- 22 Kasım 2023
- 990
- 426
- 29
Evet danışmanımda aynisini söyledi yoksa sprem dölleyemez yumurtayi dedi o yüzden bugun iliski yokMaşallah epey ilişki olmus ama sperm kalıtesı ıcin brz durun derm yumurtlama yakın baya görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet danışmanımda aynisini söyledi yoksa sprem dölleyemez yumurtayi dedi o yüzden bugun iliski yokMaşallah epey ilişki olmus ama sperm kalıtesı ıcin brz durun derm yumurtlama yakın baya görünüyor
Peki danışanınıza şunu sorar mısın acaba rica etsem yıllardır kafamı kurcalıyorr yumurtlama olunca vucut ısısında artıs gorunce ılskı ıcın gec derler ama ben dun yumurtladm hemen ölmemiştir yumurta ındallah dünden bugüne ısım artmıs. Denemesem mi acaba daha bismillah yaa bilemedim napsam çünkü eşimin nöbeti var ve işten getırtcem onuEvet danışmanımda aynisini söyledi yoksa sprem dölleyemez yumurtayi dedi o yüzden bugun iliski yok
inşallah. herhangibir tedavi uyguluyor musunuz bu ay?çok yakınız benim de 09.05.2024 / 04.06.2024 :) hayılısı olsun inşallah canım
o zaman normal adet olmussunuz gibi sadece ayak bel üşütme stres ya da baharatlı gıda da rahim kalınlasmasını etkiliyor ondan dökülme de ona göre değişebilirHayır kullanmadım
Hos buldumTabi hoşgeldiniz
Benim de tam yumurtlama günü eşimin nöbetine denk geldi ondan bir gün önce ilişki nöbetten çıktıktan sonra da öğlen ilişki oldu. Benim hala göğüs ucumda hassasiyet varTabloma bakınca yumurtlama bitmiş gibi görünüyor hala aşırı hassasiyetim var ama vücut ısım sanrm geçti diyor. erken oldu bu yumurtlama ve eşimin nöbetlerine denk geldi. Aşırı moralım bozuk kızlar.. modum düştü bu ay olamıcak çok ilişki çok şanstı.
Hepimizin inşallahSabrın sonu selamettir inşallah bu ay bebegin gelir canım evinize mis kokunuz gelsin bi anonce
yok hayır canım 5 yaşında bir oğlum var nasip olursa ikincisini istiyoruz..inşallah. herhangibir tedavi uyguluyor musunuz bu ay?
biz de aynı durumdayız. allah isteyen herkese nasıp etsin.yok hayır canım 5 yaşında bir oğlum var nasip olursa ikincisini istiyoruz..
biz de aynı durumdayız. allah isteyen herkese nasıp etsin.
aminnn inşallah canım bekleyip görücez :)biz de aynı durumdayız. allah isteyen herkese nasıp etsin.
Benim de tam yumurtlama günü eşimin nöbetine denk geldi ondan bir gün önce ilişki nöbetten çıktıktan sonra da öğlen ilişki oldu. Benim hala göğüs ucumda hassasiyet var
Aynı olmuş 10. Gün akşam ve 12. Gün öğlen ilişki. Oglende gelıcek eşim. Peki eşinin gelme ihtimali var mıacabaBenim de tam yumurtlama günü eşimin nöbetine denk geldi ondan bir gün önce ilişki nöbetten çıktıktan sonra da öğlen ilişki oldu. Benim hala göğüs ucumda hassasiyet var
Böyle bir kanı yanlış canım bildiğim kadarıyla ayrıca göğüs hassasiyetin de geçebilir illa bunlar şart değil ki gebelik içinbnm geçmişti mesela kızımda yani sabit kalmaz her zaman. Adet e yakın başladı yineYumurtlamadan sonra akıntım bitti denecek kadar azaldı. Ama göğüs hassasiyeti var. Akıntı olmadan gebelik oluşmuş diyemeyiz değil mi kızlar
Benim bugün 25. Günüm canım. 21. Gün gördüm yumurtlamayıAynı olmuş 10. Gün akşam ve 12. Gün öğlen ilişki. Oglende gelıcek eşim. Peki eşinin gelme ihtimali var mıacaba
Yani tam anlamıyla adet gecikmesiyle öğrenebiliriz o zamanBöyle bir kanı yanlış canım bildiğim kadarıyla ayrıca göğüs hassasiyetin de geçebilir illa bunlar şart değil ki gebelik içinbnm geçmişti mesela kızımda yani sabit kalmaz her zaman. Adet e yakın başladı yine
Pardon canım ben de henüz yeni geçti sandım benim gibiBenim bugün 25. Günüm canım. 21. Gün gördüm yumurtlamayı
Yok canım cuma günü yumurtlamaydı ondan bir hün önce gece ve cumartesi öğlen değerlendirme imkanı oldu. Zaten normalde de 2. Günde bir yeterli diyorlar aslında. Sen de çok takma kafana olacak olunca oluyor zaten. Ne kadar çok taksak da.Pardon canım ben de henüz yeni geçti sandım benim gibi