• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

umutdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
1.905
0
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar Haziran ayında evlilik yıldönünümüz ve bebişimin bize hediye gelmesini istiyoruz...Haziranda hamile kalmak isteyen arkadaşlar burada toplanalım bilgilerimizi paylaşalım...Allah herkese bu duyguyu nasip etsin..:emir_bebek::49:

Buarada benim 5. denememiz ve bat 13 haziran

İsim Bat Sonuç:nazar:
Bfatos 01 Haziran Temmuz ayına inş.
Cerenim 01 Haziran :emir_bebek::emir_bebek:
Emelist 02 Haziran Temmuz ayına inş.
Bernardo 03 Haziran Temmuz ayına inş.
kaos302 06 Haziran
Şımarık34 07 Haziran :emir_bebek::emir_bebek:
Gunka 08 Haziran Temmuz ayına inş.
Aysunsedat 09 Haziran Temmuz ayına inş.
Serdarzu 10 Haziran Temmuz ayına inş.
Nisanur_2007 10 Haziran
ftmkrks 10 Haziran
tgull 12 Haziran Temmuz ayına inş.
Z_victory 12 Haziran
umutdeniz 13 Haziran
Meg 13 Haziran
Seyyah1984 13 Haziran
Bilginkız 13 Haziran
kardaiz81 13 Haziran
byzg 15 Haziran
Mihracee 15 Haziran
hakem 15 Haziran
Sivatan 16 Haziran
Mehoo 17 Haziran
Celine85 18 Haziran
Edamm 19 Haziran
Sdnur 19 Haziran
Astrid9 19 Haziran
Srrbkl 19 Haziran
Gelbebeğim 20 Haziran
Razuat 20 Haziran
Tuncss 20 Haziran
Melegim04 20 Haziran
Funda30 21 Haziran
Nilsu21 21 Haziran
Neriman1 21 Haziran
Yağmur55 21 Haziran
Ata35 21 Haziran
Filorinda 21 Haziran
sea_moon_love 21 Haziran
Leader 21 Haziran
Duyguyıldıray 21 Haziran
Berceste 22 Haziran
GüneşIM84 22 Haziran
A_d 22 Haziran
Serapp27 23 Haziran
Esens 24 Haziran
Merve_90 24 Haziran
Kadriye_33 24 Haziran
niserdarhan 24 Haziran
dalgali 25 Haziran
psci 25 Haziran
gizi 26 Haziran
Ketenhelva 27 Haziran
est 27 Haziran
sevser 28 Haziran
tal 28 Haziran
Sifaa 29 Haziran
Nazende_87 30 Haziran
Bfatos 3 temmuz
Luckincident 4 temmuz
Gölge_cicegi 4 temmuz
Serdarzu 8 temmuz
Aysunsedat 9 temmuz
Gunka 10 temmuz

Son düzenleme:
inş. canım Allahım hepimize tattırsın o duyguyu...Bat ın ne? ilk denemeniz mi?

Hayırlısı canım inş. olur bu sefer...

kaos302 Bat 6 haziran
umutdeniz Bat 13 haziran

Kızlar yazıyorum bat larımızı....

bizimde haziranda evlilik yıldönümümüz bu ay 6. denememizdi ama yine kırmızı kart gördük inş güzel bi yıldönümü hediyesi olurda haziranda gelir bebişimiz hayırlısıyla

ben geçen ay ilk heves hemen tutar sanıp on gün öncesinden başladmtest yapmaya :D bide adet günün 4 gün gecikmişti kesin diodum ama kırmızılar geldi.. bu ay günüme kadar beklicem hayal kırıklığı oluo yoksam :) :84:

valla bende her aybi hafta kala başlıyodu stres dayanamıyorum alıyordum test sonuç hüsran oluyodu bu ayda yine öle oldu ama beklicem dedim yine geldi kırmızılar ama testteki kadar üzülmedim artık günüm gelmeden elime test almıcam öle kendimi çok yıpratıyorum

bende haziranda anne olm ak istiyorum ilk deneme ve ilk kez buraya üye oldum daha önceden okuyodum ama hiç yazmıyodum ben bu hamilelik yolunda en tecrübesiz olanınızım .bat dan kastınız ne kızlar dedim ya sıfır tecrübe

bende haziranda anne olm ak istiyorum ilk deneme ve ilk kez buraya üye oldum daha önceden okuyodum ama hiç yazmıyodum ben bu hamilelik yolunda en tecrübesiz olanınızım .bat dan kastınız ne kızlar dedim ya sıfır tecrübe

Öncelikle hoş geldin aramıza canım...Bat Beklenmeyen Adet Tarihi canım aslında beklenen adet tarihi ama biz adet olmak istemediğimiz bebiş istediğimiz için beklenmeyen diyoruz...:71:

Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran

Haydi arkadaşlar sıkı çalışın kendinizi yormayın kocaları iyi besleyin bebişler kucağımızaaaa:66::66::66:

kendim folicplus adamada her gün vitaminler valla kafayı buna taktım.. bide tembih ediorm işte çok yorma kendini die :D:D allah versin bi önce bebişleri inş...

2-3 ay içtim folıc asiti ama buaralar unutmuştum senin yazını görünce hatırladım canım sağol ya yarın başlayayım bende...

benimde yeni sayılır 8 aylık evliyim ama eşimle uzun süredir birlikteyiz. bebek için çok beklemek istemedik. ben zaten okul öncesi öğrt. acayip sevioorum çocuklarıı.. :31:

2-3 ay içtim folıc asiti ama buaralar unutmuştum senin yazını görünce hatırladım canım sağol ya yarın başlayayım bende...

başla tabi cnm en büyük korkum engelli çocuk sahibi olmak. işim nedeniyle sürekli onların içindeyim ve ister istemez bi korku sarıo insanı. ihmal etmemek lazım folic çok önemli ilk üç ayy.. tabi sende biliyorsundur cnm.. hadi bakalım sağlıklı bebişlerimiz olsun inş...

Back