- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.301
Benim o teste 8 gene bakılmıştı 7 tanesi normal gelirken bir tanesi NM gelmişti. Tüp bebek doktoru pıhtı yok kanın koyu demişti ama bu alanın doktoruna götürmedim diye içimde hep bir şüphe var. Bu test sonrası mesela sadece coaspirin vermişti. Tedaviye kadar bir ay içtim. Sonraki doktorda coaspirin verdi. Ben bu testle 12. Hafta doktorun yanına gideceğim. Artık o ne derse öyle yaparım.Pıhtı sorununuz var mı peki. Zaten Doğumdan bi süre önce iğne vurunma bırakılıyormuş Doğumdan sonra 1 ay daha devam edilip tamamen bırakılıyormuş pıhtı sorununuz varsa
Canım için rahat edermi bilmem ama değerlerin gayet iyi. İkiz gebeliklerde beta çok farklı hareket edebiliyormuş. İçini ferah tut büyük ihtimalle 2side tuttu. Sabırla bekle bebişlerini sevTransferin 11.gunu 318 son testim.. 4 gun sonra tekrar ver dedi merkez.. yani pazartesi. benim aklima bisi geldi ama ne kadar dogru bilemem acaba 2 embriyo kondu ya once 2 si tuttu sonra biri yola devam edemedi mi ?ondan mi 2. Deger %70 artis gosterdi..belki biri dususe gecmistir digeri devam ediyordur Hayirlisi neyse o olsun bi topicte bunu okudum da biri yazmis once yuksek baslamis sonra yavaslayip tekrar artmis 2 li koymuslar ama teki devam etmis onun da
8 gene bakılmıştı canım. Faktör v G1691A ile yine faktör v H1299R pıhtı olup olmadığını belirtenmiş ikiside NN yani normal. 8 taneden biri NM gelmişti.heterizog mutant taşıyıcı olduğum.sende gen mutasyonu çıkmamıştı demi bıraktırır muhtemelen öyleyse
12 de bırakacağız canımSana da mı iğneyı bırak dedi canım ? 12 de mi bırakcaksın.
Canim ne diyeyim Allah buyuk umitsiz degilim ama huzursuz da oldum acikcasiCanım için rahat edermi bilmem ama değerlerin gayet iyi. İkiz gebeliklerde beta çok farklı hareket edebiliyormuş. İçini ferah tut büyük ihtimalle 2side tuttu. Sabırla bekle bebişlerini sev
Bende 1 genim hemozigot 1 genim heterazigot ve Doğuma kadar kullan dedi VEİDEN miydi neydi o heterazigot ötekini hatırlamıyorum8 gene bakılmıştı canım. Faktör v G1691A ile yine faktör v H1299R pıhtı olup olmadığını belirtenmiş ikiside NN yani normal. 8 taneden biri NM gelmişti.heterizog mutant taşıyıcı olduğum.
Anladım canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde gebeliklerimiz tamamlanırBende 1 genim hemozigot 1 genim heterazigot ve Doğuma kadar kullan dedi VEİDEN miydi neydi o heterazigot ötekini hatırlamıyorum
Doktor degerlerıne bakmadan mı gerek yok demişti canımAnladım canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde gebeliklerimiz tamamlanırDoktor bana yok dediği halde yinede acaba diyorum. Eşim çok kızıyor ama elimde değil korkuyorum.
Baktı canım. Baktıda tüp bebek doktoru baktı ve hemen iki hafta sonra tedavim başlayacaktı hep şey diyordum bir şey varda yok mu dediDoktor degerlerıne bakmadan mı gerek yok demişti canım
mtfhr sanırım bir gen varn onda hemozigot olunca sorun oluyormuş. bende heterozigot çıktı ama doktorum nolur nolmaz diye sonraki tedavinde iğne başlarız demişti sanırım sonuna kadar kullanacağım benBaktı canım. Baktıda tüp bebek doktoru baktı ve hemen iki hafta sonra tedavim başlayacaktı hep şey diyordum bir şey varda yok mu dediçok sağlıklı bir düşünce değil farkındayım ki netten de çok araştırdım. sadece bu alana bakan bir doktora tahlil sonucu göstermek isterdim eşim hep adam yok diyo niye böyle yapıyorsun dedi ve ben hep şüpheli bakıyorum gidiyoruz doktor bir şey yok diyo eşimde huyumu bilince gerek yok dedi öyle kaldı. 25 inde gidince tahlili alıp gideceğim yine de bir tanesi NM onun etkisinin olmadığını derse rahat edeceğim.
Hani bir değerin bile etkili olduğu bir durumsa bende sonuna kadar kullanırım hiç sorun değil. Dosya ekleme olmuyor olsa tahlili atacağım buraya.mtfhr sanırım bir gen varn onda hemozigot olunca sorun oluyormuş. bende heterozigot çıktı ama doktorum nolur nolmaz diye sonraki tedavinde iğne başlarız demişti sanırım sonuna kadar kullanacağım ben
Bende var canım her ikiside. Rahim büyüyormuş.Kızlar karın ve kasık ağrınız oluyor mu ?
Evet oluyor özellikle kasık ağrısı , kasıktan vajinal bölgeye giden ufak kramplar benim de due date 05.08.2020 bu kadar olur...Kızlar karın ve kasık ağrınız oluyor mu ?
Bugün doktora gittim herşey normal elhamdulillah ama kasık ve karın ağrım olunca bi korktum , teşekkür ederim canım içimi rahatlattınBende var canım her ikiside. Rahim büyüyormuş.
Evet arada vajina girişinde de kramplar oluyorEvet oluyor özellikle kasık ağrısı , kasıktan vajinal bölgeye giden ufak kramplar benim de due date 05.08.2020 bu kadar olur...
akşam eve gidince bakayım canım kenidiminkine hatırlayamadım şimdi bi tane folikasitle ilgili bişiy vardı bide pıhtılaşmayla ilgili ikiside heterozigot çıktıTestim buydu canım.
Kanaman olmuş muydu ?Evet arada vajina girişinde de kramplar oluyorSağlıklı olsunlar da ağrıyı çekeriz ne yapalım
Kuzum ben o kabusları hala görüyorum. Daha yeni bebeğimi ulsturasyonda gördüm cinsiyetini öğrendim ama hep kötü kötü rüyalar görüyorum bizim.bilincaltimiz baya karışık ruyalara takılmaSagolasin canim valla gece kabuslar gordum camasirim kirmizi kahve olmus eyvah dusuyor dedim sonra uyandim ki ruyaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?