-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.041
iyi miyim bilmiyorum
deli gibi çalışmaya verdim kendimi hiçbişey düşünmemek için
çünkü şişliklere kafayı takmıştı bunlar iyi belirti diye sonra 2.gün pembe leke dedim
hep kendimi avuttum belirti diye
dünden beri sanki transfer olmasmış gibi ne şişliğim var ne bişeyim
yani umutsuzum
test günüm 21 inde transfer oldum sanırım 2 ağustos
bu arada özel şirket olduğu için hiç de dinlemedim gerçi işim masa başı
ne kadar dertliymişim yaaaa
ayy cnm ümitsiz olma kırmızı leke olmadığı müddetçe umut vardırrr
bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii
evet şükür ki ondan iyi haber aldık
canım aslında yazmayacaktım ama madem sordum yazacağım...benim şişkinliğim hala devam edince doktora gittim bu sabah, gece hiç uyuyamadım çünküultrasonla baktı ve kan tahlili istedi.... tahlil sonucu akşam 6 gibi belli olacak, hemşire arayacak. yani daha 8. günüm ama ben iyi ya da kötü bir haber alacağım kızmetse. inşallah umutlanmama neden olacak bir sonuç çıkar testten
bu arada doktor şişkinliğin hamişlikten kaynaklanabileceğini söyledihalbuki ben bayağa, acaba beni hastaneye yatırır mı serum verir mi korkusuyla gitmiştim. hoca gebelik olabilir diyince de umutlandım, o yüzden şimdi testten daha çok korkuyorum... :18::18:
Hadi bakalım inş. bir güzelhaberde senden alacağız bugün.
Benim şişliğim de devam ediyor ayyy bak bende umutlandım şimdi.
Umarım bebişin seninledir saat 6'yı seninle beraber heyecanla beklicem:))))
Canim naptin??simdiye cikmistir sonuc.hayirli haberlerini bekliyoruzz
kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50
pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...
kızlar kese boyutlarınız nasıldı bizim geçen hafta cuma değerimiz 1050 ydi bugün kese görmeye gittik ama değere göre küçük dedi dr sizinkiler nasıldı çok korkuyorum bu 3. denememizdi oldu ama çok üzgünüm
ben transferin 18. günü gördüm . kesem 7.3 mm di. ama değer kaçtı bilmiyorumallah korktuklarımızdan sakınsın. senin kese kaç mm di::?
kızlar kese boyutlarınız nasıldı bizim geçen hafta cuma değerimiz 1050 ydi bugün kese görmeye gittik ama değere göre küçük dedi dr sizinkiler nasıldı çok korkuyorum bu 3. denememizdi oldu ama çok üzgünüm
ben transferin 18. günü gördüm . kesem 7.3 mm di. ama değer kaçtı bilmiyorumallah korktuklarımızdan sakınsın. senin kese kaç mm di::?
filoloğum tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah
safak geçmiş olsun aklım sende...bebekler turp gibidir inşallah.
ayyyy çok sevindim tatlım.bende yarın gidicem çook heyecanlıyım:18::18: mavera bugün biri daha gidecekti sanki
iğneden azaldı inş bitecekcanım kanama hala devam ediyor mu? yoğun mu yoksa lekelenme gibi mi?
Bak gördün mu neden hemen umutsuz oluyorsun olmadı diye olmuş işte çok şükür. Şimdi dinlen bebekelerini yorma hayırlı olsun Rabbim.tamamina erdirsin
canım inş artacak yaa bende duyacam pıt pıt ve kucagıma alıcam inşfilologum canmm önce biraz üzdün sonra da sevindirdin bizi kız
işte geldi halaylar biliyosun benim de kanamam vardı kendine çookkk dikkat et ve progestan iğne vurun
tabii dr una danışarak güzel haberlerinin devamını bekliyorz
cnm drum iğneyi hemen orada vurdu..kaçgün sürdü seninki cnm ve ilk kaç çıkmıştı degerin?benimki çok mu düşük..
safak_d canm dr unu aramakla çok iyi etmişsin ayaklarının altına yastık koyarak uzan
ve bi arkadaş da demiş karnına oku üfle sen elinden geleni yap yani senin ikizdi galiba
ikiz gebeliklerde böyle oluyo diye duymuştum
iyi haberlerini bekliyoruz
sdtive,zumrutline ve pixes inşlh sizlerden de güzel haber alırız
moralinizi yüksek tutmaya çalışın arkadaşlar
demet kese görmeye gidicektin heralde haberdar et mutlaka
canım korkuttun beni valla ama sonra çoook sevindimm
hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin
kendine dikkat et canımm
Canim sen adet oldum dediginde bile aklima sadece yerlesme kanamasi gelmisti.diger ihtimal bile vermemistim.cok sukur bak hamilesin ve bari şimdi olumlu dusun bebisinin seni birakmayacagini ileride kucagina aldigin anlari hayal et.kk da bir kadin yazmisti yogun bir kanama hatta kucuk kucuk et parcalari gibi kan pihtilari gelmis kanamasında ama bebisi saglikli dogmustu bile.yani Rabbim bagisladiktan sonra hiçbişey olmaz inşallah. Sen ilacini igneni kullan bu siralar ayagin yuksekte olacaj sekilde dinlen surekli.hayirli olsun canim darisi diger bekleyen arkadaslara da nasib olsun..
bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii
evet şükür ki ondan iyi haber aldık
canım aslında yazmayacaktım ama madem sordum yazacağım...benim şişkinliğim hala devam edince doktora gittim bu sabah, gece hiç uyuyamadım çünküultrasonla baktı ve kan tahlili istedi.... tahlil sonucu akşam 6 gibi belli olacak, hemşire arayacak. yani daha 8. günüm ama ben iyi ya da kötü bir haber alacağım kızmetse. inşallah umutlanmama neden olacak bir sonuç çıkar testten
bu arada doktor şişkinliğin hamişlikten kaynaklanabileceğini söyledihalbuki ben bayağa, acaba beni hastaneye yatırır mı serum verir mi korkusuyla gitmiştim. hoca gebelik olabilir diyince de umutlandım, o yüzden şimdi testten daha çok korkuyorum... :18::18:
çok sewindiimhayırlı olsun bilgisayara yeni girdim senin haberini yeni gördüm
inş cnm inş....mevlam korusun
senin adına o kadar çok sevindim ki
inşaalah yüce rabbim kucağına aldığın günleri de gösteriri
sen şimdi dinlen başka hiçbir şey düşünme
1 hamişimiz daha oldu
umut oluyorsunuz bana
sen daha iyi sonuçlar alacaksın cnmm
iyi miyim bilmiyorum
deli gibi çalışmaya verdim kendimi hiçbişey düşünmemek için
çünkü şişliklere kafayı takmıştı bunlar iyi belirti diye sonra 2.gün pembe leke dedim
hep kendimi avuttum belirti diye
dünden beri sanki transfer olmasmış gibi ne şişliğim var ne bişeyim
yani umutsuzum
test günüm 21 inde transfer oldum sanırım 2 ağustos
bu arada özel şirket olduğu için hiç de dinlemedim gerçi işim masa başı
ne kadar dertliymişim yaaaa
bunun yatmakla işi yok cnm yatmayıpstres yapmayanlar daha rahat hamiş kalıo..az kalmışinş...
filoloğum tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah
safak geçmiş olsun aklım sende...bebekler turp gibidir inşallah.
ayyyy çok sevindim tatlım.bende yarın gidicem çook heyecanlıyım:18::18: mavera bugün biri daha gidecekti sanki
cnm saolasın evet ya şafak neyaptıki....
Kizlarr yarin gidecektik ama dayanamadik kesemizi gordukkkk .haftaya cts kalp atisi icin gidicez Allah im ins bu sefer nasip eder.Allah isteyen herkese nasip etsin...
wawwwçokşükür cnm darısı pıt pıtlara ve kucagına almakta inş
oooooooooyaşasın..cnm 8. gün 50çık mış benim cnm yokmu hem kanamam vardıhemde 11.günümde 70 çıktı...inş aratacak cnm artacak...sen rahat ol ...hattaseninki ikiz demedi deme:)
hadipixes sıra sende:)
kızlar beni merak eden arkadaşlar bu gün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışına gideceğiz yaradan herkesi sevindirsin öpüyorum sizleri