Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kabizlik ara ara bende de oluyo mecburen ıkınıyorum da jellrrim falan hep geri geliyodu ama bise olmadi şükür o sebepten korkma bence kabiz olmamaya dikkat et yinede

Kuzular nasilsiniz? Ben bugun cook yoruldum ozel okulda calisiyorum sinifda iki ogretmen var ben yardimci ogretmenim ama hep daha fazla calistom simdiki donemde ogretmenimin beni anlamasini dusunurken tam tersi surekli ise gelmiyo her seyi bana yukluyo insan bi anlar diyorum ya hep ben onun derslerini kendi isimide onunkini de yapiyordum ne zaman istese bugun basim dondu baya agrimda vardi bana ne dese beyenirsiniz ben bekliyorumki bana desinki git otur falan bana diyo cocuklar cok ses yapiyo calisamiyorum lutfen ilgilen falaj... bide is sonu bana evde surekli dinlen yat diyo bende zaten iste o kadar yoruluyorumki evde ayaga kalkamiyorum diyorum vallah artik kadina sinir oluyorum gectigim sureci bu bebekler ne kadar istedigimi biliyor bide bana akil veriyo oturdugumda ders surecinde daha aktiv ol diye... daha ben demiyorumko surekli isten kaldiginda senin derslerini de ben yapiyorum diye..

O anlayışsızlardan benim çalıştığım yerde de var. Akıl verirler ederler ama işi de sana yıkmaya çalışırlar. O türlerden Her yerdeler demek ki

Ya kuzum ne kadar bencilce. Ben de anladım ki kimse kimsenin halinden anlamaz kuzum. İnsanlar çok bencil. Kimse kimsenin iyiliğini düşünmüyor. Ben de şuan gıcık oldum. Ben de öğretmenim. İşimi layıkıyla yapmaya çalışıyorum ama yeri geldiğinde halimden anlamıyorlar. Benim de surecimi biliyorlar. Tabi senin durumun daha zor Allah kolaylık versin. O kadına da akıl, fikir

Hayırlı sabahlar kızlar. 15. Haftam da bitiyo artık çok şükür ve benim de bulantım,kusmam, mide ağrılarım artık çok şükür kalmadı diyebilirim. Ama hemoroid denen illetle uğraşıyorum. Kabız olmamaya, ıkınmamaya, baharat acı yememeye çalışıyorum her şeyi deniyorum ama anlaşılan gebelik boyu bununla uğraşıcam

Canım doktora gittinmi bendede iç hemoroit ve anal fissür olmuş kadın doğum doktoru bu aşamada gebelikten değildir dedi genel cerrahiye gittim bi krem ve aynı kremin fitilini verdi şükür 2 günde geçti benim çok yoğun kanamam oluyordu tuvalette

Yok benim kanama falan değil de yeni yeni olmaya başladı işte gitmedim de daha. Git gide ilerleyecek heralde bu gidişle

Benimde dun aksam kanama oldu yaa kac sene önce olmuştu bi kere sonra gecmisdi simdi yine tekrarladı

Yok benim kanama falan değil de yeni yeni olmaya başladı işte gitmedim de daha. Git gide ilerleyecek heralde bu gidişle
Benim bi haftaya yakın kanama oldu en son bi gün önce acı yemiştim idrarda bile çatlak açıldı sanırım kanama oldu hatta o gün vajinadan geliyo sanıp çok korkmuştum doktora gittik koşa koşaertesi gün cerrahiye gittimde rahat ettim

Nasilsiniz kizlar? Bebisler nasil? Biz yarin detayli ultrasona gidicez cok korkuyorum bi tarafim cok mutlu bebislerimi gorucem belki cinsiyetleri de belli olur bi tarafdanda bi sikinti olurmu diye korkuyorum.. bu arada ilaclar kestikten sonra gunluk igneleri falan baya agrilarim oluyordu bugunden itibaren her hafta pruluton yaptrcam umarim agri gider ozellikle aksam vakti sanki bicak saplaniyo ve ozellikle iki ayni nokta umarim bebisler iyidir kanama falan yoksa kokrmam gerekmiyo demisti doktor ama korkmamak
Elde digil agrilarsa 2,3 saniye suruyo ikizlerde sizde de oylemi?

Merhaba, merak ettim sizinle aynıyız hafta olarak ayrıntılı ultrason için erken değil mi? Ben de en son 2 hafta önce gördüm beyinlerimi bi sıkıntı yoktur inşallah. Ağrım sızım yok. Akşam yemeği sonrası sanki çatlamış gibi yemişim gibi karnım şiş oluyor sabah iniyor başka da bir belirti yok. Siz ense kalınlığıni ölçtürdünüz mü bu hafta onun için gideceğim bi de vitamin ilaçlarına başlayacağım.

Detayli diyorum qaliba ense burun kemigi falan onlara bakilcak yarin agrilar beni bazen korkuyuyo yarin soyluycem doktoruma Umarim bisiy olmamistir vitaminlerr ben gecen haftadwn basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…