10 gun gecti desene canım nerden bileceklerBen klomenle ikizlere gebe kalmıştım ama 28 haftada erken doğum yaptım kaybettim bebeklerimi. Bir seneyi geçti doğum yapalı. İğneyi doğumdan sonra yaptılar ama yinede o mu sebep oluyor acaba diye düşünüyorum. Bu ayda femara kullanmıştım
Canım bunu az önce yaptım 10 dakika içinde böyle oldu kafam karıştı. Kanda veremiyorum bakmıyorlar ki burda Eki Görüntüle 3442224
Gayet iyi artmış değeriniz maşallah, sağlıkla kucağınıza alınİlk gün pazartesi saaat 15 te ikincide bugün gece 23 gibi 2 gün 8 saat var arada.53 saat falan
Değerlendirdim bileSabah kimse uyanmadan yapamıyor musun canım gizlice.
Kahverengi akıntı bende regl günü geldi sonra kesildi
halolita 3 test de gölge gösterdi 3ü de yanılmıyordur diye umuyorum ama sen yine de bugünü değerlendir canım nolur nolmaz
Yerleşöe kanaması ya çok hafif pembe yada kahverengi olabilir demiş internette bi çok siteYani bu tamamen benim fikir yürütmem olacak ama normalde yerleşme sırasında küçük kılcal kanamalar oluyormuş. Şu an kanama olmuş olsa yani taze kan olsa pembe ya da kırmızı olmaz mı? Kahverengiyse belki öncesinde yerleşme sırasında olan kanama akıntıyla geldi şimdi.
ben görüyorummmmmm çok nettttEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
battan kaç gün önceeeEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
2 gün var batabattan kaç gün önceee
ay hayırlııı olsun ben çok valla sevindimmm pozitiifff2 gün var bata
Ay hadi inşallah artı med iyi bi test mi birde erken gebelik değil bu normal bulabildim eczanedeay hayırlııı olsun ben çok valla sevindimmm pozitiifff
Benim daha çatlatma iğnesi nden 12 günümdeyim ve Duphaston kullanıyorumBen de olmuştu bu. Ama benim adetim gecikmişti sanırım 32.gündü hamile olduğumu öğrendim. Sonra lekelenmelerim olmuştu ama çok gezmiştim. Yatınca olmuyordu. Doktor bebeği görmese de kese var diye önlem amaçlı Progrstan başlamıştı
Ay güldürdün beniDeğerlendirdim bile
Kabak gibi hem deEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, görüşmek üzereKızlar ben biraz burdan uzaklaşmak istiyorum sinirlerim yıprandı ovü ye ve ilişkiye devam edicem bakalım ne olacak. Çoook kafam karıştı inşallah herşey gönlünüzce olur. Yine yazıcam buraya yeni döngüde inşallah hepiniz hamişsinizdirrr bana çok çok iyi geldiniz iyi ki varsınız
Ya yapmaya yaparım ama korkuyorum eğer yerleşmeyse negatif cıkarmıs eğer regl ise zaten negatifSabah kimse uyanmadan yapamıyor musun canım gizlice.
Kahverengi akıntı bende regl günü geldi sonra kesildi
halolita 3 test de gölge gösterdi 3ü de yanılmıyordur diye umuyorum ama sen yine de bugünü değerlendir canım nolur nolmaz
Görüyorum ama artımed en nefret ettiğim burada bi çok kişi hayal kırıklığına uğradı başla testle ile de deneyin benceEki Görüntüle 3442295 Kızlar lütfen bana kafayı yemediğimi ve silik çizgiyi sizin de gördüğünüzü söyleyin
Benim o kahverengi akıntının ertesi günü bariz pozitifti.Ya yapmaya yaparım ama korkuyorum eğer yerleşmeyse negatif cıkarmıs eğer regl ise zaten negatifyani eğer yerleşmeyse beklemek zorundayım pozitif gormek için
Amin canım inşallahAnladım canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerler kucağına alırsın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?