Ateşim çıktı deyince yapıyorsun sandım canım:)yok hiç yapmadım
Yakın batlarımız ya hadi inşallah hayırlısıyla bebek haberi alırızbende zaten silik gördükten sonra bir daha test yapmadım , sat 31 mayıs 14 ünü pik kabul edersem , 28-29 u bat diye hesaplıyorum
Yok ben hasta gibi hissedince eşimde sanki var deyince ölçmüştümAteşim çıktı deyince yapıyorsun sandım canım:)
Yakın batlarımız ya hadi inşallah hayırlısıyla bebek haberi alırız
ay canim ya tutan tutuyo ve oncesinde de cok degerlendirmissin ki zatenYa ben bu ay çok aldım kaç aydır bakıyorum bakıyorum olmuyor bu ay herşeyi saldım folik asit bile biraktim yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkim oldu en son sonrasında eşimle kavga ettiğimiz için değerlendiremedim sat ile yumurtlama öncesine göre gün aşırı ilişki oldu yarın da kan vereyim orda var mı yok mu çıkar ama hiç ümitli değildim bu aydan eşimle de tartışınca
Bi kan testi versen orada zaten değer belli olur, ikincide olabilir ama ovulasyon testleri gebelikte pik gibi gösteriyormuş öyle duymuştumEtiket yapmayı unuttumduskapani Freshmommy @sifa1986 beezuus ecutos @Pamlok @elektroforez Candy7777 @Evelynn M mysterious7
@bebekolog7
D Dileekkg
İnşallah bebişim hepimiz güzel haberler alalımAynen kuzucum yaa zaten diş tedavim vs var onları da halledeyim, temmuzum iş anlamında da yoğun muhtemelen buraya pek giremem destek olan bütün kızlarım iyi ki varsınız hepimiz çift çizgileri görelim en yakında umarım hepinizi takip edeceğimbeezuus duskapani D Dileekkg Freshmommy @sifa1986 sdaak halolita @bebekolog7 ve etiketleyemediğim diğer bebekler
Aciller bile alıyor, dün kaburgam ağrıyor diye gittim bebek düşündüğümüz için müdahale etmeden ilk önce beta bakıldıAklımdan geçmedi değil tanıdık doktor var ama reglim de geçmedi ki alır mı regl geçmeden bilemiyorum
Canım en guzel zamanda hıc ummadığın anda gelsin inşallahAynen kuzucum yaa zaten diş tedavim vs var onları da halledeyim, temmuzum iş anlamında da yoğun muhtemelen buraya pek giremem destek olan bütün kızlarım iyi ki varsınız hepimiz çift çizgileri görelim en yakında umarım hepinizi takip edeceğimbeezuus duskapani D Dileekkg Freshmommy @sifa1986 sdaak halolita @bebekolog7 ve etiketleyemediğim diğer bebekler
Yok ondan sonra yapmadımGördüm ona yorumladım 3. Yü mü yaptn yoksa
Aynen öyle canım benim, daha adetine var negatif veya çoook silik çıkması çok normalDaha adet gününe de var Halolıtanın yanı testte çıkmaya da bilir değil mi ben mi yanls dısunuyorum
İstersen elinde varsa yatmadan önce falan yap Çünkü bu sefer hangisi hatalı anlardınYok ondan sonra yapmadım
Bilmem ki hiç içmden gelmiyor ama bakalım ben yine dayanamam zatenİstersen elinde varsa yatmadan önce falan yap Çünkü bu sefer hangisi hatalı anlardın
Ne olacak canım gerçekler er ya da geç İyi veya kötüyse ortaya çıkıyor yani ha şimdi ha sonraBilmem ki hiç içmden gelmiyor ama bakalım ben yine dayanamam zaten
Tebrik ederim canım benim bariz çizgi varEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
Çok özletme kendiniKızlar ben biraz burdan uzaklaşmak istiyorum sinirlerim yıprandı ovü ye ve ilişkiye devam edicem bakalım ne olacak. Çoook kafam karıştı inşallah herşey gönlünüzce olur. Yine yazıcam buraya yeni döngüde inşallah hepiniz hamişsinizdirrr bana çok çok iyi geldiniz iyi ki varsınız
Evet canım ben de kahverengi veya açık pembe oluyor diye biliyorum. Sen bi şekilde early predictor yapsana yarın alıp ya da kolaysa bu akşam nöbetçi eczaneden alıp?Yerleşöe kanaması ya çok hafif pembe yada kahverengi olabilir demiş internette bi çok site Eki Görüntüle 3442297
Kolay hemen alıpnyaparımda biraz arastırdıö bi kaç kitap kurcaladım garanti sonuç için bi kaç gün sonra yapın diyor yerleşme kanamasına çok benziyor böyle çok sıvı değil akıntının renkli hali oda peçeteye yada gınluk pede falan geliyor inşallah öyledir bide kötü mü bilmiyorum ama eşime dedim ki gelmeden bir hafta önce lekelenme oluyor ya o geldi kesin hamile değilim falan dedim eğer gerçekten öyleyse alısmıs olsun kötü habere eğer bişey varsa da süprizi hiç beklemesin bir anda daha heyecanlı olurEvet canım ben de kahverengi veya açık pembe oluyor diye biliyorum. Sen bi şekilde early predictor yapsana yarın alıp ya da kolaysa bu akşam nöbetçi eczaneden alıp?
Bazen biraz kafa dinlemek iyi gelir canımKızlar ben biraz burdan uzaklaşmak istiyorum sinirlerim yıprandı ovü ye ve ilişkiye devam edicem bakalım ne olacak. Çoook kafam karıştı inşallah herşey gönlünüzce olur. Yine yazıcam buraya yeni döngüde inşallah hepiniz hamişsinizdirrr bana çok çok iyi geldiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?