Çok teşekkür ederim canım inşallahÇok üzüldüm Canım, Rabbim meleklerinin hürmetine sana bebeğini bağışlasın inşallahçok belirgin görünüyor artık belki sabah yaptığın bozuktur. Moralini yüksek tutmaya çalış bence her gün takip et ben koyulaşacağına inanıyorum. Sağlıkla ilerler inşallah
Uzayan akıntı ikinci yumurtalara belirtisi de olabilir mi acabaBu kadar yüksek çıktığında testler de çıkması gerekmezmi ki he söylemeyi unuttum en önemlisi uzayan çok çok yoğun akıntım var bildiğin yumurta akı
Evet o karıştırdı zaten kafamııUzayan akıntı ikinci yumurtalara belirtisi de olabilir mi acaba
Ben de hiç akıntı yok mesela sanırım değilim ben deEvet o karıştırdı zaten kafamıı
Başka test almam zaten de bu kahverengimsi lekelenme de neDaha garanti olur pazartesi hem direkt early predictor alsan hatta keşkeazıcık daha sabret kuzum güzel haber alıcaz inşallah senden
İnşallah canım, şöyle bir ihtimal de olabilir belki sabah yaptığının hassasiyeti daha düşüktür o yüzden görünmemiştir. Farklı marka demişsin yanlış hatırlamıyorsam.Çok teşekkür ederim canım inşallah
inşallah sabahki bozuktur. Hergün takip etmeye çalışıyorum. Rabbim nasip etmiştir inşallah
Canım test yapsan mı acaba yauygulama bunları söylüyor
Ay yerleşme kanamasıdır diye düşünelim tam o dönemlerdesin. Regl olacak gibi bi belirtin var mı?Başka test almam zaten de bu kahverengimsi lekelenme de ne
Yumurtlamada pik durumu 36 saat kadar sürebiliyormuş canım öyle okumuştum geçenlerde.Evet gerçekten çok sinir bozucu canım. Öyle yapacağım bir yumurtlama Max kaç gün sürer ki
İyi düşünelim iyi olsun canım, inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar acıl durum bugün 12. Gün kahve rengi bir akıntı geldi leke gibi devamı gelecek mi regl mi baslıyor kasıklarımda ağrı var korktıgum basıma mı geliyor
Olabilir tabi. Aynı marka aynı idrarla bile farklı koyuluk olmuştu bir keresinde yani herşey olabilir.İnşallah canım, şöyle bir ihtimal de olabilir belki sabah yaptığının hassasiyeti daha düşüktür o yüzden görünmemiştir. Farklı marka demişsin yanlış hatırlamıyorsam.
Yerleşme kanamasınise hCG ne zaman yükselir ki acabaCanım test yapsan mı acaba ya
Kasık bölgesinde daha doğrusu rahimde bi baskı var sadeceAy yerleşme kanamasıdır diye düşünelim tam o dönemlerdesin. Regl olacak gibi bi belirtin var mı?
Yani bu tamamen benim fikir yürütmem olacak ama normalde yerleşme sırasında küçük kılcal kanamalar oluyormuş. Şu an kanama olmuş olsa yani taze kan olsa pembe ya da kırmızı olmaz mı? Kahverengiyse belki öncesinde yerleşme sırasında olan kanama akıntıyla geldi şimdi.Yerleşme kanamasından sonra negatif sonuç alabilirsiniz regl geçilmesinden sonra yapın diyor heryerde
Anladım canım ben yumurtluyorum o zaman bu belirtiler de ondan dijital test negatif çıktıYumurtlamada pik durumu 36 saat kadar sürebiliyormuş canım öyle okumuştum geçenlerde.
Ah çok ilginç yaa dur bakalım regl iyice yaklaşsın gecikme de olacak mı bi görelim ama zaten böyle güzel peaki de yakalamışken mutlaka değerlendirinecutos canım yaptım digital negatif çıktı. Ben kesin yumurtluyorum bu belirtiler de ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?