- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #3.481
Biri 100 erkek digerine 99 kiz dedi kiz cocugunda 17 haftaya kadar pipi cika bilir dedi
Gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri 100 erkek digerine 99 kiz dedi kiz cocugunda 17 haftaya kadar pipi cika bilir dedi
Tesekurler canim butalar pek sessizlesti ya kizlat qaliba simdiden bebisler musade etmiyoGözün aydın canım
Ben balik yagi dedigimde doktor daha erken dedi kan ilaci, gunouk vitamin toplusu gibi bisiy kullaniyodum simdi magne b6 gibi bisiy ve fitil verdi agrilar icinBugün 12+5 kontrole gittim. Bebişler çok şükür iyi. Biri kız kesin dedi. Diğerini göremedi kız gibi dedi vitamin ilaçlarına başladık. Balık yağı, Ferrum, daha vitamini damla. Bende de şimdilik durumlar böyle
Magnezyum için bişey vermedi sanırım. kan ilacı da Ferrum olan. Ağrım sızım yok kabızlık için ilaç istedim o da lazım olur diye ben yazdırdım.Ben balik yagi dedigimde doktor daha erken dedi kan ilaci, gunouk vitamin toplusu gibi bisiy kullaniyodum simdi magne b6 gibi bisiy ve fitil verdi agrilar icin
Hayırlı olsun canım yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı. Çok şükür sonuç beklediğimiz günlerden bize bugünleri gösteren AllahaBugün 12+5 kontrole gittim. Bebişler çok şükür iyi. Biri kız kesin dedi. Diğerini göremedi kız gibi dedi vitamin ilaçlarına başladık. Balık yağı, Ferrum, daha vitamini damla. Bende de şimdilik durumlar böyle
Teşekkür ederim canım. Çok şükür. Acaba olur mu derken şu günleri yaşamak elhamdülillah. Allah sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin.hayırlı evlatlar eylesin.Hayırlı olsun canım yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı. Çok şükür sonuç beklediğimiz günlerden bize bugünleri gösteren Allaha
Çok erken kesin diye konuşmuş cnm Allah gönlüne göre versinBugün 12+5 kontrole gittim. Bebişler çok şükür iyi. Biri kız kesin dedi. Diğerini göremedi kız gibi dedi vitamin ilaçlarına başladık. Balık yağı, Ferrum, daha vitamini damla. Bende de şimdilik durumlar böyle
Erken demi birini ben de gördüm hatta erkek pipisi dedim yok o daha büyük oluyor dedi diğerini hiç göremedik ama neye göre kız gibi dedi sormadım. Sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmez. Gönülden bir kızımız bir oğlumuz olsun istiyoruz tabi oğlanı eşim istiyor ismini bile koyduÇok erken kesin diye konuşmuş cnm Allah gönlüne göre versin
Aynen cnm bana 12 ve 15 de kız dedi 16 da başka doktor erkek dedi detaylıya kadar bekleyeceğim mecburErken demi birini ben de gördüm hatta erkek pipisi dedim yok o daha büyük oluyor dedi diğerini hiç göremedik ama neye göre kız gibi dedi sormadım. Sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmez. Gönülden bir kızımız bir oğlumuz olsun istiyoruz tabi oğlanı eşim istiyor ismini bile koydu
Galiba biz de ayrıntılı ultrasona kadar bişey alamayacağız. Sizin ikiz mi ?Aynen cnm bana 12 ve 15 de kız dedi 16 da başka doktor erkek dedi detaylıya kadar bekleyeceğim mecbur
Galiba biz de ayrıntılı ultrasona kadar bişey alamayacağız. Sizin ikiz mi ?Aynen cnm bana 12 ve 15 de kız dedi 16 da başka doktor erkek dedi detaylıya kadar bekleyeceğim mecbur
Yok cnm tek benim tek istedim benGaliba biz de ayrıntılı ultrasona kadar bişey alamayacağız. Sizin ikiz mi ?
Maşallah. Allah bağışlasın. Rabbim 2. De sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat eylesin.Yok cnm tek benim tek istedim ben
1 oğlum var 4 yaşında
Amin cümlemize inşallahMaşallah. Allah bağışlasın. Rabbim 2. De sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat eylesin.
Normal canım benim önden giden 69 geriden gelen 65 di galibaKizlar bu haftalarda boy kc olmali? Dun 67,7mmdi ikiside ayni boydu
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Selam hanımlar. Benim de cinsiyet belli oldu galiba erkek Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canımSelam hanımlar. Benim de cinsiyet belli oldu galiba erkek Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin