin kızlar. Kusma tiksinme yoksa ne bulursanız yiyin. Karbonhidratsız kilo da almayalım bu haftalardan.
Olmadı canım bu konuda anneme çekmişimBulantı başlarda da olmadı mı? Benim çok bulanıyor ama 12. Haftadan sonra geçer diye dua ediyorum ... bir de ton balığı da yenilebiliyor mu biliyor musunuz ?
Yok canım ayrıntılı detaylı dedikleri 20. Hafta aralığında oluyor. Öyle yarım saat kırk beş dakika sürüyormuş. Her organına tek tek bakılacak. 12. Haftada rutin ultrasonla burun kemiği oluşmuşmu ense kalınlığı uygun ölçüde mi bakıldı. İkisi tansiyon gibi değildi canım biri bu gece uyanırken oldu. Sadece biri tansiyondan çok tuzlu yedim peşine baş ağrısı sonra burnum kanadı. Kan hacmi artıyormuş damarları zorladığından oluyormuş. Bende kiloluyum. 83.4 ile başladım 81.9 a kadar düştüm şimdi 84 85 arasında gidip geliyorum. Gelirsin canım merak etme 16 da olursun 36 da zaten 16 sonrası psikolojik olarak bi rahatlama oluyur. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi inşallahİnsallah ben de gelebilirim o haftalara12. Haftadaki ayrıntılı ultrason degil mi perinatologların yaptığı?? Burun kanaması tansiyondan mı oldu? Ben tansiyon ve şekerden korkuyorum ; hem kilolu hamile kaldığım icin hem de ailede var
AminYok canım ayrıntılı detaylı dedikleri 20. Hafta aralığında oluyor. Öyle yarım saat kırk beş dakika sürüyormuş. Her organına tek tek bakılacak. 12. Haftada rutin ultrasonla burun kemiği oluşmuşmu ense kalınlığı uygun ölçüde mi bakıldı. İkisi tansiyon gibi değildi canım biri bu gece uyanırken oldu. Sadece biri tansiyondan çok tuzlu yedim peşine baş ağrısı sonra burnum kanadı. Kan hacmi artıyormuş damarları zorladığından oluyormuş. Bende kiloluyum. 83.4 ile başladım 81.9 a kadar düştüm şimdi 84 85 arasında gidip geliyorum. Gelirsin canım merak etme 16 da olursun 36 da zaten 16 sonrası psikolojik olarak bi rahatlama oluyur. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi inşallah
benimde 2 hafta önce burun kanamam oldu. 5 dk kanadı geçti. hiç hayatımda burnumun durduk yere kanadığını görmedim . hem kan hacmimiz artıyo hem damarlar genişliyo. kan sulandırıcı da kullanıyorum. başka gebelerdende duydum burun kanaması yaşadıklarını. kanama çok olmadıktan sonra evde kendi kendine durduktan sonra önemli değil bence. tansiyon nedeniyle olduğunu sanmam.İnsallah ben de gelebilirim o haftalara12. Haftadaki ayrıntılı ultrason degil mi perinatologların yaptığı?? Burun kanaması tansiyondan mı oldu? Ben tansiyon ve şekerden korkuyorum ; hem kilolu hamile kaldığım icin hem de ailede var
1.68 canım boyum öyle bir çıkar ki şaşıp kalırsınAminBoy kaç ama ? Ben 1.60ım şimdiden 74üm ama lekelenmeden sonra iştahım kapandı biraz vermiş olabilirim ... o iki bebiş benden nasıl çıkacak diye düşünüyorum
Bende surekli burun tikanakligi var tam kanama gibi gelmiyordu ama afedersiniz temizlerken simsiyah geliyorduİkiz hamişlerin en büyüğü biziz onun için birçok şeyi size göre yaşamış bulunmaktayız. Ağrılar çok normal dedi çarşamba günü gittiğimde bel, sırt, kasık, hatta gögüs kafesine varana kadar ağrın olacak dedi. Çoğu vardı zaten dün gögüs kafesi ağrısıyla uyanarak onu da yaşamış olduk. Senin yükün iki kat onun için bu ağrılar olacak dedi. Yürüyüş çok olmasada hafif hafif yapıyorum. Günde on beş dakika falan. Ense kalınlığına 11+4 de baktırdım ikisinin de gayet iyidi. 20. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Proluton deport iğnesini tüp bebek dokturum önlem amaçlı verdi erken doğumu önlemek için. 32. Haftaya kadar devam edeceğim. Kan sulandırıcı doğuma kadar. İçinizi ferah tutun ikiz diye riskli olacak diye bir şey yok çevrem beni çok korkuttu aman yandın bittin rabbime bin şükür şu an için güzel gidiyoruz. Kuruntulu hallerimde geçti. Hiçbir şeyi olumsuz bir duruma çekmiyorum. Ha birde 15.haftadan beri üç kez hafif burun kanamam oldu yaşayan olursa korkmayın bu haftalarda normal.
Bak canım benim gebelik günlüğümde yazıyor. Vücut bambaşka modda çalışıyor.Bende surekli burun tikanakligi var tam kanama gibi gelmiyordu ama afedersiniz temizlerken simsiyah geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?