- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.061
filolok stdive hadi gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
gelsene canım bnm sende görmüşsün bu gün keseciği darısı kalp atışına
mavera19 kuzucuğunun kalp atşlarını dinlemişsin en güzl sestir heralde bu güne kadar duyduğun
superisi transfer günü arkadaşım sende keseyi görmüşsün darısı kalp atışına
test sonucu bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda sizlerdende haberler bekliyoruz
kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50
pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...
kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50
pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...
filoloğum bak gördünmü hiçbişeyciğiniz yok :) Allahım esirgesin iyi düşün iyi olsun.. sdtive arkadaşım tebrik ederim çok sevindim.. Darısı bana inşallah bebişlerin :) pazartesi günü büyük ihtimal transferim var Allah yardımcım olsun haberiniz olsun
hayırlı olsuunn..8. gün için çok güzel bi sonuç..kat kat katlansın inşallah..
canım benim seninde hamile olduğunu hissetmiştim neden bilmiyorum amaçok sevindim gözün aydın. sanırım sen benden de betersin değerim artacak mı? kesem sağlıklı mı? kalbi nasıl atacak ki? hep bi telaş:18::18::18:
allahım hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah.
HAYIRLI HABERLER ARKA ARKAYA GELİYOR.HARİKA BİR SONUÇ SÜPEERRR.
Darısı bizlere inşallah.
Artar canım merak etme:))))
gözün aydın canım, hayırlı olsun..maşallah 8. gün için çok güzel değer
katlanarak devam etsin inşallah
iğneden azaldı inş bitecek
inş dahada artar 11.gün 70 ve kanama olması korkuttu cnm
canım inş artacak yaa bende duyacam pıt pıt ve kucagıma alıcam inş
saol cnm benim çok saol...mevlam hepimize cennet kokulumuzu kucagımıza almayı nasip etsin inş
evet cnm şimdilik sadece yatıyorum umarım kat kat artar degerim...darısı hepimize inş meleklerimizi kucagımza alacaz inş
çok şükür cnmm.kucagınada alacaksın inş...bizde duyacakmıyız acaba...
güzell olacakkk....
çok saol bambimm mevlam hepimize bebiş sahibi olmayı birbirimize mama tarifleri vermeyide nasip etsin inş
sen daha iyi sonuçlar alacaksın cnmm
bunun yatmakla işi yok cnm yatmayıpstres yapmayanlar daha rahat hamiş kalıo..az kalmışinş...
cnm saolasın evet ya şafak neyaptıki....
wawwwçokşükür cnm darısı pıt pıtlara ve kucagına almakta inş
oooooooooyaşasın..cnm 8. gün 50çık mış benim cnm yokmu hem kanamam vardıhemde 11.günümde 70 çıktı...inş aratacak cnm artacak...sen rahat ol ...hattaseninki ikiz demedi deme:)
hadipixes sıra sende:)
filolok stdive hadi gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
gelsene canım bnm sende görmüşsün bu gün keseciği darısı kalp atışına
mavera19 kuzucuğunun kalp atşlarını dinlemişsin en güzl sestir heralde bu güne kadar duyduğun
superisi transfer günü arkadaşım sende keseyi görmüşsün darısı kalp atışına
test sonucu bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda sizlerdende haberler bekliyoruz
Tebriklerrr Allah kucaginiza almayida nasip etsin
Canım benimmm çok sevindim tabii ki yükselecek allahın izni ile.
süper haber
tebrikler canımcım biliyorumdum zaten rabbim korusun hayatım.
filoloğum bak gördünmü hiçbişeyciğiniz yok :) Allahım esirgesin iyi düşün iyi olsun.. sdtive arkadaşım tebrik ederim çok sevindim.. Darısı bana inşallah bebişlerin :) pazartesi günü büyük ihtimal transferim var Allah yardımcım olsun haberiniz olsun
çok çok çok teşekkür ederimRabbim hepinizden razı olsun. inşallah süreç sağlıkla ilerler ve bebeğimi alabilirim kucağıma...
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın
bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi inşallah :)))
kızlar beni merak eden arkadaşlar bu gün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışına gideceğiz yaradan herkesi sevindirsin öpüyorum sizleri
Herkese merhaba.Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.Sonuc bekleyenlere de pozitif sonuclar diliyorum.Negatif sonic alan arkadaslar umarim sizlerde en kisa surede bebeklerinize kavusursunuz.Ben hala yatiyorum.Ne yazikki kanamam durmuyor.Az azda olsa 20 gundur devam ediyor.Gercekten pozitif sonuc almakla is bitmiyormus.Cok zor.Tuvalet disinda kalkamiyorum.Bebek iyi ama.
günaydınkızlar benim karnım gece çok ağrıyo yaa.hayır gunduz de ağrıyor ama gece daha acılı ağrıyo bi de 4 kere wc ye kalkıyorum.iyice uykusuz oldum.sizde de oluyor mu acabaa???sabah karnım gurulduyo resmen uyandığımda
bunlar neyse de çok önemli bi haftaya giriyorum kalp atışı :18: daha önce 3 kere gebe kaldım doğal yolla.ama hiç kalp atışı duyamadım malesef.bu sefer içimde bi umut olsa da endişeliyim.aslında haftaya 5.haftayı bitirmiş olucam.belki de erken olur ama.bilmiyorum bize de Allah ım nasip eder mı??hamişler nolur duanızı esirgemeyin.inşallah hem ben hem de diğer arkadaşlarım bu mutluluğa ulaşırız.
merhaba kızlar
dr geldim kan verdim yine ultrasonla bakıldı. 14-15 mm yumoslarım :)
pazartesı bırd aha gıdıcegeım bakalım hayırlısı
yumurtalarınız kaç taneydi transfer gününe kadar kaç kaldı ?? bana acil cevap
amin filocuğum amin :)
selam kızlar. çok şükür bende duydum ikizlerimin pıtpıtlarını. hamdolsundarısı tüm dileyenlere