Benim gününden önce bir kaç gün regl ağrım oldu hatta sürekli oldum sanıp lavaboya gittim akıntım oldu su gibi ama şuan hicbirsey yok anlamadım bende hani geç döllenme olsa 14.15. gün çatlama oldu zaten bu şekilde olup geç döllenme olması mümkünmü bilemedimBen düşükten önce döngüm 28di sonra 25e düşmüştü ama şuan 26. Gündeyim belki benimkide değişiyordur anlamadım herhangi bi belirtim yok şuan herşey normal vücudumda
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun canımKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Ah çok geçmiş olsun canım, çok üzüldümKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Olabilir belki ikimizde hamileyiz şuanBenim gününden önce bir kaç gün regl ağrım oldu hatta sürekli oldum sanıp lavaboya gittim akıntım oldu su gibi ama şuan hicbirsey yok anlamadım bende hani geç döllenme olsa 14.15. gün çatlama oldu zaten bu şekilde olup geç döllenme olması mümkünmü bilemedim
Ortalamanın üzerinde ise evet normalbenim çatlamadan sonra ateşim sabit olarak yükselmiyor. Mesela bir gün 36.40 çıkıyor ertesi gün 36.70 sonra yine 36.40a düşüyor. Normal mi acaba?
Kızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Canım ne desem boş biliyoru ama geçmiş olsun eşinle bol vakit gecir iyi gelecek tel şey böyle zamanlarda birbirinizsinizKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Benim nedense hiç ümidim yokOlabilir belki ikimizde hamileyiz şuan
tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba,, bir süredir aktif olamasamda mesajlarınızı takip ediyorum
Ben bugün sonunda 8. Haftaya girdim ve ultrasona gideceğim çok heyecanlıyım
Ah çok üzüldüm, çok geçmiş olsun sen iyi ol gerisi mühim değil...umarım kolayca olurKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Sen neden hep karamsarsın bilemesiz herşey olabilir yani bence bu düşüncelerden çık hamilesin bence tıpta kesin bişey yok döllenme bazı kişilerde 15güne kadar sürebiliyormuş belki geç dölleniyor ikimizinkideBenim nedense hiç ümidim yokbiran önce adet olsamda kurtulsam diyorum geç döllenme genellikle geç yumurtlama olduğu için geç çıkıyormuş ama ben tam günümdede yumurtaladım aslında
Canım bu pozitif değil ki pozitif olması için aynı kötülükte yani daha da koyu olması lazım yapmaya devam et yanikızlar merhaba buraya sürekli soru soruyorum ama aklıma yine bişey takıldı. ovülasyon testi yapıyorum ilk kez ama sizce benim neden sürekli pozitif yani yüksek çıkıyo olabilir, normal mi ilerliyo süreç yoksa bi sorunmu var anlamadım adetimin 11. günündeyim. 30 günde bir oluyorum bilen arkadaşlar yardım edebilirmi rica etsem
Aynı *koyuluktaCanım bu pozitif değil ki pozitif olması için aynı kötülükte yani daha da koyu olması lazım yapmaya devam et yanibence bir problem yok
çok teşekkür ederimCanım bu pozitif değil ki pozitif olması için aynı kötülükte yani daha da koyu olması lazım yapmaya devam et yanibence bir problem yok
16. Gün çatşamıs olması gerekir sizin 30 sa döngü gününüz yumurtlaöadam ortalama 14 gün sonra yeni döngü başlarkızlar merhaba buraya sürekli soru soruyorum ama aklıma yine bişey takıldı. ovülasyon testi yapıyorum ilk kez ama sizce benim neden sürekli pozitif yani yüksek çıkıyo olabilir, normal mi ilerliyo süreç yoksa bi sorunmu var anlamadım adetimin 11. günündeyim. 30 günde bir oluyorum bilen arkadaşlar yardım edebilirmi rica etsem
bazen erken geç durumları olabiliyormus o yüzden ovü testi yapmak istedim riske girmeyim diye zaten iki gunde bir değerlendirmeye çalışıyoruz inşallah bu ay hepimiz pozitifleri görürüz. canım sen hamilesin sanırım çok tebrik ederim sağlıkla kavuş inşallah16. Gün çatşamıs olması gerekir sizin 30 sa döngü gününüz yumurtlaöadam ortalama 14 gün sonra yeni döngü başlar
Kızlar ben kızımda 20 Haziranda test verdim çıkmadı daha sonra 15 temmuzda bir daha verdim 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim geç döllenme demişti doktorumSen neden hep karamsarsın bilemesiz herşey olabilir yani bence bu düşüncelerden çık hamilesin bence tıpta kesin bişey yok döllenme bazı kişilerde 15güne kadar sürebiliyormuş belki geç dölleniyor ikimizinkide
çok teşekkür ederimsanırım az kaldı pik olmasına
28 haziran yumurtlama günüm diye tahmin ediyorum 13. Günde yumurtlama görüyorum çünkü ve ertesi gün sıcaklık artışı da oldu. Ama uygulama 1 temmuz yumurtlama diyor anlamadım ben bu iştenCanım ne zaman böyle oldu mesela yani tavlonhın gelinini görmek lazım bence yorum yapmak için. Ama zaten yumurtlama olması için ısının en az 0.2.0.3 derece ile düşüp tekrar çıkması gerekir böyle olunca yumurtlama olmuş demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?