• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar doktora sorduklarımı yazayım. 12. Haftaya kadar ilaçlar devam. Kan tahlillerimi verdim ona göre de gerekirse vitamin falan yazacak. Öncelikle beslenmemi sordum. Her şeyi abartmadan ye dedi. Günde bir kase yoğurt, bir bardak süt, bir yumurta olmazsa olmazımız. Haftada üç gün et, on günde bir de balık dedi. Sebzeyi ihmal etmiyoruz. Meyve ye ama çok yeme dedi. Zararlı olan şeyler söyleniyor dedim maydanoz nane nar limon gibi dedim. Her şeyin fazlası zarar dedi. Az yiyeceksin öyle zararlı kesinlikle yeme diye bir şey yok dedi. 36. Haftaya kadar ulaşmamız lazım en az 15 haziran oluyor. Ne kadar geç olsa o kadar iyi dedi çoğul olduğu için bunu dedi
Benim oksapar,prolutex,coraspin hafta sonu bitiyor canım .fitile estrofem bir de folik asite devam dedi.estrofem 8.haftada bırakılıyor progesteron 10.haftada dedi bakalım şükür iğnelerden kurtuldum karnım mosmor sizinde öyle mi bilmem ☹

Bana da bugün dışarıda salata yeme meyve yeme nasıl yıkandığını bilmiyorsun dedi evde de sebzeleri sirkeli Suda beklet dedi hergün bol su iç karides kalamar yeme dedi küçük balıklar yemeyi tercih et salam sosis sucuk pişmeden asla yeme dedi.bir de her gün 3-4 tane ceviz ye dedi

Benim oksapar,prolutex,coraspin hafta sonu bitiyor canım .fitile estrofem bir de folik asite devam dedi.estrofem 8.haftada bırakılıyor progesteron 10.haftada dedi bakalım şükür iğnelerden kurtuldum karnım mosmor sizinde öyle mi bilmem ☹
Benimde mosmor bugün 7. Hafta bitmiş oluyor 12 ye bir şey kalmadı şükür rabbime inşallah bende kurtulurum. Oksapar sıkıntı benim için gerisini içerim vurulurum 🙂

Benimde mosmor bugün 7. Hafta bitmiş oluyor 12 ye bir şey kalmadı şükür rabbime inşallah bende kurtulurum. Oksapar sıkıntı benim için gerisini içerim vurulurum 🙂
Ben oksapara daha bugün başladım. Doğuma kadar kullancam daha önce kaybım olduğu için. siz bırakacak mısınız 12de?

Ben oksapara daha bugün başladım. Doğuma kadar kullancam daha önce kaybım olduğu için. siz bırakacak mısınız 12de?
Ben 3+6 dayım canım haftasonu oksapar ve prolutex son dedi bana proesteron fitil ve estrofeme devam dedi beni mosmor etti iğneler çarpıntı yaptı çok etkiledi beni şükür devam etmeyeceğim iğnelere bi aksilik olmazsa.

Ben 3+6 dayım canım haftasonu oksapar ve prolutex son dedi bana proesteron fitil ve estrofeme devam dedi beni mosmor etti iğneler çarpıntı yaptı çok etkiledi beni şükür devam etmeyeceğim iğnelere bi aksilik olmazsa.
Anladım sen daha erken bırakıyosun o zaman. İyi olur inşallah

Kesinlikle ya hissedene kadar emin olması cok zor 😂 ben bugün gittm ama keseyi göremedik pazartesi bidaha gidicem beta verdim 900 küsür sanırım 1000 üzerinde gözüküyormuş 😟
Hatta 2000 diyenler var kuzum hayırlısı ile değerin artsın telaş yapma 😘 inşallah sen de keseyi kalp atışını her şeyi duyup göreceksin ama sonrasında benim gibi telaş yaşayacaksın 🤣 doxgurana kadar böyle 🤣 ben beta HCG değerinden 10 gün sonra gitmiştim kuzum

Ayy bana rüya deme bende ruyamda kan verdim beta artmis bizde kurban kesiyoruz koyun hatta seviyorum falan kesiyoruz sonra eve geldim normalde bi sicaklik hissediyorum bakiyorum jelin suyu ya oyle hissettim bi bakdim kan anneme soyledim hemen doktoruma yazdim doktr unut artk akışına birak gibi birsey soyledi nasil yani diyorum dusmemesi icin bi igne falan yokmu kendi kendime de bitti isde diyorum yine olmadi derken uyandim ama cok korktum yaa😔
Hep bilinçaltı ben de bu süreçte çok kötü ruyalar gördüm kuzum galiba çok düşünüp kafamizi çok yoruyoruz 🤣

kızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttu 😔 kendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor 🤦🏼‍♀️ Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum 😔
Kuzum.ben de 6+2 iken yaşadım o korkuyu bildiğin kan geldi boyle adet gibi değil ama değişikti. Rabbim kimseye yaşatmasın. Benim doktorum bana iğne yaptı pregestan kanamam kesince aspirin ve kan sulandırıcı iğneye devam et dedi

Yani adet sonrası derken normal bir şey hissetmiyomus gibi mi.

Yani işte belirti olarak şunu yaşıyorum diyemem. Öyle kasık ağrısı batma vs yok sadece bacaklarımda sızı var. Oda galiba esneme ihtiyacı duyduğum icin
Sen neler yaşıyorsun?

Kuzum.ben de 6+2 iken yaşadım o korkuyu bildiğin kan geldi boyle adet gibi değil ama değişikti. Rabbim kimseye yaşatmasın. Benim doktorum bana iğne yaptı pregestan kanamam kesince aspirin ve kan sulandırıcı iğneye devam et dedi
Saol canım yaa benimde progesteron iğneden sonra gectı krem kahve gibi jel geliyor sadece cok sukur ama cok korkuttu 🤦🏼‍♀️ Benim iğne yok canım ama gectı bende devam etmek istiyorum aspirine

Benim ara ara kasık ağrılarım var yaa ağrı vuruyo aha adet oldum diyorum sonra geciyo ama ara ara oluyorum ve korkuyorum😑

İnşallah canım coraspirini de bırak dedi ama kafamda soru işareti oksapar da bitiyor yarın pıhtı oluşur mu ki acaba vücudumda?
Bilmiyorum da vardır doktorların bi bildiği diyoruz malesef. Var mı pıhtılaşma problemin ya da daha önce kaybettiğin bebeğin?

Yani işte belirti olarak şunu yaşıyorum diyemem. Öyle kasık ağrısı batma vs yok sadece bacaklarımda sızı var. Oda galiba esneme ihtiyacı duyduğum icin
Sen neler yaşıyorsun?
Esneme.ihtiyaci bende de war tam olarak adını cikartamamistim ama evet esnemek istiyorum galiba :) bende kasik ağrısı ve bel ağrısı dewam ediyor

Back