haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

filoloğum tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah

safak geçmiş olsun aklım sende...bebekler turp gibidir inşallah.

bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii

ayyyy çok sevindim tatlım. bende yarın gidicem çook heyecanlıyım:18::18: mavera bugün biri daha gidecekti sanki

Canim naptin??simdiye cikmistir sonuc.hayirli haberlerini bekliyoruzz

Kizlarr yarin gidecektik ama dayanamadik kesemizi gordukkkk .haftaya cts kalp atisi icin gidicez Allah im ins bu sefer nasip eder.Allah isteyen herkese nasip etsin...

Hadi bakalım inş. bir güzel haberde senden alacağız bugün.
Benim şişliğim de devam ediyor ayyy bak bende umutlandım şimdi.
Umarım bebişin seninledir saat 6'yı seninle beraber heyecanla beklicem:))))

Canim naptin??simdiye cikmistir sonuc.hayirli haberlerini bekliyoruzz

kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50

pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...

canım benim seninde hamile olduğunu hissetmiştim neden bilmiyorum ama çok sevindim gözün aydın. sanırım sen benden de betersin değerim artacak mı? kesem sağlıklı mı? kalbi nasıl atacak ki? hep bi telaş:18::18::18:
allahım hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah.

kızlar kese boyutlarınız nasıldı bizim geçen hafta cuma değerimiz 1050 ydi bugün kese görmeye gittik ama değere göre küçük dedi dr sizinkiler nasıldı çok korkuyorum bu 3. denememizdi oldu ama çok üzgünüm

ben transferin 18. günü gördüm . kesem 7.3 mm di. ama değer kaçtı bilmiyorum allah korktuklarımızdan sakınsın. senin kese kaç mm di::?

ben transferin 18. günü gördüm . kesem 7.3 mm di. ama değer kaçtı bilmiyorum allah korktuklarımızdan sakınsın. senin kese kaç mm di::?

bu gün 22. günüm milim filan söylemedi salı tekrar gel büyüyormu bakalım dedi kendime engel olamıyorum lütfen dua edin

canlarım ben de gördüm ama kan değerimi bilmiyorum ve boyutu hakkaında da bi yorum gelmedi.ben tecrübeliyim bu konuda zaten küçük değil normaldi benimki ayrıca 15.gunum.

turksoyu senin kaç mm ki öle dedi??telaş yapma kalp atışı için ne zaman çagırdı?

tebriklerrr. boşuna hem kendini hem de bizi strese soktun.değere takılma gayet güzel önemli olan katlanması.hareketlere daha dikkat ediyoruz.

Son düzenleme:

sağol canm sen de duyarsın inşallah hayırlısıyla..ben de çok heyecanlıydım, duyunca daha da heyecanlandım kim gidecekti acaba? hiç aklımda kalmamış canım ya

canım kanama hala devam ediyor mu? yoğun mu yoksa lekelenme gibi mi?
iğneden azaldı inş bitecek

Bak gördün mu neden hemen umutsuz oluyorsun olmadı diye olmuş işte çok şükür. Şimdi dinlen bebekelerini yorma hayırlı olsun Rabbim.tamamina erdirsin

inş dahada artar 11.gün 70 ve kanama olması korkuttu cnm

canım inş artacak yaa bende duyacam pıt pıt ve kucagıma alıcam inş

canım korkuttun beni valla ama sonra çoook sevindimm
hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin
kendine dikkat et canımm

saol cnm benim çok saol...mevlam hepimize cennet kokulumuzu kucagımıza almayı nasip etsin inş

evet cnm şimdilik sadece yatıyorum umarım kat kat artar degerim...darısı hepimize inş meleklerimizi kucagımza alacaz inş

bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii

çok şükür cnmm.kucagınada alacaksın inş...bizde duyacakmıyız acaba...

güzell olacakkk....
çok sewindiim hayırlı olsun bilgisayara yeni girdim senin haberini yeni gördüm

çok saol bambimm mevlam hepimize bebiş sahibi olmayı birbirimize mama tarifleri vermeyide nasip etsin inş

vışşşş şimdi bide kese boyutunumu takip etcez :))

kızlar beni merak eden arkadaşlar bu gün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışına gideceğiz yaradan herkesi sevindirsin öpüyorum sizleri

filolok stdive hadi gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
gelsene canım bnm sende görmüşsün bu gün keseciği darısı kalp atışına
mavera19 kuzucuğunun kalp atşlarını dinlemişsin en güzl sestir heralde bu güne kadar duyduğun
superisi transfer günü arkadaşım sende keseyi görmüşsün darısı kalp atışına
test sonucu bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda sizlerdende haberler bekliyoruz

kızlar beni merak eden arkadaşlar bu gün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışına gideceğiz yaradan herkesi sevindirsin öpüyorum sizleri

Canım maşallah hadi gözün aydın yakın zamanda kalp atışı haberinide alırız inş.
Darısı bizlere Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…