Evet değerlendiricem canım bide silikleşecek mi onu da merak ediyorum keşke kaç gündür deneseydim ya dünden beri en azından pişman oldum şimdi bakAh çok ilginç yaa dur bakalım regl iyice yaklaşsın gecikme de olacak mı bi görelim ama zaten böyle güzel peaki de yakalamışken mutlaka değerlendirin
Kuzum ben hamileliği öğrendiğimde gündüz öylesine hiç beklemezken yapmıştım testi ve direk dk sında kızarmıştı. Yani hamileydek sabah falan beklemeye gerek olmuyor. Bu hangi marka?Kızlaarrr ben kafayı yiyicem bunu şimdi yaptım ikinci idrarla. Sabah yaptığım hatalıdır inşallahEki Görüntüle 3442223
Ben de olmuştu bu. Ama benim adetim gecikmişti sanırım 32.gündü hamile olduğumu öğrendim. Sonra lekelenmelerim olmuştu ama çok gezmiştim. Yatınca olmuyordu. Doktor bebeği görmese de kese var diye önlem amaçlı Progrstan başlamıştıYerleşme kanamasından sonra negatif sonuç alabilirsiniz regl geçilmesinden sonra yapın diyor heryerde
Evet ben neredeyse 3 gün pik gibi çizgi gördüm hatta silikleşti çatladı dedim , akşam tekrar yaptım yine pik , hormonlar saatsel çok değişiyorYumurtlamada pik durumu 36 saat kadar sürebiliyormuş canım öyle okumuştum geçenlerde.
Moralini bozma canım eğer şu an yumurtluyorsan bunu fark etmen bir şans. Bu şansı değerlendir mutlakaAnladım canım ben yumurtluyorum o zaman bu belirtiler de ondan dijital test negatif çıktı
geçen ay testler benimde aklımla oynadı resmen kuruma mıdır nedir anlamadım , gölgeliydi valla çok sinir bozucu bu testlerMoralini bozma canım eğer şu an yumurtluyorsan bunu fark etmen bir şans. Bu şansı değerlendir mutlakaYalnız negatifse diğer testlerde neden çıktı halâ anlamadım yani çok garip
Benim de 2 gün pik kaldı sonra çatladı canım ilk silikleşmeyi görünce bir daha test yapmadım amaEvet ben neredeyse 3 gün pik gibi çizgi gördüm hatta silikleşti çatladı dedim , akşam tekrar yaptım yine pik , hormonlar saatsel çok değişiyor
bende silik görünce yapmadım bak ekliyorum fotosunu hattaBenim de 2 gün pik kaldı sonra çatladı canım ilk silikleşmeyi görünce bir daha test yapmadım ama
13 14 ve 15 baya koyu 3 gün15 i gecesi 38,7 ateşlendim hatta çatladı mı ne oldu anlamadım ayBenim de 2 gün pik kaldı sonra çatladı canım ilk silikleşmeyi görünce bir daha test yapmadım ama
2 adet önce benim de başıma geldi 3 farklı testle denedim ikisinde çıktı biri negatifti. Kan verdim negatif olan doğruymuşgeçen ay testler benimde aklımla oynadı resmen kuruma mıdır nedir anlamadım , gölgeliydi valla çok sinir bozucu bu testler
Evet dalgalanma olmuş canım. Benimki de böyleydi bu ay zaten ilk kez yaptım.13 14 ve 15 baya koyu 3 gün15 i gecesi 38,7 ateşlendim hatta çatladı mı ne oldu anlamadım ay
yok hiç yapmadımCoocoo sen her sabah ateş ölçümü yapıyor musun canım?
bende zaten silik gördükten sonra bir daha test yapmadım , sat 31 mayıs 14 ünü pik kabul edersem , 28-29 u bat diye hesaplıyorumEvet dalgalanma olmuş canım. Benimki de böyleydi bu ay zaten ilk kez yaptım.
Kuzum ben hamileliği öğrendiğimde gündüz öylesine hiç beklemezken yapmıştım testi ve direk dk sında kızarmıştı. Yani hamileydek sabah falan beklemeye gerek olmuyor. Bu hangi marka?
Sabah kimse uyanmadan yapamıyor musun canım gizlice.Kızlar yaaa acayip test yapasım var annemler burada ama cumartesi gidiyorlar kendimi zor tutuyorum ayrıca çok korkuyorum
Evet canım iyi ki bırakmamışım yumurtlama testini yapmayı. Yoksa kaçıracaktım. Bu arada ben artık 9 unda yumurtladığımı düşünmüyorum. Zaten 17 Haziran gösteriyordu benim hatırlarsan. Bugün 20 si. O erken test zaten sıkıntılı Şuan doruk olduğu için test ondan öyle çıkardı bence.Moralini bozma canım eğer şu an yumurtluyorsan bunu fark etmen bir şans. Bu şansı değerlendir mutlakaYalnız negatifse diğer testlerde neden çıktı halâ anlamadım yani çok garip
Anladım canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerler kucağına alırsın bebişiniHııı yalnış anladım. İlk dozu 28 haftada vurdurmamı söyledi doktorum ikinci dozda doğumdan sonra olacaktı. Ben 28 haftada erken doğum yapınca direk doğumdan sonra yaptılar canım. İnşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?