- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.821
aa aynıymışız normal heralde gitcem bakalım bende bugün dahiliyeden randevu aldım hepsine baksın diye inşallah bişeycik çıkmazbende de çarpıntı var. oturduğum yerde 110 atıyo. sakin yürüsem bile çarpıntım artıyo. nefes nefese kalıyorum. endokrinle, kardiyoya gönderdi doktor. bu gün hemoglobin değerimi gördüm çok şaşırdım zaten 12.5 olan değer 14.4 olmuş. sanırım kan hacmi arıtınca vücut hemen tolere edemeyip alışmaya çalışıyo. diğer gibi kanlarımda anormal bişey çıkmadı şükür
çok erken yapmışsın canım daha yeni kana karışıyodur kesinlikle moralini bozma zaten ilk günler 2 kat artmıyor çok hızlı artıyor sonra normal artış oluyor o yüzden gününde yap testiniAnladım canım teşekkür ederim. Bakalım gününde bi daha test yaparım. Daha net anlaşılır heralde. Destek için teşekkür ederim canım
ben yeni kardiyolojiden çıktım sıkıntı yok dedi. bence vücudumuz bebeklere adapte olmaya çalışıyoaa aynıymışız normal heralde gitcem bakalım bende bugün dahiliyeden randevu aldım hepsine baksın diye inşallah bişeycik çıkmaz
Benim de nabzım sürekli 120lerde hemoglobinim de 14.6 olmuş. Gebelikte kan hacmi artıyo diye bi sıkıntı yapmadım ben de. Rahatsız da etmiyo beni çok şükürbende de çarpıntı var. oturduğum yerde 110 atıyo. sakin yürüsem bile çarpıntım artıyo. nefes nefese kalıyorum. endokrinle, kardiyoya gönderdi doktor. bu gün hemoglobin değerimi gördüm çok şaşırdım zaten 12.5 olan değer 14.4 olmuş. sanırım kan hacmi arıtınca vücut hemen tolere edemeyip alışmaya çalışıyo. diğer gibi kanlarımda anormal bişey çıkmadı şükür
ben dün çok rahatsız oldum kalbim ağzımda gibiydiBenim de nabzım sürekli 120lerde hemoglobinim de 14.6 olmuş. Gebelikte kan hacmi artıyo diye bi sıkıntı yapmadım ben de. Rahatsız da etmiyo beni çok şükür
tamam canım rahatladım bende o zaman :) gidip kanlarımı vereyim yinedeben yeni kardiyolojiden çıktım sıkıntı yok dedi. bence vücudumuz bebeklere adapte olmaya çalışıyo
İnşallah canım. Dün akşam çok bocaladım. Aklımda ya 0 ( herzamanki gibi) ya da 10-20 gibi bi değer çıkması vardı. 2 görünce hiç bişey anlamadım. Bugün normal moda girdim. Bekliycem bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim akşamdan beri destek oldunuz.çok erken yapmışsın canım daha yeni kana karışıyodur kesinlikle moralini bozma zaten ilk günler 2 kat artmıyor çok hızlı artıyor sonra normal artış oluyor o yüzden gününde yap testini
Canim cok erken yapmissin bence bekle yeni yeni yukseliyordurAnladım canım teşekkür ederim. Bakalım gününde bi daha test yaparım. Daha net anlaşılır heralde. Destek için teşekkür ederim canım
Hemoglobinim 13.8 canım çok yüksek değil sanki daha öncede nisanda yaptırmışım oda 13,7 çıkmışben yeni kardiyolojiden çıktım sıkıntı yok dedi. bence vücudumuz bebeklere adapte olmaya çalışıyo
ne demek canım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruzİnşallah canım. Dün akşam çok bocaladım. Aklımda ya 0 ( herzamanki gibi) ya da 10-20 gibi bi değer çıkması vardı. 2 görünce hiç bişey anlamadım. Bugün normal moda girdim. Bekliycem bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim akşamdan beri destek oldunuz.
ben bir tek onda fark gördüm bide kan şekerim biraz düşüktü.Hemoglobinim 13.8 canım çok yüksek değil sanki daha öncede nisanda yaptırmışım oda 13,7 çıkmış
Kızlar isim konusmaya baslasak mı erken mi :))Eylül güzel isim sağlıcakla gelsin Eylül hanım ☺ değişmez insallah artık dedigin gibi pembis takiliriz
Biz başladık bileKızlar isim konusmaya baslasak mı erken mi :))
Kız gıbı dedı dr 11+4 de ,ben de oyle hissedıyorum ,sizin cinsiyet ne? İsmınız ne olcak ?Biz başladık bilebelki erkendir ama kararlastirincaya kadar doğma vakti gelir sizin cinsiyet neydi ?
Kızlar isim konusmaya baslasak mı erken mi :))
Paylasmak istermısınız :)) bize de fikir olsunYa Allah bize bebeklerimizi isimleriyle seveceğimiz günleri nasip etsin. Cinsiyeti öğrenmeye daha var ama,
Benim aklımda 2 tane kız ismi var erkek olursa hiç bir fikrim yok
Amin aminYa Allah bize bebeklerimizi isimleriyle seveceğimiz günleri nasip etsin. Cinsiyeti öğrenmeye daha var ama,
Benim aklımda 2 tane kız ismi var erkek olursa hiç bir fikrim yok
Ben de 12+0 da %90 kız diye öğrendim değişmezseKız gıbı dedı dr 11+4 de ,ben de oyle hissedıyorum ,sizin cinsiyet ne? İsmınız ne olcak ?
Ben kizim olsaydi ahsen nisa koycaktim ama doktor erkek dedi erkegi hic dusunmedikPaylasmak istermısınız :)) bize de fikir olsun
Ben de elis ,asel ,birce şimdilik dusunduklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?