- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.101
Ay herkesın de misafırlıge cagırcagı tuttu ,hiç gidesım yok ya ,bunu duydum daha garıp oldumKizlar cok degisik bir virus varmis gergedan virusu.. ates,grip seklinde gosteriyormus kendini cok dikkat edin kalabalik ortama girmeyin mumkun mertebe opmeyin insanlari
Benim de 9da baktılar 1 ay oldu işte. Hangi sıklıkla bakılıyor bilmiyorum.Kızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?
Aynen kuzum ben erkek olsaydı da çok sevinirdim kız olsaydı da . Zaten Rabbimiz bize öyle güzel mucize verdi ki dediğin gibi ne kadar sukretsek azdırEn son on gün kadar önce gittiğimizde kız gibi dedi Dr um tatlım ama kesin değil dedi tabiZamanında saglık la gelsin de yavrular,kız da oglan da mucizemiz
Binlerce şükür inşallah canım en büyük dileğimiz o, eşim ısrarla erkek o erkek diyor. Günaydın bu arada biz yeni uyandık daAynen kuzum ben erkek olsaydı da çok sevinirdim kız olsaydı da . Zaten Rabbimiz bize öyle güzel mucize verdi ki dediğin gibi ne kadar sukretsek azdırbundan sonra dileğimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olması
Karnımız derken rahim ağzına mı demek istiyorsun canım. 8. Hafta içinde bakıldıKızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?
Kızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?
Son kontrolü diyorsan 10 gün önce bakıldı.Kızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?
Tokso benim kankam canım çok garip bir bağımız oldu kendisi ileCanım pastorize sutten mı yapıyorsun yogurdu? Toxoplazman negatifse pastorize olmayan süt içmek yada o sütten yapılmış urunleri cok sakıncalıymıs aklında olsun
Gitme ben bu aralr arkdslarmla gorusmuyorum cogu hasta gitsem kapicamAy herkesın de misafırlıge cagırcagı tuttu ,hiç gidesım yok ya ,bunu duydum daha garıp oldum
Kan demişsin karın anladımKızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?
Fırsat bulursan ayaklarını uzat kıyamamKan demişsin karın anladımnöbetçiydim çok yoruldum. Benimde kalp atışı zamanı bakıldı. Birde 16 Aralıkta ben tekrar verdim.
Okulumuzda yabancı uyruklu öğrenci sayısı fazla onların olduğu yerde birde cuma günü olunca pert oldum. Uyudum canım 1 saat kadar daha iyim arkadaşın yazdığını uyandıktan sonra algıladımFırsat bulursan ayaklarını uzat kıyamam
Okulumuzda yabancı uyruklu öğrenci sayısı fazla onların olduğu yerde birde cuma günü olunca pert oldum. Uyudum canım 1 saat kadar daha iyim arkadaşın yazdığını uyandıktan sonra algıladım
Canım ben de 12.haftada bıraktım crinone jeli progestan ı hap olarak alıyorum ignemse kan sulandırıcı9. haftadayiz kizlar. crinone jel ile progestan igneye devam ediyorum. 12. haftaya kadar ikiside devam edecegim diye biliyorum. jele cogu kisinin devam ettigibi biliyorum ama igneye devam eder var deegilmi benim gibi?
Bende ayni senle beraberim.igne ve jele 12 haftaya kadr. Tabi ben corasprinde kullaniyorum9. haftadayiz kizlar. crinone jel ile progestan igneye devam ediyorum. 12. haftaya kadar ikiside devam edecegim diye biliyorum. jele cogu kisinin devam ettigibi biliyorum ama igneye devam eder var deegilmi benim gibi?
bence fazla ben çeyreğini kullanmıştım. ailede mmc spina bfida öyküsü yoksa çeyrek kullanabilirsin. şuan başka folik kullanıyorum onda 400 varMerhaba kızlar
Folik asit dozla ilgili sormak istediğim şey var. Drum bana folibol yazdı her tablet 5 mg bu demek oluyor ki 5000 mikrogram ve günde 1 tane içiyorum. Normalde folik asit günlük dozu en az 400 mikrogram diye biliyorum ve 5000 çok fazla gibi. Sizde bu şekilde kullanıyor musunuz? Fazla dozun zararı var mı? Haftaya drum görecem belki sorarım.
Eki Görüntüle 2572181
Ben jeli 11 de bıraktım. Kadın doğumcum 12. Haftada bütün ilaçlarımı kesti ama tüp bebek doktorum progestan iğne ile kan sulandırıcı iğneye devam edilecek dedi. Şu an iki iğne ile devam ediyoruz.9. haftadayiz kizlar. crinone jel ile progestan igneye devam ediyorum. 12. haftaya kadar ikiside devam edecegim diye biliyorum. jele cogu kisinin devam ettigibi biliyorum ama igneye devam eder var deegilmi benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?