haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

evet canım ya çok güzeldi, gözlerim yaşardı mucize karşısında
Rabbim herkese yaşatsın, sen de duyarsın 10 gün sonra inşallah. keseyi görmüşsün gözün aydın

filoloğum bak gördünmü hiçbişeyciğiniz yok :) Allahım esirgesin iyi düşün iyi olsun.. sdtive arkadaşım tebrik ederim çok sevindim.. Darısı bana inşallah bebişlerin :) pazartesi günü büyük ihtimal transferim var Allah yardımcım olsun haberiniz olsun

bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi inşallah :)))

hayırlı olsuunn.. 8. gün için çok güzel bi sonuç..kat kat katlansın inşallah..

HAYIRLI HABERLER ARKA ARKAYA GELİYOR.HARİKA BİR SONUÇ SÜPEERRR.
Darısı bizlere inşallah.
Artar canım merak etme:))))

gözün aydın canım, hayırlı olsun..maşallah 8. gün için çok güzel değer
katlanarak devam etsin inşallah

Herkese merhaba.Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.Sonuc bekleyenlere de pozitif sonuclar diliyorum.Negatif sonic alan arkadaslar umarim sizlerde en kisa surede bebeklerinize kavusursunuz.Ben hala yatiyorum.Ne yazikki kanamam durmuyor.Az azda olsa 20 gundur devam ediyor.Gercekten pozitif sonuc almakla is bitmiyormus.Cok zor.Tuvalet disinda kalkamiyorum.Bebek iyi ama.

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim karnım gece çok ağrıyo yaa.hayır gunduz de ağrıyor ama gece daha acılı ağrıyo bi de 4 kere wc ye kalkıyorum.iyice uykusuz oldum.sizde de oluyor mu acabaa???sabah karnım gurulduyo resmen uyandığımda

bunlar neyse de çok önemli bi haftaya giriyorum kalp atışı :18: daha önce 3 kere gebe kaldım doğal yolla.ama hiç kalp atışı duyamadım malesef.bu sefer içimde bi umut olsa da endişeliyim.aslında haftaya 5.haftayı bitirmiş olucam.belki de erken olur ama.bilmiyorum bize de Allah ım nasip eder mı??hamişler nolur duanızı esirgemeyin.inşallah hem ben hem de diğer arkadaşlarım bu mutluluğa ulaşırız.

merhaba kızlar
dr geldim kan verdim yine ultrasonla bakıldı. 14-15 mm yumoslarım :)
pazartesı bırd aha gıdıcegeım bakalım hayırlısı

ahhnur çok korktum ve halada korkuyorum degerimdüşük gibi geliyor kanamamda oldu...inş artar ya... ve evet sdtive de hamiş:) darsı sizlere inş.pazartesi sendealda gel meleklerini inş..

cnm sen halaiğnelere devamediyorsundur... bebişini görüyorsundur sen dimi..drun nediyor...benimde var ya ondan soruyorum sana.benim 11. gün 70 çıktı degerim inş artar

selam kızlar. çok şükür bende duydum ikizlerimin pıtpıtlarını. hamdolsun darısı tüm dileyenlere

duyucaksın cnm inş üzülme herşey çokgüzel olucak.duyacaksınn pıt pıtlarını......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…