HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Bende test aldim diye birazcik kizdi 😞 hesaplarima gore SAT 11 mayis tahmini de 14 veya 15 şubata denk geliyor ve 15 subatta benim doğum günüm o yüzden cok istiyorum tabikide oncelikle saglikli ve hayirli olmasi 🙏
İnşallah bebegn seninle olur senin dogum gününde dogar canım😍

Öyle mi oluyor ilk defa duydum o zaman bu akşam oluym
Yumurtlaman normalde ne zaman canım. Yanlız bilgi vermek istemem ama dımledıgım videolardan yola çıkarak en erken 6. Veya 7. Gun yumurtlama olurmus. Belırtılerın erken baslamıs da olablr akıntı vs takıp edıyor msn. Sen zten klasık 2 günde bır degerlendır derm

Ah kızlar bu seferkı yumurtlamam çok şiddetli meme ucum okdr yanıyor kı rahım ıcım agrıyor deli gb. 10. Gun ve bugun 12. Gunu degerlendırk yarn oglen eşime dedm eve kaç,🤣 cnku gece yine okulda nöbetcı.. yumurta olmeden öğlen degerlendrmek ıstyrm. 14.günü de degelendırrsem umarm yeter bukdr

Eklentiler

• IMG-20240520-WA0004.jpg
    IMG-20240520-WA0004.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...

🪻İSİM🪻🩶SAT🩶🩵BAT🩷
@beyazmanolya6622 Nisan21 Mayıs
@senosderler25 Nisan22 Mayıs
@amyjegga28 Nisan24 Mayıs
@nazemaydin30 Nisan26 Mayıs
@Crpe26 Nisan26 Mayıs
bzcxa bzcxa 27 Nisan26 Mayıs
@burrrr133127 Nisan27 Mayıs
@Bahar esinti29 Nisan27 Mayıs
@bef4530 Nisan28 Mayıs
@aalesya3 Mayıs28 Mayıs
@bestemilka25 Nisan30 Mayıs
@Umutlubiri1227 Nisan31 Mayıs
@duskapani5 Mayıs31 Mayıs
@kanguruf7 Mayıs3 Haziran
@prensesannesi329 Mayıs3 Haziran
@Benoower6 Mayıs4 Haziran
@dripbade9 Mayıs4 Haziran
Reed Flowers Reed Flowers 11 Mayıs7 Haziran
@eliflevent7 Mayıs7 Haziran
@defne959 Mayıs8 Haziran
@nisan9712 Mayıs8 Haziran
@semocann15 Mayıs10 Haziran
@sifa198615 Mayıs11 Haziran
@vanilya8512 Mayıs12 Haziran
@tosbalak16 Mayıs13 Haziran
@Fatoss0619 Mayıs14 Haziran
@Mercan2416 Mayıs14 Haziran
@ecutos16 Mayıs15 Haziran
@Sadeizm18 Mayıs16 Haziran
@aysesngul20 Mayıs19 Haziran
@Hah6120 Mayıs21 Haziran
Merhaba beni de ekler misiniz sat 10 mayis bat 4 Haziran

Yumurtlaman normalde ne zaman canım. Yanlız bilgi vermek istemem ama dımledıgım videolardan yola çıkarak en erken 6. Veya 7. Gun yumurtlama olurmus. Belırtılerın erken baslamıs da olablr akıntı vs takıp edıyor msn. Sen zten klasık 2 günde bır degerlendır derm
Canm benim adet döngüm 30 günde olurum ama ben hiç bir zaman yumurtlama zamanı böyle sancı çekmek bildiğin kıvranıyorum ya da sancıdan

Canım seni merk ettim. İlk bebek mi olacak nasipse 🥲❤️
Evet ilk geçen yıl Temmuz'da karar verdik ama hala birşey yok maalesef bu ay gecikmem oldu ama pcostan dolayı duphastonum bugün bitti perşembe dongum başlar muhtemelen cumartesi de doktora tabi yumurta takibi yapıyorum canım

yumurtlama döneminde rahimi sıcak tutmak lazımmış . geleneksel tıp ile ilgili bir kitap okudum kasık bölgelerine sıcak kupa öneriliyor . sıcak mizaçlı besinler öneriliyor . Herşeyin çıkış noktası beslenme aslında birde hareket yürüyüş vs.
Evet diğer topikte bir arkadasımızın babaannesi yakı ile hamile kaldıgını anlatmış ☺

Evet ilk geçen yıl Temmuz'da karar verdik ama hala birşey yok maalesef bu ay gecikmem oldu ama pcostan dolayı duphastonum bugün bitti perşembe dongum başlar muhtemelen cumartesi de doktora tabi yumurta takibi yapıyorum canım
Sabrın sonu selamettir inşallah bu ay bebegin gelir canım evinize mis kokunuz gelsin bi anonce 🌹😍😍

Benim rahim agrım o kadar cok ki bu sefer çift mi yumurtladm acaba😆😆 suan meme ucu hassasıyetı de cokk yanıyor nerdeyse uçlarım. Kızımda da yumurtlamadan 5.gun test yapmıştım acaba 5 gunnsnra yapsam mı🥲

X