- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 358
- 30
Peki uzayan şeffaf akıntı yumurtlamaya işaret olmuyor mu ama çok çok fazla geliyor ŞuanBen çizgiyi gördüm çok silikte olsa bence hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki uzayan şeffaf akıntı yumurtlamaya işaret olmuyor mu ama çok çok fazla geliyor ŞuanBen çizgiyi gördüm çok silikte olsa bence hamilesin
Benimde öyle canım hadi inşallah senden güzel eneji alıyorum benBeyaz şeffaf arası bir şey kuzu
Canimmm bariz belli kuzum Allah'ım sana bağışlasın sağlıklı gelsin canımKızlaarrr ben kafayı yiyicem bunu şimdi yaptım ikinci idrarla. Sabah yaptığım hatalıdır inşallahEki Görüntüle 3442223
Sabah ilk idrarla yaptığımda çıkmamıştı oyüzden kafam karıştıGöğüs ağrılarıyla uyandım yine
Varrrrr kesn var ya
canim erken gebelik testi silik cikarmazdi, hangi testi yaptin? bence sen hamilesiiin ben oyle dusunuyorum yoksa erken gebelik testi cikarmaz istiyosan baska 2 markadan daha al bakalim ne dicek, ya da clear bluenun dijital olanini al biliyorum sevmiyosun ama o en netini gosterir bence sen hamilesiiiin
Evet ben değerlendireyim ne olur ne olmaz ya valla sağol kuzumAy bence hamilesin ama ben olsam ne olur ne olmaz yine de bugünü bi değerlendirirdim bu kadar peak gördün madem eğer hamileliktense (ki bence öyle) zaten mutlu haber, gebelik değilse de en azından yumurtlama görmüş olduğun için bebiş olma şansı olur
Bekle bekle canım bak ben kafayı yiceğimmm bu kadar sabrettin biraz daha sabretOna da korkuyorum ki kan vermeye gidemem evde annemleri birakıp cumartesi öğlen gidecekler o saatte de eşim evde cumartesi pazar mecbur pazartesiye kalacak
Ay ağzından bal damlıyor inşallah öyledir sağlıklıdır. Sabahki tedtte çıkmayınca panik olmuştumCanimmm bariz belli kuzum Allah'ım sana bağışlasın sağlıklı gelsin canım
İnşallah kuzum dualarım seninleEvet canım ikisi başka marka. Sabahki bide pahalı kaliteli diye versi eczane bu çizgi çıkan ucuz testti. İnşallah ikinci test doğrudur sabah çok üzülmüştüm
Çok teşekkür ederimİnşallah kuzum dualarım seninle
Daha garanti olur pazartesi hem direkt early predictor alsan hatta keşke azıcık daha sabret kuzum güzel haber alıcaz inşallah sendenOna da korkuyorum ki kan vermeye gidemem evde annemleri birakıp cumartesi öğlen gidecekler o saatte de eşim evde cumartesi pazar mecbur pazartesiye kalacak
Canimmm en güzel zamanda en guzel.sekilde nasip olsun hepimizeAynen kuzucum yaa zaten diş tedavim vs var onları da halledeyim, temmuzum iş anlamında da yoğun muhtemelen buraya pek giremem destek olan bütün kızlarım iyi ki varsınız hepimiz çift çizgileri görelim en yakında umarım hepinizi takip edeceğim beezuus duskapani @Dileekkg @kartanesi8892 Cemile hatun sdaak halolita @bebekolog7 ve etiketleyemediğim diğer bebekler
Ben dünkü teste göre bile daha koyu buldum çizgiyi, bence hamilesin canımEvet canım ikisi başka marka. Sabahki bide pahalı kaliteli diye versi eczane bu çizgi çıkan ucuz testti. İnşallah ikinci test doğrudur sabah çok üzülmüştüm
Clear blue yaptım canım. Mavili ince çizgi çıktı bak beyaz olan kırptım çözünürlükten dolayı. Digital olanı çıkarır mı dersin ya düşük bile olsacanim erken gebelik testi silik cikarmazdi, hangi testi yaptin? bence sen hamilesiiin ben oyle dusunuyorum yoksa erken gebelik testi cikarmaz istiyosan baska 2 markadan daha al bakalim ne dicek, ya da clear bluenun dijital olanini al biliyorum sevmiyosun ama o en netini gosterir bence sen hamilesiiiin
Evet canım dünküden bile koyu çıktı. İnşallah öyleyimdirBen dünkü teste göre bile daha koyu buldum çizgiyi, bence hamilesin canım
Kızlar ben kafayı yemek üzereyim 1 Saat önce yaptığım test doruk gösteriyor. Ben ikinciye mi yumurtluyorum anlamadım. Gebelik testi de gölge çıkarmıştı hatırlarsanız. Erken gebelik testi yaptım artık böyle görünce gidip aldım dayanamadım. O da çok silik ince çıkardı ama ona hiç güvenmiyorum. Şuan yumurtluyorsam zaten ondan da çıkarmış olabilir. Vallahi böyle baş ağrıtmaktan da hiç hoşlanmıyorum ama bana bişey söyleyin
Canım kızlara katılıyorum ben olsam değerlendirirdim ne olur ne olmaz diye ovulasyon testi yapmaya devam et bakalım eğer silikleşirse yumurtlamadır. Yumurta akı da dediğin için sanki yumurtlama gibi geldi. Gebelik testine baktım ama anlayamadım o fotoğrafıBu kadar yüksek çıktığında testler de çıkması gerekmezmi ki he söylemeyi unuttum en önemlisi uzayan çok çok yoğun akıntım var bildiğin yumurta akı
Şu dimi canımcanim erken gebelik testi silik cikarmazdi, hangi testi yaptin? bence sen hamilesiiin ben oyle dusunuyorum yoksa erken gebelik testi cikarmaz istiyosan baska 2 markadan daha al bakalim ne dicek, ya da clear bluenun dijital olanini al biliyorum sevmiyosun ama o en netini gosterir bence sen hamilesiiiin
Bu çok net çıkmış sabah yaptığın aynı marka mıydı??Kızlaarrr ben kafayı yiyicem bunu şimdi yaptım ikinci idrarla. Sabah yaptığım hatalıdır inşallahEki Görüntüle 3442223
Hayır canım farklı markaBu çok net çıkmış sabah yaptığın aynı marka mıydı??
Değerlendiricem canım şimdi test almaya gidiyorum dijitalden ecutos un önerdiği eğer onda da bişey çıkmazsa değerlendiririm valla bende o testleri anlamıyorum bak yine koyuyorum bunu şimdi çektim testi yapalı bir saat oldu ilk yaptığım da da bu çizgi belli belirsizdi şimdi daha koyulaşmış. Yeni çektiğimi koyuyorum. Ama bu test tam bir şeref yoksunu olduğu için buna inanmıyorummmCanım kızlara katılıyorum ben olsam değerlendirirdim ne olur ne olmaz diye ovulasyon testi yapmaya devam et bakalım eğer silikleşirse yumurtlamadır. Yumurta akı da dediğin için sanki yumurtlama gibi geldi. Gebelik testine baktım ama anlayamadım o fotoğrafı