- 26 Ocak 2021
- 503
- 1.370
- 63
- 34
Biraz salmaya calis canim, iyi gelecektir eminim. Ama sonra geri don lutfen:)Kızlar ben biraz burdan uzaklaşmak istiyorum sinirlerim yıprandı ovü ye ve ilişkiye devam edicem bakalım ne olacak. Çoook kafam karıştı inşallah herşey gönlünüzce olur. Yine yazıcam buraya yeni döngüde inşallah hepiniz hamişsinizdirrr bana çok çok iyi geldiniz iyi ki varsınız
Teşekkür ederimGörüyorum ama artımed en nefret ettiğim burada bi çok kişi hayal kırıklığına uğradı başla testle ile de deneyin bence
Ya onuda düşündüm. Şimdi doktora gidersem tanıdığım bildiğim bir doktora giderim ee ona da yalan söylemeye gönlüm el vermez sonra öğrenir falan10 gun gecti desene canım nerden bilecekler
Ayyy maşallah burası çok uğurlu. Tabikide çizgi var hemde çok belirgin. Sağlıcakla devam eder inşallahEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
Evet biraz öyleydi yani nasıl tarif edeyim bilmiyorım günlük ped kullanıyorum onda gördümBenim o kahverengi akıntının ertesi günü bariz pozitifti.
Nasıl bi akıntıydı canım hafif sümüksülük falan var mıydı
Canım yumurtlamadan sonra kaçıncı günün ?Etiket yapmayı unuttum @duskapaniFreshmommy @sifa1986 beezuus @ecutos @Pamlok E elektroforez Candy7777 Evelynn M mysterious7
bebekolog7
@Dileekkg
İnşallah beklediğimiz haberdirEvet biraz öyleydi yani nasıl tarif edeyim bilmiyorım günlük ped kullanıyorum onda gördüm
Ben bunu yaşadım kahverengi geldiYerleşöe kanaması ya çok hafif pembe yada kahverengi olabilir demiş internette bi çok site Eki Görüntüle 3442297
Şuan ne durumdasınBen bunu yaşadım kahverengi geldi
Şuan ne durumdasın
Hala gecikme devam ediyor adet günü ve sonrasındaki 2 gün her gün böyle çok az günlük perde farkettim kahverengi leke pembe değildi .Az önce test yaptım negatifŞuan ne durumdasın
canim tebrikler pozitiiiif :) allah kucagina almayi nasip etsin mis giibiiiTeşekkür ederimgeçen ay artımed yaptığımda dümdüz bembeyaz çıkmıştı bu ay çizgi çıkınca acaba dedim
canim allah guzel haberlerle geri dondurur umarim seni dua ediyorum bol bol <3 nasil yakaladin gercekten yumurtlamayi da eger oyleyse, vallahi inanilmaz devam et bunu farketmen ne kadar buyuk bir sansKızlar ben biraz burdan uzaklaşmak istiyorum sinirlerim yıprandı ovü ye ve ilişkiye devam edicem bakalım ne olacak. Çoook kafam karıştı inşallah herşey gönlünüzce olur. Yine yazıcam buraya yeni döngüde inşallah hepiniz hamişsinizdirrr bana çok çok iyi geldiniz iyi ki varsınız
Ya ben bu ay çok aldım kaç aydır bakıyorum bakıyorum olmuyor bu ay herşeyi saldım folik asit bile biraktim yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkim oldu en son sonrasında eşimle kavga ettiğimiz için değerlendiremedim sat ile yumurtlama öncesine göre gün aşırı ilişki oldu yarın da kan vereyim orda var mı yok mu çıkar ama hiç ümitli değildim bu aydan eşimle de tartışıncacanim tebrikler pozitiiiif :) allah kucagina almayi nasip etsin mis giibiii
hangi gunleri denemistin ve ovulasyon testi kullanmis miydin? anlatirsan seviniriiiz darisi basimiza insallah <3
Ay canım sabah yazdığım mesajı yazamamışım senin yorumunda kalmış kusura bakma kesinlikle İnşallah vardır ya ilki yanlıştır belki tekrar yaptın mıSabah ilk idrarla yaptığımda çıkmamıştı oyüzden kafam karıştı
Önemli değil canım ikinci yaptığım testi gördün müAy canım sabah yazdığım mesajı yazamamışım senin yorumunda kalmış kusura bakma kesinlikle İnşallah vardır ya ilki yanlıştır belki tekrar yaptın mı
Gördüm ona yorumladım 3. Yü mü yaptn yoksaÖnemli değil canım ikinci yaptığım testi gördün mü
Kafa konusuna girme hepimiz kafayı yedik hahahah ama seninki harika bir kafa yemek masallah hayırlı olsnEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
Daha adet gününe de var Halolıtanın yanı testte çıkmaya da bilir değil mi ben mi yanls dısunuyorumAy bence hamilesin ama ben olsam ne olur ne olmaz yine de bugünü bi değerlendirirdimbu kadar peak gördün madem eğer hamileliktense (ki bence öyle) zaten mutlu haber, gebelik değilse de en azından yumurtlama görmüş olduğun için bebiş olma şansı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?