Korkma inşallah pozitifi görücezKolay hemen alıpnyaparımda biraz arastırdıö bi kaç kitap kurcaladım garanti sonuç için bi kaç gün sonra yapın diyor yerleşme kanamasına çok benziyor böyle çok sıvı değil akıntının renkli hali oda peçeteye yada gınluk pede falan geliyor inşallah öyledir bide kötü mü bilmiyorum ama eşime dedim ki gelmeden bir hafta önce lekelenme oluyor ya o geldi kesin hamile değilim falan dedim eğer gerçekten öyleyse alısmıs olsun kötü habere eğer bişey varsa da süprizi hiç beklemesin bir anda daha heyecanlı olur(korkuyorum)
Ben göremedim canım ama dediğin gibi çok su içmekten seyrelmiş olabilir, sabah ilk idrarla yaptığın testi yapıp paylaş ona bakalımKızlar sürekli su içip idrara çıkıyorum seyrelmiştir varsa da ama dayanamadım test yaptımkesin yok dimi ya. Yarın sabah da awox erken gebelik testi yaparım tamam.
Tek ilişki oldu ilişkinin üstünden de 14 gün geçti kızlar
Eki Görüntüle 3442342
Bende 3 aydır kullanıyorum , şu an hamileyim ve bildiğim kadarıyla 12 haftalık olana kadar kullanmaya devam ediyoruz sonrasında demir takviyesi vs doktor ne önerirse onunla devam ediliyorKızlar folik asit sürekli kullanıyor musunuz? Bugün bi arkadaşım ben 3 ay kullandığım için kullanmama gerek yokmuş doktorum öyle söyledi dedi, o da hamile kalmaya çalışıyor bu arada. Öyle bir şey duyan bilen var mı ben sürekli kullanıyorum da ara verilmesi gerektiğine dair bişey duymamıştım şimdiye kadar
Canım hamilelikte ilk 3 ay kullanmaya devam edildiğini biliyorum da benim öğrenmek istediğim şu atıyorum 8 aydır bebek deniyorsan 8 ay boyunca aralıksız kullanılıyor muBende 3 aydır kullanıyorum , şu an hamileyim ve bildiğim kadarıyla 12 haftalık olana kadar kullanmaya devam ediyoruz sonrasında demir takviyesi vs doktor ne önerirse onunla devam ediliyor
Sat 21 Nisan Bat 2 gün sonra yarın hemen gidip kan vericemTebrik ederim canım benim bariz çizgi varkan verecek misin? sat bat ne zamandı?
Canım eğer yumurtlamanın üstünden gerekli süre geçtiyse ilk idrarla yapmasan da çizgi çıkıyorBen testi ilk idrarla yapmadım acaba bir ihtimal var mıdır? Kafamda deli sorular
Ozaman yoktur benim geçti çünküCanım eğer yumurtlamanın üstünden gerekli süre geçtiyse ilk idrarla yapmasan da çizgi çıkıyor
Korkma bence hemen test yapmalısın. Ha şimdi ha 2 gün sonra ☺Kolay hemen alıpnyaparımda biraz arastırdıö bi kaç kitap kurcaladım garanti sonuç için bi kaç gün sonra yapın diyor yerleşme kanamasına çok benziyor böyle çok sıvı değil akıntının renkli hali oda peçeteye yada gınluk pede falan geliyor inşallah öyledir bide kötü mü bilmiyorum ama eşime dedim ki gelmeden bir hafta önce lekelenme oluyor ya o geldi kesin hamile değilim falan dedim eğer gerçekten öyleyse alısmıs olsun kötü habere eğer bişey varsa da süprizi hiç beklemesin bir anda daha heyecanlı olur(korkuyorum)
Benim doktorum hamile kalana kadar devam et, gebelikten belli bir süre sonra bıraktırırım demişti. Hem takviyemde var folik asit hemde ayrı olarak kullanıyorum bu mg yüksek olanlardanKızlar folik asit sürekli kullanıyor musunuz? Bugün bi arkadaşım ben 3 ay kullandığım için kullanmama gerek yokmuş doktorum öyle söyledi dedi, o da hamile kalmaya çalışıyor bu arada. Öyle bir şey duyan bilen var mı ben sürekli kullanıyorum da ara verilmesi gerektiğine dair bişey duymamıştım şimdiye kadar
Kullanılıyor diye biliyorum ben. Tabi misal 8 aydır kullanıyorsanız arada bi değerinize baktırmanız iyi olur :)Canım hamilelikte ilk 3 ay kullanmaya devam edildiğini biliyorum da benim öğrenmek istediğim şu atıyorum 8 aydır bebek deniyorsan 8 ay boyunca aralıksız kullanılıyor mu
Canım B grubu vitamin olduğu için depolanmıyor fazlası idrarla atılıyor. O yüzden sürekli kullanmakta sakınca yok tabii uygun dozda. O da 400 mikrogram. Ben devam ediyorum kullanmaya. Ara ara unutuyorum tabi:)Canım hamilelikte ilk 3 ay kullanmaya devam edildiğini biliyorum da benim öğrenmek istediğim şu atıyorum 8 aydır bebek deniyorsan 8 ay boyunca aralıksız kullanılıyor mu
Evette ben pazartesi yapmayı düşünüyordum hem pozitif çıkarsa hemen gidip kanda verebilirimKorkma inşallah pozitifi görücezo zaman cumartesi yap sabahtan 2 güncük daha sabrederiz. 14.günün olacaktı hem ctesi di mi? Kesin çıkar o zaman
Akşam yine yap kuzumİlk idrarla çıkmayıp ikinci idrarla baya net çıkınca insanın kafası karışıyor haliyle
Bende kullanıyorum bir senedir hiç ara falan verdirmek aksıne atlamadan kullan derKızlar folik asit sürekli kullanıyor musunuz? Bugün bi arkadaşım ben 3 ay kullandığım için kullanmama gerek yokmuş doktorum öyle söyledi dedi, o da hamile kalmaya çalışıyor bu arada. Öyle bir şey duyan bilen var mı ben sürekli kullanıyorum da ara verilmesi gerektiğine dair bişey duymamıştım şimdiye kadar
Duphastondan kaç tane kaldı?Benim daha çatlatma iğnesi nden 12 günümdeyim ve Duphaston kullanıyorum
Yaaa öyle ama offf korkuyorumKorkma bence hemen test yapmalısın. Ha şimdi ha 2 gün sonra ☺
Yarın bitiyor benim nırmalde sokturmek için kullandıgımda bittikten 3 gün sonra leke gelir 4. Günün sonunda baslardıDuphastondan kaç tane kaldı?
Yumurtlama olmadığı dönemler oluyor kuzum evet. Ovulasyonla takip edersen görebilirsin bunu. Ben bizzat görmüştümKızlar ben birşey sormak istiyorum düzenli adet gören birinin yumurtlamasi oluyor mu yoksa yumurtlama olmadığı dönemler oluyor mu internette yumurtlama olmadgi zamanlarda kadınlar adet görür yaziyor ama yumurtlama olmazsa düzenli adet olmaz kist olur diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?