- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
Öyle mi oluyor ilk defa duydum o zaman bu akşam oluymErken mı yumurtlaama olacak acaba emerken 6.gün yumurtlama olurmuş canım bence degerlendir hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi oluyor ilk defa duydum o zaman bu akşam oluymErken mı yumurtlaama olacak acaba emerken 6.gün yumurtlama olurmuş canım bence degerlendir hemen
İnşallah bebegn seninle olur senin dogum gününde dogar canımBende test aldim diye birazcik kizdi hesaplarima gore SAT 11 mayis tahmini de 14 veya 15 şubata denk geliyor ve 15 subatta benim doğum günüm o yüzden cok istiyorum tabikide oncelikle saglikli ve hayirli olmasi
Canım ovulasyon donemnde hangi günleri degerlendrdinBu ay cok umutluyum gerçi 8 aydir her ay böyle diyorum ama biraz üzgün biraz umutluyum
Yumurtlaman normalde ne zaman canım. Yanlız bilgi vermek istemem ama dımledıgım videolardan yola çıkarak en erken 6. Veya 7. Gun yumurtlama olurmus. Belırtılerın erken baslamıs da olablr akıntı vs takıp edıyor msn. Sen zten klasık 2 günde bır degerlendır dermÖyle mi oluyor ilk defa duydum o zaman bu akşam oluym
İnşallah canim hicbirimiz burdan bos gitmeyelim Allahin izniyleİnşallah bebegn seninle olur senin dogum gününde dogar canım
+ olanlar iliski canim daha piki goremedim danışmanim bu gunu de boş birak dediCanım ovulasyon donemnde hangi günleri degerlendrdin
Merhaba beni de ekler misiniz sat 10 mayis bat 4 HaziranMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @nazemaydin 30 Nisan 26 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran @prensesannesi32 9 Mayıs 3 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran Reed Flowers 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @sifa1986 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran
inşallah olurMerhaba kızlar ben 3 yıldır burda topik topik geziyorum. Ağustos ayında tüp bebeğe başvuracağım. Sebepsiz infertilite. Ama sanki Ağustos tan önce gebe kalacakmışım gibi bir his var içimde bilmiyorum acaba olur mu
Canm benim adet döngüm 30 günde olurum ama ben hiç bir zaman yumurtlama zamanı böyle sancı çekmek bildiğin kıvranıyorum ya da sancıdanYumurtlaman normalde ne zaman canım. Yanlız bilgi vermek istemem ama dımledıgım videolardan yola çıkarak en erken 6. Veya 7. Gun yumurtlama olurmus. Belırtılerın erken baslamıs da olablr akıntı vs takıp edıyor msn. Sen zten klasık 2 günde bır degerlendır derm
inşallah Allah'ın izniyleinşallah olur
Evet ilk geçen yıl Temmuz'da karar verdik ama hala birşey yok maalesef bu ay gecikmem oldu ama pcostan dolayı duphastonum bugün bitti perşembe dongum başlar muhtemelen cumartesi de doktora tabi yumurta takibi yapıyorum canımCanım seni merk ettim. İlk bebek mi olacak nasipse
Evet benim de negatif çıktı önümuzdeki günler inşallah pozitifi yakalarızŞu an yaptım erken gebelik testi negatif bi daha ki aylar artık moral bozmak yok
Evet diğer topikte bir arkadasımızın babaannesi yakı ile hamile kaldıgını anlatmış ☺yumurtlama döneminde rahimi sıcak tutmak lazımmış . geleneksel tıp ile ilgili bir kitap okudum kasık bölgelerine sıcak kupa öneriliyor . sıcak mizaçlı besinler öneriliyor . Herşeyin çıkış noktası beslenme aslında birde hareket yürüyüş vs.
Tabii hoşgeldinizSat 7 mayıs bat 1 haziran beni de ekler misiniz?
Tabi hoşgeldinizMerhaba beni de ekler misiniz sat 10 mayis bat 4 Haziran
Sabrın sonu selamettir inşallah bu ay bebegin gelir canım evinize mis kokunuz gelsin bi anonceEvet ilk geçen yıl Temmuz'da karar verdik ama hala birşey yok maalesef bu ay gecikmem oldu ama pcostan dolayı duphastonum bugün bitti perşembe dongum başlar muhtemelen cumartesi de doktora tabi yumurta takibi yapıyorum canım
Maşallah epey ilişki olmus ama sperm kalıtesı ıcin brz durun derm yumurtlama yakın baya görünüyor+ olanlar iliski canim daha piki goremedim danışmanim bu gunu de boş birak dedi