- 6 Mayıs 2024
- 679
- 537
- 18
- 26
Ne güzel canım inşallah böyle güzel şekilde artarKizlar selam . Bat gününe 5 gün kala test verdim 30,36 cikti sonuç. 2 gün sonra yani bugün yeniden verdim . 67,1 çıktı. Suan adet günüme 2 gün var sonuclar böyle. Sizce nasıl yorumlar mısınız bilginiz varsa .
Bence gayet iyi canımKizlar selam . Bat gününe 5 gün kala test verdim 30,36 cikti sonuç. 2 gün sonra yani bugün yeniden verdim . 67,1 çıktı. Suan adet günüme 2 gün var sonuclar böyle. Sizce nasıl yorumlar mısınız bilginiz varsa .
Evt yaptım hayalet cizgi gordum sonra prodoktor early aldım onda baya güzel pembe cikti . Test verdim 30 2 gün sonra tekrar bugün verdim 67 . Daha 3 gün var adet tarihine ama döngüm 33 gün sürüyorBence gayet iyi canım5 gün kala test yapmışmıydın peki?
Çok teşekkür ederim inşallah çok sağol yaNe güzel canım inşallah böyle güzel şekilde artar
Hcg 426 kızlarBen sana demiştiimbenim gibi olmuşsun, hemen doktora git bence
Benimde cok kanama vardı şimdi 426 cıktı kan sonucumBenmde hayatmda bukdr kanama olmadı ve 2gun erken gelmişti
Ben de şuan şüphelnmedm degl 2gun erken başladı asla azalmıyor basdonmem bulantım vs bı garıbım ama adetse zaten çok erken yumurtlama olduğu için ilişki ile denk gelmemiş demektir ona güveniyordum Çünkü ben sadece bir kere değerlendirdim o da 15ınde. Hayırlı olsun canım gerçekten adet gibi ağrın oldu mu yani benim hiç olmadı belim çok ağrıdı ama arveles iççtim test yapsam mı acaba elimde var.dünden beri kasıgm batıyor fln of fakirin umuduHcg 426 kızlar
Benimde cok kanama vardı şimdi 426 cıktı kan sonucumhalolita
Düşücekmi çıkıcakmı o onemli dmi inanamıyorm ben ya
Gözün aydın çok sevindimHcg 426 kızlar
Ben suan 19 test var strip. Adetliym kittenlyde. Gazla test yapıcam glb erken gelen ilk kez kanama vegecmeyenYanlış değil ama insan beklentiye girince sonra olmayınca da üzülüyor. Bu ay öyle olmaz inşallah hepimiz pozitif görürüz ama sabrın sonu selamettir demişler ya, bunu da bizim imtihanımız olarak görür ve biraz daha sabırlı davranırsak belki de bedenimiz daha hazır olduğumuzu düşünür
Ay maşallahhhhHcg 426 kızlar
Sağlıkla ilerlesin inşallahEvt yaptım hayalet cizgi gordum sonra prodoktor early aldım onda baya güzel pembe cikti . Test verdim 30 2 gün sonra tekrar bugün verdim 67 . Daha 3 gün var adet tarihine ama döngüm 33 gün sürüyor
Yap kız sende çabukkkkBen suan 19 test var strip. Adetliym kittenlyde. Gazla test yapıcam glb erken gelen ilk kez kanama vegecmeyenbulantı batma vs negatif olucak tabii ama bndekı test hastalığı glb hahaha
Ayy cok sagol 2 gün sonra tekrar vereyim bakalım nolcakGözün aydın çok sevindim
İnşallahh sağlıkla yükselirr
Yap kız yapıştırrBen suan 19 test var strip. Adetliym kittenlyde. Gazla test yapıcam glb erken gelen ilk kez kanama vegecmeyenbulantı batma vs negatif olucak tabii ama bndekı test hastalığı glb hahaha
Ben hala inanamıyorummAy maşallahhhhresmen değişik bir hamilelik hikayesi oldu senin ki canım inşallah sağlıkla ilerler evet 3 günde bir aynı saatte kan vermen gerekiyor 2 katı artması lazımmış ama kötü düşünme hamilesinnnnnnnn
Durun yapmayın etmeyinBen suan 19 test var strip. Adetliym kittenlyde. Gazla test yapıcam glb erken gelen ilk kez kanama vegecmeyenbulantı batma vs negatif olucak tabii ama bndekı test hastalığı glb hahaha
Kuzum kanamayı ne zaman yaşadın Ben onu anlamadımAyy cok sagol 2 gün sonra tekrar vereyim bakalım nolcak
Yap kız yapıştırrnolacak en kötü çıkmaz. Yanlız benim ovulasyonda aşırı koyu kırmızıydı ordan snra gebelik yaptım zaten bisürü test var yeni almıştım 30 ovulasyon 5 hamilelik yarın bdaha yaparım
Ben hala inanamıyorummböyle bi hikaye yok ya belirti falanda yok göğsümde bulantı hiçbişe yok geçen ay daha cok belirti vardı
Ben 12 haziranda regl oldum 18 i bitti. 23 haziranda lekelenme basladı ve 3-4 gün snra kanamaaya döndü baya çoktu temiz kırmızı dün kesildi bugun sonuç böyle çıktı. Benm içimdeki şüphe bebek vardıda düşüyormu hcg düşüştemi yakaladm ben yoksa çıkıyormu şuan korkum oKuzum kanamayı ne zaman yaşadın Ben onu anlamadım
Haklısın canım ama regln de uzun sürmüş 2kez yumurtlamış ve sonrasında onu kanama olarak atmıs olablr vucudunBen 12 haziranda regl oldum 18 i bitti. 23 haziranda lekelenme basladı ve 3-4 gün snra kanamaaya döndü baya çoktu temiz kırmızı dün kesildi bugun sonuç böyle çıktı. Benm içimdeki şüphe bebek vardıda düşüyormu hcg düşüştemi yakaladm ben yoksa çıkıyormu şuan korkum o
Gozun aydınHcg 426 kızlar
Yaa gerçektenmi dış gebelik olurmu peki bakalım doktorum ne dicek yarın arıcam biGozun aydınnokta atısı bıldım bak hcg yı 500 cıvarı cıkar bu koyuluga gore demıstım yarın doktora gıt rahım ıcı gebelıkse hemen progestron baslarsın kımyasal falan olmaz bu degerle korkma
Yaa gerçektenmi dış gebelik olurmu peki bakalım doktorum ne dicek yarın arıcam bicidden bildin kız hcg yi
Ay nasıl bildin ya senGozun aydınnokta atısı bıldım bak hcg yı 500 cıvarı cıkar bu koyuluga gore demıstım yarın doktora gıt rahım ıcı gebelıkse hemen progestron baslarsın kımyasal falan olmaz bu degerle korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?