- 10 Haziran 2019
- 120
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.121
Yaa ne güzel benim yerime de uyu kuzumBinlerce şükür inşallah canım en büyük dileğimiz o, eşim ısrarla erkek o erkek diyor. Günaydın bu arada biz yeni uyandık da
Ben 12 haftada hepsini bıraktım. Doktor sadece demir ilacı verdi kuzum. Kan sulandırıcıyi bıraktım şükür bebesime bir şey olmamış ama hala korkuyorumtesekur ederim kızlar saolun. demekki herkesde ilaclar ayni devam ediyor. igne ve jelin yaninda coraspin de kullaniyrm birde vitamin icinde folikasit olan. jel biraz pahali oldugu icin devlet hast. kadin dogumcuya yazdirip aliyorum mecburen indirimli oluyor baya, yapmayan varsa yapabilir.
Ben jel ve iğneyi 12 bitince bıraktım. Coraspin devam. Progestan kapsülü fitil olarak kullanmaya başladım,rahim ameliyatı olduğum için o devam 32 ye kadartesekur ederim kızlar saolun. demekki herkesde ilaclar ayni devam ediyor. igne ve jelin yaninda coraspin de kullaniyrm birde vitamin icinde folikasit olan. jel biraz pahali oldugu icin devlet hast. kadin dogumcuya yazdirip aliyorum mecburen indirimli oluyor baya, yapmayan varsa yapabilir.
Oh iyi yapmışsınYaa ne güzel benim yerime de uyu kuzumöğretmenim çalışıyorum 6.30 da kalkıyorum ahey ahey ama şimdi okuldan geldiğim gibi 2 saat uyumuşum zor uyandım
Sağolasın kuzum. Hiç bilmiyorum kuzum ben 12. Haftada başladım hala devam ediyorumOh iyi yapmışsın. Kolaylıklar diliyorum güç versin Allah canım
Bu demir ilacını ne kadar kullanmak gerek acaba
Aynı bende 12.haftada başladım belki değerlere bakılıp öyle bıraktırılırSağolasın kuzum. Hiç bilmiyorum kuzum ben 12. Haftada başladım hala devam ediyorum
Canım korkma diyeceğim de olmuyor beni şimdiye kadar iki defa tuttu. Bir transfer zamanı sonuç beklerken birde on gün falan önce ama çok şükür ikisi de iki üç gün sürdü. Sıcak su içe içe balgamı dışarı atıyorum. Sıcak su bal bunla durdurdum. Tüp bebek doktorun mu kesti kadın doğumcun mu? Kadın doğumcu kestiyse tüp bebek doktoruna haber ver benimde hepsini kesti üstüne vitamin bile vermeme gerek yok dedi sıfır ilaçla kaldım derken merkez devam dedi.Arkadaşlar ben. Çok kötü öksürüyorum bebeğime birșey olacak diye korkuyorum
Progestan. Iğne ve crione jeli de kestik birden. İkisini kesen var mi
Canim cok gecmis olsun bebegine birsey olmaz korkma bol bol balli sut ic canim oksuruge cok iyi geliyor.. ben jeli 11 de birakmstim ama plasenta sikintim oldugu icin progestan igne hafta bir devamArkadaşlar ben. Çok kötü öksürüyorum bebeğime birșey olacak diye korkuyorum
Progestan. Iğne ve crione jeli de kestik birden. İkisini kesen var mi
Canım korkma diyeceğim de olmuyor beni şimdiye kadar iki defa tuttu. Bir transfer zamanı sonuç beklerken birde on gün falan önce ama çok şükür ikisi de iki üç gün sürdü. Sıcak su içe içe balgamı dışarı atıyorum. Sıcak su bal bunla durdurdum. Tüp bebek doktorun mu kesti kadın doğumcun mu? Kadın doğumcu kestiyse tüp bebek doktoruna haber ver benimde hepsini kesti üstüne vitamin bile vermeme gerek yok dedi sıfır ilaçla kaldım derken merkez devam dedi.
Canim cok gecmis olsun bebegine birsey olmaz korkma bol bol balli sut ic canim oksuruge cok iyi geliyor.. ben jeli 11 de birakmstim ama plasenta sikintim oldugu icin progestan igne hafta bir devam
O iğneyi bende vuruluyorum canım. 12. Haftam bitince prolutex i kesip bu iğneyi verdi doktor. Etkisi daha uzun süreli. Haftada bir gün kalçadan vuralacağım ilkini çarşamba günü yaptırdım. İkiz gebelik olduğu için erken doğumu önlemek amacıyla vuracağım.Merhaba kızlar benim iki üç gündür aralıksız adet sancıları gibi ağrılarım var yani diyorum bebeğim büyüdükçe ağrılar geçeceğine çoğalıyor Dr progestan iğneyi proluton depot a çevirdi acaba etkisi mi daha az diğerine göre cebine jel de bir haftadır kahverengi geri geliyor
Evet canim hala cekilmedi malesefTüp bebek doktorum kesti. Bebeği görmek çok güzeldi resmen herşeyi belliydi.
Hala plasenta da sorun var mı seninönerilerini dikkate alacam sağolasın
Insallah canım benim üç günde bir ama buna başladığımdan beri ağrılarım artınca belki etki etmiyordur diye düşündüm yani sizce bebek büyüyor ondanmidir acabaO iğneyi bende vuruluyorum canım. 12. Haftam bitince prolutex i kesip bu iğneyi verdi doktor. Etkisi daha uzun süreli. Haftada bir gün kalçadan vuralacağım ilkini çarşamba günü yaptırdım. İkiz gebelik olduğu için erken doğumu önlemek amacıyla vuracağım.
Canim bende de bazi noktalarda agri oluyo adet gibi digilde bi kac saniyelik ozellikle cok ayakta kaldigjmi gunlerde doktorum normal oldugunu rahim buyudukce agrilarn olucagini soyledi yani korkmaInsallah canım benim üç günde bir ama buna başladığımdan beri ağrılarım artınca belki etki etmiyordur diye düşündüm yani sizce bebek büyüyor ondanmidir acaba
Canım sen bebeğinin hareketlerini hissediyor musun nezaman hissederiz acabaTüp bebek doktorum kesti. Bebeği görmek çok güzeldi resmen herşeyi belliydi.
Hala plasenta da sorun var mı seninönerilerini dikkate alacam sağolasın
Çok sevindim canım acaba bende bu hafta gitsem hareket ettiğini gorurmuyumMerhaba kizlar nasilsiniz? Biz kontrolden geldik cok sukur her sey yolundabebeklerden biri uyuyodu digeriyse ziployordu cook tatlilardi biri uyurken eliyle oynuyordu bu arada bende 10/2gunluk adete gore ama kontrolde biri 11haftalk digeri 11haftalk 2gun cikti masallah boylaei falan da iyi cok sevindim
Doktoruna belirt belki vücudun buna az tepki veriyor olabilir canım. Rahim büyümesi bebek büyümesi bunlarda ağrı yapıyor. Ama sen yinede doktorunla irtibata geç.Insallah canım benim üç günde bir ama buna başladığımdan beri ağrılarım artınca belki etki etmiyordur diye düşündüm yani sizce bebek büyüyor ondanmidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?