- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #3.221
Kızlar 16 aralıkta transfer oldum bugün kese görmeye gittik görünmedi doktor bi kana bakalım dedi böyle olup geç gören var mı hiç umudum kalmadı benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yavaş geliştiği için görünmemiştir canım iyi şeyler düşün. Ben transfer sonrası 20. Gün gördüm.Kızlar 16 aralıkta transfer oldum bugün kese görmeye gittik görünmedi doktor bi kana bakalım dedi böyle olup geç gören var mı hiç umudum kalmadı benim
İnşallah öyledir ama umutsuzluğa kapıldım bileİnşallah yavaş geliştiği için görünmemiştir canım iyi şeyler düşün. Ben transfer sonrası 20. Gün gördüm.
İnşallah öyledir ama umutsuzluğa kapıldım bile
Ha ha bizim hastane de öyle işte ben de ondan bekliyorum. Bırak cinsiyeti bebeği gördüğümüze şükrediyoruz. Kalabalık ve ultrason çok kötü. Benden önce bi kadın girdi 25. Haftası ve daha görünmüyo cinsiyeti demişti gülesim geldi. Zaten doğumuna ne kalmış az daha bekleyelim Mecbur artık napalımKızlar ben bugün dayanamadım devlet hastanesine gittim cinsiyetleri için aşırı kalabalık suriyelilerin yoğun olduğu yerdeki devlet hastanesinde randevu almadan sıra veriyorlar. Hastane çok büyük ama boş. Bir saat bekledik eşimi içeri almadılar o ayrı bozuldu allahtan daha netlik kazanmadı da sevindi benle içeri girdi içeri kadın dolu dışarı attılar garibimi çok komikti yatmam ve kalkmam 30 saniye sürdü. Yatarken cinsiyet için geldim dediğim halde düzgün bakmadı biri kesin kız dedi diğerini göremedim dedi tekrar baksan eline mi yapışacak sanki birde bir hafta büyük çıktılar. 13+4 sat 15+2 biri 15+4 diğeri çıktı doğuma az kaldı benim iki hafta birden attık 15. Haftadalar dedi 15+4 yazmış 16 içinde diyor 15 bacım az sakın ol diyecektim. Çok gençti içeri girmeden doktor buysa zor görür cinsiyeti dedim yanıtmadı o da haklı bulunduğum şehir Türkiye nin en doğurgan şehri üstüne Suriyeliler gelince Nirvana ya ulaştı. Daha gitmem ama çok havasız kalabalık. On gün daha sabır
Haklıymışsın canım böyle zaten gitmede hastalık kapma ihtimali yüksek mahşer gibiydi. Şartlar ne gerektiriyorsa zor da dayanmak ama böylede çok kötü. Tez zamanda merkeze gidince video yapınHa ha bizim hastane de öyle işte ben de ondan bekliyorum. Bırak cinsiyeti bebeği gördüğümüze şükrediyoruz. Kalabalık ve ultrason çok kötü. Benden önce bi kadın girdi 25. Haftası ve daha görünmüyo cinsiyeti demişti gülesim geldi. Zaten doğumuna ne kalmış az daha bekleyelim Mecbur artık napalım
canım mikrop falan kapcan oralarda Allah korusun gitme bence bi daha insanların çoğunun aşısı falan yok ve biz onların geçirdiği hastalıklara alışık değiliz dikkat et kendineKızlar ben bugün dayanamadım devlet hastanesine gittim cinsiyetleri için aşırı kalabalık suriyelilerin yoğun olduğu yerdeki devlet hastanesinde randevu almadan sıra veriyorlar. Hastane çok büyük ama boş. Bir saat bekledik eşimi içeri almadılar o ayrı bozuldu allahtan daha netlik kazanmadı da sevindi benle içeri girdi içeri kadın dolu dışarı attılar garibimi çok komikti yatmam ve kalkmam 30 saniye sürdü. Yatarken cinsiyet için geldim dediğim halde düzgün bakmadı biri kesin kız dedi diğerini göremedim dedi tekrar baksan eline mi yapışacak sanki birde bir hafta büyük çıktılar. 13+4 sat 15+2 biri 15+4 diğeri çıktı doğuma az kaldı benim iki hafta birden attık 15. Haftadalar dedi 15+4 yazmış 16 içinde diyor 15 bacım az sakın ol diyecektim. Çok gençti içeri girmeden doktor buysa zor görür cinsiyeti dedim yanıtmadı o da haklı bulunduğum şehir Türkiye nin en doğurgan şehri üstüne Suriyeliler gelince Nirvana ya ulaştı. Daha gitmem ama çok havasız kalabalık. On gün daha sabır
Tövbe ettim daha sakin olan vardı ama orası almadı öğleden sonra olunca mecburen diğerine gittim daha gitmemcanım mikrop falan kapcan oralarda Allah korusun gitme bence bi daha insanların çoğunun aşısı falan yok ve biz onların geçirdiği hastalıklara alışık değiliz dikkat et kendine
Canım dur bakalım her şey hesaba göre ilerlemiyor inan ki bi dahaki gidişine göreceksin inşallahKızlar 16 aralıkta transfer oldum bugün kese görmeye gittik görünmedi doktor bi kana bakalım dedi böyle olup geç gören var mı hiç umudum kalmadı benim
Geçmiş olsun tatlış üşütmüş yada miden hassaslaşıp bir yediğin dokunmuş olabilirYa kızlar 12.haftadan sonra mide bulantısı kusma olur mu ben çok kötüyüm ilk defa bunu yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almıştım 1haftada eridi gitti..
ben de sizinle aynı sekilde kullanıyorum su an ilaçlarımı günde üç estrofem ve sabah akşam crinone jel. 13 ocakta yani pazartesi transferim var. Siz transfer oldunuz mu sonucunuz inşallah pozitiftir. Bu arada cRinone jel bende hepsi içeri gitmiyo ucunda kalıyo inşallah dpgru yapıp faydasını görüyorumdur sizlerde de oluyo muydu böyleMerhaba arkadaşlar
Ben günde 3 tane estrofem ve sabah/akşam crinone jel kullanıyordum. Tüp bebek drum bana 8.hafta itibaren estrofem 2ye düşür 1 hafta sonra 1ye düşer dedi crinone jelde 8.hafta itibaren 1ye düşer demişti. Bende biraz yüksek tansiyonum çıktı ve crinone jel yapıyor olabilir mi diye şüphelendim. Siz crinone jel ne zaman bıraktınız lütfen cevap bekliyorum.
Canim ben 17.haftadayim hala kusuyorumYa kızlar 12.haftadan sonra mide bulantısı kusma olur mu ben çok kötüyüm ilk defa bunu yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almıştım 1haftada eridi gitti..
Hayırlı olsun kızın benimde sanırım biri kesin kız diğerini göremedi. kızçelerim diyorum erkek hissi tamamen gitti eşime kızçelerim babası diyorum hoşuna gidiyor çok şükür sağlıkla gelsinlerKızlar merhaba dün akşam randevum vardı cinsiyeti belli oldu kız olacakmış inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur. Serklaj olma ihtimalim var ama doktor şimdi gerek yok dedi, korkuyorum ama bakalım inşallah Her şey güzel olur
Rahim ağzında sıkıntı mı gördü doktor. Bende bu gittiğimde soracağım biraz bakmıştım nette çoğul gebelikte erken doğuma önlem olarakta yapılıyor diye okudum.Kızlar merhaba dün akşam randevum vardı cinsiyeti belli oldu kız olacakmış inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur. Serklaj olma ihtimalim var ama doktor şimdi gerek yok dedi, korkuyorum ama bakalım inşallah Her şey güzel olur
Sağ ol canım yaa kuzulara maşallah benim de hayalimdi ikiz ama nasip olmadı. Benim eşim çok fena ya hiç renk vermedi. Benim için erkekde kız da aynı dedi hep. Hiç ağır basmamış beyefendi de benim ne yalan söyliyim hep kız geçiyordu gönlümdenHayırlı olsun kızın benimde sanırım biri kesin kız diğerini göremedi. kızçelerim diyorum erkek hissi tamamen gitti eşime kızçelerim babası diyorum hoşuna gidiyor çok şükür sağlıkla gelsinler
Benim en baştan beri böyle sıkıntılı. Temmuz da rahim ameliyatım var sonra tüp bebek oldu. Servikal yetmezlik olabiliyormuş perde alınan hastalarda benim de rahim ağzı uzunluğu süper değil sınırlarda dolaşıyorum işte, takipteyim yani.Rahim ağzında sıkıntı mı gördü doktor. Bende bu gittiğimde soracağım biraz bakmıştım nette çoğul gebelikte erken doğuma önlem olarakta yapılıyor diye okudum.
Ben ikisinden de istiyorum kendi doktorum birinde çıkıntı gibi bir şey var demişti ama iki form da bana ikisi de kız dediler çabuk havaya girdim eşimde öyle hep diyor hiç fark etmez sağlıklı olsunlarda inanıyorum da öyle düşündüğüne. Erkekler de biz nasıl kızçe istiyorsak onlarda da kendi hemcinsi olsun istiyorlar bakalım inşallah diğeri erkektir ama değilse de hiç önemi yok iki tane bademli kurabiyem olur kurban olurum verene yaSağ ol canım yaa kuzulara maşallah benim de hayalimdi ikiz ama nasip olmadı. Benim eşim çok fena ya hiç renk vermedi. Benim için erkekde kız da aynı dedi hep. Hiç ağır basmamış beyefendi de benim ne yalan söyliyim hep kız geçiyordu gönlümden