- 25 Mayıs 2024
- 692
- 732
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat vaktin var canımKizlar bugün catlamaysa eğer bende ne kadar vaktim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat vaktin var canımKizlar bugün catlamaysa eğer bende ne kadar vaktim var.
Ay canım çok çok sevindim, inşallah düşmez ben de adet oldum, bir dahaki aya inşallahSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardır ınsallah dusmez resmen nirvana halolita @duskapani @Candy7777 sdaak @annelik yolunda @aalesya @Pamlok @Burcinouz Crpe
Sıkma canını dhaa yeni evlisiniz ve daha ilk elin gunahı olmaz derlerAy canım çok çok sevindim, inşallah düşmez ben de adet oldum, bir dahaki aya inşallah
Güncel tarihler nedir tabloyu güncel tutalımAy canım çok çok sevindim, inşallah düşmez ben de adet oldum, bir dahaki aya inşallah
Yok ovulasyon testiydiGebelik testi miydi bahsettıgn canm
Henuz catlamamıs pıkteEki Görüntüle 3434217
Kizlar son durum bu.
Tamam canım bakıcam sağolYurtdışındaydın sanırım bulursan first response pembe olandan al o net çıkarıyor canım.
Mantıken pozitif ama tam da net değil sanırım yine benim regl gecikicek ve bana kafayı yedirtecekBnce pozitif bu
Henuz catlamamıs pıkte
Henuz catlamamıs pıkte
Halolita canım vücut sıcaklığın nedir baksana onaTamam canım bakıcam sağol
Kaç dakikada cktı cnm
Ya yaptım hızlıca duşa girip çıktım baktım böyleydi işte heralde 10 dkKaç dakikada cktı cnm
Yani saatler sonra cıkmamıssa var bence Sanko flasla bakınca pembe mıYa yaptım hızlıca duşa girip çıktım baktım böyleydi işte heralde 10 dk
Yok max 10-15 dk işte hızlıca duş alıp çıktım baktım bugün olmam lazımdı 28. Günüm olmayınca bi yaptımYani saatler sonra cıkmamıssa var bence Sanko flasla bakınca pembe mı
Çıplak gözle de bi karaltı var ama emin olamadımYani saatler sonra cıkmamıssa var bence Sanko flasla bakınca pembe mı