- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.201
İyi akşamlar canım çok şükür bugüneKızlar ne yapıyorsunuz ? Grubumuz duruldutatlı hamisler zamanın hızlı geçmesini istiyorumm
Evet Kuzum ya ben hala hamile oldudguma inanamıyorum. Hayal gibi geliyor kuzum.ne kadar şükrediyorum bir bilsenİyi akşamlar canım çok şükür bugünedimi ya hızla geçse ama güzel geçse
Cinsiyetlerini öğrendiğim gün ya patik alacağım ya emzik birer tane bende sabırsızlıkla bekliyorumEvet Kuzum ya ben hala hamile oldudguma inanamıyorum. Hayal gibi geliyor kuzum.ne kadar şükrediyorum bir bilsenevet inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçer kıyafet bakıyor musunuz çok tatlılar
Ay canım benim yerim onları benCinsiyetlerini öğrendiğim gün ya patik alacağım ya emzik birer tane bende sabırsızlıkla bekliyorumher geçen gün sevdim daha çok artıyor daha çok konuşuyorum. Bazen hareketli müzik açıp oynuyorum onlarla çok şükür rabbime bin şükür
Amin aminEvet Kuzum ya ben hala hamile oldudguma inanamıyorum. Hayal gibi geliyor kuzum.ne kadar şükrediyorum bir bilsenevet inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçer kıyafet bakıyor musunuz çok tatlılar
Günaydın. Yanlış anlamayın ama kan sulandırıcı düşüğe neden olur diyenler biraz cahil kalmışlar ve bilmedikleri şeylerde insanların psikolojisini bozmakta üzerlerine yok. Üç tüp bebek tedavisi oldum ikisinde de kullandım. Üçüncü tedavide gebe kaldım 14. Hafta ortasındayım halen kullanıyorum. Düşüğe neden değil engel oluyor. Normal yolla hamile kalan arkadaşımın 5. Ayda suyu azalmıştı ona da verdiler doğuma kadar ki engellesin. Sen kafana takmaLutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Canım ksn sulandırıcı coraspini içip hemde iğne oluyorum merak etme doktorun söylediyse kullanLutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Bu kan sulandirici denilen sen aspirin gibi dimi saholunCanım ksn sulandırıcı coraspini içip hemde iğne oluyorum merak etme doktorun söylediyse kullan
Cok sagol cnm doktorum yazmadi tekrar sormam lazm inan bizi deneme tahtasi gibi kulaniyorlat. Napicami sastm.. varis corabi aldim bugun. Canim cikiyor giyesiye. Savasla giydim resmen. Ben nsl transferden sonra bole biseyi giyerimkiGünaydın. Yanlış anlamayın ama kan sulandırıcı düşüğe neden olur diyenler biraz cahil kalmışlar ve bilmedikleri şeylerde insanların psikolojisini bozmakta üzerlerine yok. Üç tüp bebek tedavisi oldum ikisinde de kullandım. Üçüncü tedavide gebe kaldım 14. Hafta ortasındayım halen kullanıyorum. Düşüğe neden değil engel oluyor. Normal yolla hamile kalan arkadaşımın 5. Ayda suyu azalmıştı ona da verdiler doğuma kadar ki engellesin. Sen kafana takma
Varis işin bilmiyorum bi bilgim yok ama kan pıhtılaşmam var mı yok mu bılmıyorum perinatologa gittim PI RI yani dopplerde kan akışına baktırmak için. Tüp bebek doktorum direnç varsa coraspine devam et demişti. Ters akım çıkmadı ama perinatolog ben kullandırıyorum istersen sen karar ver dedi. Hocam bi problem yoksa zararı olmaz mı dedim. Doğuma kadar göbekten iğne bile olunuyor hiç bi zararı yok merak etme dedi. Olsa dersi herhalde düşük olur diye. Kim söylediyse uydurmuşLutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
coraspin diye bir hap var birde oksapar diye iğne hap olanımı söyledi doktorunBu kan sulandirici denilen sen aspirin gibi dimi saholun
Daha doktor bsy demedi bugun gidecem kendim soracam. Bu arada ciizik attirdiktan kac adet sonra tramsfer olunuyocoraspin diye bir hap var birde oksapar diye iğne hap olanımı söyledi doktorun
onu bilmiyorum histeroskopimi oldunuz bana hiç yapılmadı doktorunuz bilgi verir zatenDaha doktor bsy demedi bugun gidecem kendim soracam. Bu arada ciizik attirdiktan kac adet sonra tramsfer olunuyo
Senin cinsiyet henüz belli olmamıştı dimiAmin aminiçim gidiyor ama almadım hiç ama bi tane pofuduk patik aldım ara renk hayırlısı ile cinsiyet belli olsun neler alırız canım benim sen aldın mı yoksa kızına
Netleşmedi henüz 12.haftada kız gibi değişebilir demişti cnmSenin cinsiyet henüz belli olmamıştı dimiyok ben de henüz almadım. En son 16. Hafta muayene olduktan sonra heves etmeye başladım. Korkularım daha bitmedi. Alacağım ama bir kaç şey
Bende olmadı canım belki üşüttünse geçer inşallah.Ya kızlar 12.haftadan sonra mide bulantısı kusma olur muben çok kötüyüm ilk defa bunu yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almıştım 1haftada eridi gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?