- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.341
Çözümü yok dediler ilacı yok dediler solgar in la arjenin le karnitin diye satılan ilacı var biz onla sayımızı artırdık. Eşim içi rahat etsin diye içiyordu ama tahlil yapmak istemiyordu etkisi olmayınca üzülüp bırakıyordu içmeyi. 6 ay içti bitti ilaçlar biraz pahalı olunca temmuz da tüp bebek yapacağımız için almadı. Haziran da gittik 7 milyon olan sayı 19 milyon olmuştu. Hızı oran olarak değişmedi ama toplamda hızı 4 kat artmıştı. İnsanlara umut olacak bir şey söylemek çok mu zor onlar için bilmiyorumAmin canım canım ,ben de tam teslım olamıyorum malesef hiçbir doktora , anlattıklarına benzer şeyler yaşadım, şu bir gercekki erkek faktorunu çogu doktor onemsemıyor sadece senınkı degıl..eşim için sigarayı azalt birak diye ben zorla soyletmeye calışıyordum dr a soylemıyordu resmen..
Üçüncü güne zor gitti embriyolarım biliyor musun? İlk iki negatif te zorla transfer oldum. Üçüncü tedavim 10 embriyom 5. Güne kadar ulaştı ve bunların 5 tanesi genetik taramayı kaldıracak güçteydi. Yaptırmadık tarama ikisi benimle 8 i merkezde eşim acaba onlar napıyor diyo arada :))) çok şükür canım çok şükürMilroçipi biz de yaptırdık ama dr un onerısıyle degıl ,morfoloji sorunumuz oldugu için benım arastırmam ve onerımle :)) ya neler yaşadık ya ,Allahım herkesın karsısına hayırlı işinin ehli insanlar cıkarsınMuhtaç etmesın eksik te etmesin . Bahsettıgın ilaç prednol mu ? Baska embrıyon kaldı mı orda ,ikinci düşünürsek (yani sen üçüncü) yine yaşayacagız bunları ,gerçi belkı bi mucize olur gerek kalmaz bilemıyorum..
Milroçipi biz de yaptırdık ama dr un onerısıyle degıl ,morfoloji sorunumuz oldugu için benım arastırmam ve onerımle :)) ya neler yaşadık ya ,Allahım herkesın karsısına hayırlı işinin ehli insanlar cıkarsınMuhtaç etmesın eksik te etmesin . Bahsettıgın ilaç prednol mu ? Baska embrıyon kaldı mı orda ,ikinci düşünürsek (yani sen üçüncü) yine yaşayacagız bunları ,gerçi belkı bi mucize olur gerek kalmaz bilemıyorum..
Evet canım o hapı yazdı ve o hap öyle bir ay kullanılan bir hap değilmiş. İkinci merkezim transfer öncesi sadece 5 gün içirdi transfer günü de serumu verdi ve bağışıklık için bunu yaptık. Adam 1 ay iç hamile kalırsan haber ver kalmazsan bırak dediMilroçipi biz de yaptırdık ama dr un onerısıyle degıl ,morfoloji sorunumuz oldugu için benım arastırmam ve onerımle :)) ya neler yaşadık ya ,Allahım herkesın karsısına hayırlı işinin ehli insanlar cıkarsınMuhtaç etmesın eksik te etmesin . Bahsettıgın ilaç prednol mu ? Baska embrıyon kaldı mı orda ,ikinci düşünürsek (yani sen üçüncü) yine yaşayacagız bunları ,gerçi belkı bi mucize olur gerek kalmaz bilemıyorum..
Son Doktorun kim canım? Memnun oldugun? Aklımızda olsun . Bir deste cocugun olabilir desene :)) saglık versın Allah hepsineÜçüncü güne zor gitti embriyolarım biliyor musun? İlk iki negatif te zorla transfer oldum. Üçüncü tedavim 10 embriyom 5. Güne kadar ulaştı ve bunların 5 tanesi genetik taramayı kaldıracak güçteydi. Yaptırmadık tarama ikisi benimle 8 i merkezde eşim acaba onlar napıyor diyo arada :))) çok şükür canım çok şükür
Eşime kalsa hepsini istiyorSon Doktorun kim canım? Memnun oldugun? Aklımızda olsun . Bir deste cocugun olabilir desene :)) saglık versın Allah hepsine
Kesinlikle canim kullaniriz bebisler iyi olsundaBen de sendenim pıhtılaşma bakılmadı daha bir düşük yaptım diye teste gerek görülmedi ama bunda önlem amaçlı gebeliğim boyunca kullancam
Canım sizin pihtilasmaya bakilmadigi halde doğuma kadar kan sulandırıcıyi kullanacaksınız .Kesinlikle canim kullaniriz bebisler iyi olsunda
Pihtilasmaya bakildi canim cikmadi ama bir dusugum var ve bundada kese etrafnda kanama olunca doktorum sonradan pihtilasma olabilir hic riske atmayalim dediCanım sizin pihtilasmaya bakilmadigi halde doğuma kadar kan sulandırıcıyi kullanacaksınız .
Canim embriyon şuan gözle gorulemiycek kadar küçük jelin tortusudur o bendede oldu hayirli olsun inşaallah guzel sonuçlar alirsinKizlar deneyimlisiniz diye size yaziyorum bugun transferimin 3.gunu tarnsfer gunuyle beraber. Kahverengi kucuk jel tortusu gordum Transferden sonra korkmadim ama bugun acikcasi tortuda siyah akinti vardi kurcalayinca akinti oldugunu anladimtedirgin oldum embriyo geri gelmis olabilir mi. İki topigede yazdim
Tesekkur ederim. Bi anlam veremedim siyah gibiydi az bir sey. Esimede soylemek istemiyorum onu korkutmak istemiyorumCanim embriyon şuan gözle gorulemiycek kadar küçük jelin tortusudur o bendede oldu hayirli olsun inşaallah guzel sonuçlar alirsin
Haftaya kontrolümde inşallah . Sen duydunmu canım ?Gözün aydınkalp atışı duydun mu ?
Ben de haftaya cuma günü kontrolüm var o zaman ben de daha duymadımHaftaya kontrolümde inşallah . Sen duydunmu canım ?
Çok çok geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar umarım güzel geçiyodur hepinizin hamileliğiben çarşamba günü büyük bi kanama yaşadım bi gün öncesinde damla şeklindeydi ama ertesi gün ağrılı bi kanamam oldu hemen tüp doktoruma gittm acil alttan muayeneyle riskte olduğumu kanamam olduğunu ama kese de bozukluk vs olmadığını söyledi istirahat verdi cuma görücem tekrar dedi jel ve oksaparı kesti progestan iğne verdi kalçadan sabah onu akşam da prolutex vuruluyorm ve estrofem içiyorum cuma kontrolümde kanaman durmuş ama risk devam ediyor kalp atışı için daha kücük embriyoyu görene kadar hafta doğru ölçülmez o yüzden haftasını da söylemedi 10 gün sonra yine görücem seni istirahate devam wc ve yemek dışında kalkma dedi 4 gündür yatmaktan artık şiştim şimdilik yatıyorum yazılanları hep okuyorum rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsn bebekleri inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok sağol iğnelere rağmen düşerse zaten sağlıksız bi gebelik dedi doktorum ve hiç kafana takma vs konuştu bakalım takdir ilahi artıkÇok çok geçmiş olsun canımşükür kanama durmuşsa korkma canım yatacaksın iğneler koruyacak inşallah Allahın izniyle onları. İnşallah tekrar etmez canım dikkat et kendine
Canim cok gecmis olsun dinlenmene bak ınsallah hayirlisiyla alirsin bebisini kucağınaMerhabalar kızlar umarım güzel geçiyodur hepinizin hamileliğiben çarşamba günü büyük bi kanama yaşadım bi gün öncesinde damla şeklindeydi ama ertesi gün ağrılı bi kanamam oldu hemen tüp doktoruma gittm acil alttan muayeneyle riskte olduğumu kanamam olduğunu ama kese de bozukluk vs olmadığını söyledi istirahat verdi cuma görücem tekrar dedi jel ve oksaparı kesti progestan iğne verdi kalçadan sabah onu akşam da prolutex vuruluyorm ve estrofem içiyorum cuma kontrolümde kanaman durmuş ama risk devam ediyor kalp atışı için daha kücük embriyoyu görene kadar hafta doğru ölçülmez o yüzden haftasını da söylemedi 10 gün sonra yine görücem seni istirahate devam wc ve yemek dışında kalkma dedi 4 gündür yatmaktan artık şiştim şimdilik yatıyorum yazılanları hep okuyorum rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsn bebekleri inşallah
İnşallah canım cok sağolCanim cok gecmis olsun dinlenmene bak ınsallah hayirlisiyla alirsin bebisini kucağına
Gecmis olsun canim normlde kac kacsinMerhabalar kızlar umarım güzel geçiyodur hepinizin hamileliğiben çarşamba günü büyük bi kanama yaşadım bi gün öncesinde damla şeklindeydi ama ertesi gün ağrılı bi kanamam oldu hemen tüp doktoruma gittm acil alttan muayeneyle riskte olduğumu kanamam olduğunu ama kese de bozukluk vs olmadığını söyledi istirahat verdi cuma görücem tekrar dedi jel ve oksaparı kesti progestan iğne verdi kalçadan sabah onu akşam da prolutex vuruluyorm ve estrofem içiyorum cuma kontrolümde kanaman durmuş ama risk devam ediyor kalp atışı için daha kücük embriyoyu görene kadar hafta doğru ölçülmez o yüzden haftasını da söylemedi 10 gün sonra yine görücem seni istirahate devam wc ve yemek dışında kalkma dedi 4 gündür yatmaktan artık şiştim şimdilik yatıyorum yazılanları hep okuyorum rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsn bebekleri inşallah
Tatlış çok geçmiş olsun inanır mısın bugün burayı okurken aklımdan geçtin tekrar kanaması olmuştu sonra da yazmadı noldu acaba diye ... Allah bununla geçmiş etsin ben de sabırla kontrol günümü bekliyorum kanama gerçekten insanı stress ediyor ki benim kanamadan daha gün önce kontrolün yapılmıştıMerhabalar kızlar umarım güzel geçiyodur hepinizin hamileliğiben çarşamba günü büyük bi kanama yaşadım bi gün öncesinde damla şeklindeydi ama ertesi gün ağrılı bi kanamam oldu hemen tüp doktoruma gittm acil alttan muayeneyle riskte olduğumu kanamam olduğunu ama kese de bozukluk vs olmadığını söyledi istirahat verdi cuma görücem tekrar dedi jel ve oksaparı kesti progestan iğne verdi kalçadan sabah onu akşam da prolutex vuruluyorm ve estrofem içiyorum cuma kontrolümde kanaman durmuş ama risk devam ediyor kalp atışı için daha kücük embriyoyu görene kadar hafta doğru ölçülmez o yüzden haftasını da söylemedi 10 gün sonra yine görücem seni istirahate devam wc ve yemek dışında kalkma dedi 4 gündür yatmaktan artık şiştim şimdilik yatıyorum yazılanları hep okuyorum rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsn bebekleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?