• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betahcg değerim! Yalvarırım yardım edin!!!

Sol kasığımda Ağrı var 4 gündür

sol yumurtalığımda 4 gündür regli ağrısı gibi hafif ağrı bar
Umarım sağlıcakla hayırlısıyla hamile kalırsınız 🤲öncelikle bir sakin ☺️ olun daha yumurtlamanız yeni olmuş diyelim ki döllenme oldu onun daha testte yada kanda çıkması için en az üstünden 10 gün rahat geçmesi gerekiyor döllenmeden sonra embriyonun rahme ulaşması tutunması en az 7 gündür birde idrara daha geç geçer ve en doğru sonuç adetinizi bekleyin sakince akışına bırakın ❤️

Biz 2 ay önce yumurtalama döneminde 3 gün önceden başlayarak her gün denedik olmadı. Doktora gittik eşimin sperm kaliteli çok iyi ben de sorun yok ben de üzülmeye başladım artık

Beta hcgnin pozitife dönmesi diye bir şey yok bir kere. Yani döllenme olacaksa olacaktır döllenme olmayıp neyse ben bi dölleneyim diyip pozitife dönmüyor. O kadar erken test yaptırmak psikolojinize eksi olarak geri dönecektir. Yani ilişkiye girip gidip ertesi günü test yaptırmışsınız neredeyse. Biraz sakin olun. Çok istiyorsunuz belli evet ama bu kadar inceleme matematik hesabı yapma size kaygıdan başka bi şey getirmez. Sakin olun. Bir sağlık probleminiz yoksa zaten olacaktır. Güzel zamanda olsun inşallah ama siz bir sakin olun psikolojinizi bununla yıpratmayın şimdiden

Beta hcgnin pozitife dönmesi diye bir şey yok bir kere. Yani döllenme olacaksa olacaktır döllenme olmayıp neyse ben bi dölleneyim diyip pozitife dönmüyor. O kadar erken test yaptırmak psikolojinize eksi olarak geri dönecektir. Yani ilişkiye girip gidip ertesi günü test yaptırmışsınız neredeyse. Biraz sakin olun. Çok istiyorsunuz belli evet ama bu kadar inceleme matematik hesabı yapma size kaygıdan başka bi şey getirmez. Sakin olun. Bir sağlık probleminiz yoksa zaten olacaktır. Güzel zamanda olsun inşallah ama siz bir sakin olun psikolojinizi bununla yıpratmayın şimdiden
Haklısınız aslında. Hiç deneyimlemediğim için daha önce biraz sabırsızım korkuyorum da bir yandan:( karmaşık hisler içerisindeyim. Regli olacakmışım gibi kasık ağrım var ve alt karnımda da başladı üzüldüm bende acaba regli belirtisi mi bunlar diye. Umarım beklediğim sonuç gelir… isteyen herkese nasip olsun

Back