Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

aa aynıymışız normal heralde gitcem bakalım bende bugün dahiliyeden randevu aldım hepsine baksın diye inşallah bişeycik çıkmaz

Anladım canım teşekkür ederim. Bakalım gününde bi daha test yaparım. Daha net anlaşılır heralde. Destek için teşekkür ederim canım
çok erken yapmışsın canım daha yeni kana karışıyodur kesinlikle moralini bozma zaten ilk günler 2 kat artmıyor çok hızlı artıyor sonra normal artış oluyor o yüzden gününde yap testini

Benim de nabzım sürekli 120lerde hemoglobinim de 14.6 olmuş. Gebelikte kan hacmi artıyo diye bi sıkıntı yapmadım ben de. Rahatsız da etmiyo beni çok şükür

çok erken yapmışsın canım daha yeni kana karışıyodur kesinlikle moralini bozma zaten ilk günler 2 kat artmıyor çok hızlı artıyor sonra normal artış oluyor o yüzden gününde yap testini
İnşallah canım. Dün akşam çok bocaladım. Aklımda ya 0 ( herzamanki gibi) ya da 10-20 gibi bi değer çıkması vardı. 2 görünce hiç bişey anlamadım. Bugün normal moda girdim. Bekliycem bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim akşamdan beri destek oldunuz.

ne demek canım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz

hanımlar bişey sormak istiyorum dahiliye doktoru tsh ımın yüksek olduğunu söyledi 2,9 çıktı 2,5 un altında olması gerekiyor ilaç başlamanız gerek dedi kendi doktorumda görmüş hiçbişey dememiş yakında deli çıkıcam adama direk ulaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…