- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.381
Ay çok tatlı bir paylaşımKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
TebriklerBizimkide kesinlesti erkek
Hayırla ugurla gelsinBizimkide kesinlesti erkek
Ya gozun aydin.Kızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Çok mutlu oldum bende senin peşinden bir erkek bir kızla geleceğim inşallah :))Kızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Evet canim tesekkurlerTebriklersağlıcakla gelsin inşallah.tahminlerde doğru çıkmış oldu.
Amin canimHayırla ugurla gelsin
İnşallah inşallah canımÇok mutlu oldum bende senin peşinden bir erkek bir kızla geleceğim inşallah :))
Ayy yerim ben minnoşlarıKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Çok pat diye söyledi bu erkek dedi direkt diğerine bakalım dua ediyorum allahım ne olur kız kız diye bu da kız dedi evvettt dedimAyy yerim ben minnoşları ♥hayırlı olsun canım hissettiğin oldu
Amin amin canım
Tesekkurler canim sen naptin kesinlstimi
13 haftalıkken gitmiştim canım kesin demedi 16 da gidicem bakalım kesinleşir heraldeTesekkurler canim sen naptin kesinlstimi
Kızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
[/QUOTE
Canim gozunaydin hissettiğin gibi oldu saglicakla gelsin kuzucuklar
Canim gozunaydin Allah gönlüne göre verdi sağlıcakla gelsin kuzularKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Amin canım cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallahCanim gozunaydin Allah gönlüne göre verdi sağlıcakla gelsin kuzular
Kesinleşir canım bize o haftada erken şu an bir şey diyemem dedi. Bugün çok net eminim kesin dedi. Gönlünüze göre versin allahım13 haftalıkken gitmiştim canım kesin demedi 16 da gidicem bakalım kesinleşir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?