Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Pazartesi tekrar gitmiştim gösterdi baya erkek dedi ama bir ay sonra kesinleşir dedi. Suyuma az demişti dayanamadım tekrar gittim. Suyum iyiymiş keyifliydi bebegim. 11+3 de gittiğimde hareket etmiyordu daha ama bu sefer gidişimiz de hareket ediyordu zıplıyordu onu izlemek o kadar güzelmiş ki rahim agzını sordum kesin ölçüm için vajinal bakılması gerekiyor dedi karından baktı kısa görünmüyor dedi sadece. Vajınal de bakmadı anlamadım

Bana da uzun gelıyo canım bana göre 3 hafta ideal Sana tavsiyem kötü yorumları okuma canım insan ister istemez etkileniyor. Ben rahatım bu ara okumuyorum kötü yorumları. Doktorum da artık bu gidişimde rahatlayabilirsin hersey yolunda dedi

Temmuz anneleri sayfasını takip ediyorum insan ister istemez etkileniyor. 12. Haftadan sonra bir garip hareketlerini gördüm sanırım hamile olduğuma artık inanıyorum ama ağrı sızı çok olmayınca da niye sesleri sedaları yok diyorum sen öğrenmişsin aslında devlete bunun için gitmek istiyorum sanırım üç hafta daha var inşallah kilo aldırır her yediğimiz bize değil onlara yarasın rahim ağzına benimki karından baktı. Uzunluğuna şu an erken sanirim. Ya su içmeyle bebeğin suyunun bir bağlantısı var mı? Benim içtiğim lavaboda gidiyor durmuyor ki

Ya ben de bugün doktora gittim kuzum.ama bugün gelene kadar bebeğimin heraketlerini hissettim. Yani o değişik bir his bebeğin orada olduğunu hissediyorsun evet diyorsun bir şey olmamış

Ya ben de bugün doktora gittim kuzum.ama bugün gelene kadar bebeğimin heraketlerini hissettim. Yani o değişik bir his bebeğin orada olduğunu hissediyorsun evet diyorsun bir şey olmamış
Bende hissetsem rahat edeceğim. Kanama yok leke yok. İlk günden beri kusma falan yok. Tansiyon a baktım dün 10 /6 kadın gebeysen normal dedi öpecektim neredeyse tamam dedim :))) daha bizim en az birkaç haftamız daha var minimum o da sabır devam

S. a güzel anneler.öncelikle hepinizi tebrik ederim. Rabbim saglıcakla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Benim Yarın yumurta toplama işlemim olacak.Bana dua ederseniz cok sevinirim. Bu 3.denemem inş son olur ve bende mucizeme kavusurum.

Bende 3. De pozitif gördüm Allahın hakkı üçtür diyerek gittim transfere çok şükür rabbim nasip etti. İnşallah seninde muradın yerine gelir son olur

Allah hayırla mükafatını versin

Karından net ölçüm yapılmaz dedi doktorum canım İlgisi var mı bilemiyorum dediğin gibi su içtikce lavaboya sık çıkılıyor ama doktorum az içmişssin suyu arttır demişti 2 hafta önce. Yeter ki iyi olsunlar her şeyi yaparız Allahın izniyle

Canım pastorize sutten mı yapıyorsun yogurdu? Toxoplazman negatifse pastorize olmayan süt içmek yada o sütten yapılmış urunleri cok sakıncalıymıs aklında olsun

Canım nutella da bebege kılo aldırıyormus ama dogduktan sonra şeker hastası olmasına neden olabılıyormus,nesquiktete seker ve kafeın zararlı olur gibi geldi bana,onrmlı olan saglıklı seylerle kılo aldırmak aslında ,Allahım saglıkla kucagımıza aldırsın hepımızı ınsallah

Kızlar kanınıza hangı haftalarda bakıldı ? Benim 7.haftada bi bakıldı bidaha bakılmadı ,sizlerın nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…