Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

En son on gün kadar önce gittiğimizde kız gibi dedi Dr um tatlım ama kesin değil dedi tabi Zamanında saglık la gelsin de yavrular,kız da oglan da mucizemiz
Aynen kuzum ben erkek olsaydı da çok sevinirdim kız olsaydı da . Zaten Rabbimiz bize öyle güzel mucize verdi ki dediğin gibi ne kadar sukretsek azdır bundan sonra dileğimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olması

Binlerce şükür inşallah canım en büyük dileğimiz o, eşim ısrarla erkek o erkek diyor. Günaydın bu arada biz yeni uyandık da

Canım pastorize sutten mı yapıyorsun yogurdu? Toxoplazman negatifse pastorize olmayan süt içmek yada o sütten yapılmış urunleri cok sakıncalıymıs aklında olsun
Tokso benim kankam canım çok garip bir bağımız oldu kendisi ile 3 yıldır aldığım sütcüm var canım o getiriyor çok güzel kaynatıp yapıyorum. Market sütü yoğurdu tüketmiyorum.

9. haftadayiz kizlar. crinone jel ile progestan igneye devam ediyorum. 12. haftaya kadar ikiside devam edecegim diye biliyorum. jele cogu kisinin devam ettigibi biliyorum ama igneye devam eder var deegilmi benim gibi?

9. haftadayiz kizlar. crinone jel ile progestan igneye devam ediyorum. 12. haftaya kadar ikiside devam edecegim diye biliyorum. jele cogu kisinin devam ettigibi biliyorum ama igneye devam eder var deegilmi benim gibi?
Canım ben de 12.haftada bıraktım crinone jeli progestan ı hap olarak alıyorum ignemse kan sulandırıcı

Bende ayni senle beraberim.igne ve jele 12 haftaya kadr. Tabi ben corasprinde kullaniyorum

Merhaba kızlar
Folik asit dozla ilgili sormak istediğim şey var. Drum bana folibol yazdı her tablet 5 mg bu demek oluyor ki 5000 mikrogram ve günde 1 tane içiyorum. Normalde folik asit günlük dozu en az 400 mikrogram diye biliyorum ve 5000 çok fazla gibi. Sizde bu şekilde kullanıyor musunuz? Fazla dozun zararı var mı? Haftaya drum görecem belki sorarım.

bence fazla ben çeyreğini kullanmıştım. ailede mmc spina bfida öyküsü yoksa çeyrek kullanabilirsin. şuan başka folik kullanıyorum onda 400 var

Ben jeli 11 de bıraktım. Kadın doğumcum 12. Haftada bütün ilaçlarımı kesti ama tüp bebek doktorum progestan iğne ile kan sulandırıcı iğneye devam edilecek dedi. Şu an iki iğne ile devam ediyoruz.

Selam hanımlar. Ben çok kötü salgına yakalandım. Parol alıyorum Malesef. Bugün progestan iğne ve crione jeli bıraktık şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…