35 yaşında bursada tüp bebek sürecim

Sizn adınıza o kadar sevindim ki baştan sona tüm yazdıklarınızı okudum gözlerim dolu dolu.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza hayırlı güzel bi hamilelik geçirmeniz nasip olsun inşallah.Ben 5 aylık evliyim amh 0.01 eşimde sperm eksikliği var her ikimiz için normal yolla olmaz dediler.Ben kendi durmumu düğünüme 40 gün kala öğrendim doktorum tüp bebekle anca gebe kalabilirsin zamanın çok az dedi bu günleri yaşıyacağımı biliyormuş gibi önceden üzüntümü kederimi yaşadım ne yeni gelinliğimden bir şey anladım ne bişe.Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç bir gelişme olmadı sonrasında 35 gün sonra kendiliğinden yumurta gelişti ve 5 güne ulaştı donduruldu orta kalite.Doktorum tekrar iğne tedavisi görüp yumurta toplamayı ön gördü tabii yumurta oluşur mu oluşmaz mı o da muamma olurda 2. kez yumurta oluşursa her ikisinide transfer edip 1 ri tutmazsa diğeri tutar diye şansı arttırmak için eşimde maddi yönden pek olumlu bakmıyor sanırım 2. Toplamayada ücret alınıyormuş tutacağı varsa dondurulanda tutar gözüyle bakıyor.Çok uzun oldu helal edin.Hepimizin hakkına hayırlısı Rabbim bu yolda olan herkese olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah🤲🏻
Benim amh 0.01 bir tane emriyom var transfer denemedık ıkı basarısız yumurta gelısmedı tedavım var piskolojık olarak ıyı degılım maddı olarakta manevı olarakta yıprandım çok dıger ay adetde gıdıcem bakılcak elımızdekını verelım dendi adet ılk basarılı yumurta cıktıkdan sonra gormedım prp yapıldı ıkı ay gormedım ılac ıle gordum bu ay ılacı bırakıp denıcez bakalım ıns adet gorurum sogan kuru ve bıtkı cayları ve aktardan bi karısım aldım yaş 37

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun🌸 Doktorum tekrar yumurta toplama ön gördü fakat maddi olarak bizi çok zorluyacağı için malesef yaptıramıyacağım havuz sistemi 45 bün iğneler hariç 90 bini bulur dediler transfer sürecini bekliyorum hakkıma hayırlısı olsun için benim için ve bu yolda olanlar için inşallah.Hacamat evet yaptırdım kendimi hatta yumurta gelişimi olmammıştı bi süre beklenmişti o arada hacamat yaptırdım 1 yumurtam oluştu kontrole gittiğimde Rabbimin yardımıyla hacamatın etkisiyle olmuş olabilir inanarak yaptırdım çünkü.Transfer sürecime var daha rahime sülük koymurmayı düşünüyorum emvriyo tutunsun diye
Havamatı nerde yaptırdınız

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun🌸 Doktorum tekrar yumurta toplama ön gördü fakat maddi olarak bizi çok zorluyacağı için malesef yaptıramıyacağım havuz sistemi 45 bün iğneler hariç 90 bini bulur dediler transfer sürecini bekliyorum hakkıma hayırlısı olsun için benim için ve bu yolda olanlar için inşallah.Hacamat evet yaptırdım kendimi hatta yumurta gelişimi olmammıştı bi süre beklenmişti o arada hacamat yaptırdım 1 yumurtam oluştu kontrole gittiğimde Rabbimin yardımıyla hacamatın etkisiyle olmuş olabilir inanarak yaptırdım çünkü.Transfer sürecime var daha rahime sülük koymurmayı düşünüyorum emvriyo tutunsun diye
Hakkınızda hayırlısı olsun tutması için rahim çizdirmeyi duymuştum ama sülük hiç duymadım umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻

Hakkınızda hayırlısı olsun tutması için rahim çizdirmeyi duymuştum ama sülük hiç duymadım umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Amin inşallah çok teşekkür ederimm.Doktorum rahim çizmeyle alakalı bir şey demedi.Sülük ise transefer sürecini beklediğim için yakın zaman da olur diye ön görmedi rahim bölgelerine dıştan koymayı tafsiye etti hacamatçı

Kızlar tüp bebek merkezlerine paralar dökmeden önce fakülteden rapor alın.
Mesela S suzan3333 canım keşke uludağdan dpktorun rapor çıkarmayıda önerseydi. İlaçların yüzde 80 ini tedavinin yüzde 30 unu devlet karşılıyor. Ve eurofertil bahçeci gibi merkezlerde bu rapor geçerli oluyor. Fiyat yarı yarıya kadar düşmüş oluyor. Üstelik raporlu 3 tedavi hakkınız var.

Mesela S suzan3333 canım keşke uludağdan dpktorun rapor çıkarmayıda önerseydi. İlaçların yüzde 80 ini tedavinin yüzde 30 unu devlet karşılıyor. Ve eurofertil bahçeci gibi merkezlerde bu rapor geçerli oluyor. Fiyat yarı yarıya kadar düşmüş oluyor. Üstelik raporlu 3 tedavi hakkınız var.

Kapıda sgk anlaşmalı olduğu yazıyor fakat ben hiç bu konuda bilgi almadım sormadım o yüzden burdan bilgi almadan bir şeyi paylaşamazdım. Ben sadece kendi sürecimi anlattım

Amin inşallah çok teşekkür ederimm.Doktorum rahim çizmeyle alakalı bir şey demedi.Sülük ise transefer sürecini beklediğim için yakın zaman da olur diye ön görmedi rahim bölgelerine dıştan koymayı tafsiye etti hacamatçı
İnşallah etkisini görürsünüz . Hacamatı ilk duyduğumda çok şaşırmıştım araştırdıkça da keşke önce bilseydim dedim . İnşallah tedavinizde etkisini görürsünüz Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🌺

Kapıda sgk anlaşmalı olduğu yazıyor fakat ben hiç bu konuda bilgi almadım sormadım o yüzden burdan bilgi almadan bir şeyi paylaşamazdım. Ben sadece kendi sürecimi anlattım
Neden bilgi almadın sormadın burda paylaşsaydın demedim. keşke doktorun rapor almayı tavsiye etseydi dedim.
Senin gibiler de okusun rapor alma haklarını kullansın diye senin konun vasıtasıyla yorum yaptım.
“Paranız çoksa özellere saçabilirsiniz. Ama yıllarca çalışıp sgk ya paralar ödeyip, maaşımızdan kesinti yapan, çifter çifter vergiler alan devletin verdiği bu imkandan da faydalanalım” genel bir uyarı üzerine alınma canım.

Neden bilgi almadın sormadın burda paylaşsaydın demedim. keşke doktorun rapor almayı tavsiye etseydi dedim.
Senin gibiler de okusun rapor alma haklarını kullansın diye senin konun vasıtasıyla yorum yaptım.
“Paranız çoksa özellere saçabilirsiniz. Ama yıllarca çalışıp sgk ya paralar ödeyip, maaşımızdan kesinti yapan, çifter çifter vergiler alan devletin verdiği bu imkandan da faydalanalım” genel bir uyarı üzerine alınma canım.
Bizde sgk ödüyoruz benim sürecim çok hızlı ve ani gelişti durumumda da yazdım. Sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin dediklerinde çocuk kaybetmiş kadar sarsıldık öylesine dr gitmiştim zamana karşı yarıştığım bir durum vardı taktir edersiniz ki o anda ay bunu sorayım öğreneyim anlatırım vs gibi bir durumum yoktu. Bu veb sayfasına da transferden sonra üye oldum ve transfer olduktan sonra sürecimi paylaştım. Öylesine bilgi olsun diye yazmak anlatmak yada YouTube blog gibi bir yazı da yazmadım. Siz ani bir kaza haberi alsanız direkt emin olunn önce bir şok yaşar apar topar tedavinizi başlatırsanız bende doğmayan çocuğum için öyle oldum.Zamanlada yatıştığım bir süreçti o yüzden Bu konuda niye sormadın vs demelisiniz ilerde büyük ani bir şey başınıza gelirse o zaman belki beni hatırlarsınız.

Bizde sgk ödüyoruz benim sürecim çok hızlı ve ani gelişti durumumda da yazdım. Özelde para saçacak kadar durumu iyi olsa uludağ üniversitesine gidip sıra alıp uğraşmadan ilk özelle gidip tahlil yaptırırdım. Fakülte de uğraşmazdım özele gitmediğime göre yorumlarınız yazarken lütfen tartıp düşünün. Siz ilk yorumunuzda yok suzan hanım rapor vs durumunu da söyleseymiş demiştiniz ben araştırmadığımı belirttim bunun üzerine özelde para saçmaya getirdiniz durumu.size tekrardan özet geçeyim Sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin dediklerinde çocuk kaybetmiş kadar sarsıldık öylesine dr gitmiştim . Bu gerçekler karşılaşmak ve zamana karşı yarıştığımı öğrenmek bizim için de beklenmedik bir durumdu.taktir edersiniz ki o anda ay bunu sorayım öğreneyim anlatırım vs gibi bir durumum yoktu.Ailem eşimin ailesi abimler para topladı verdi hemen süreci yaptıralım dedi. Bunlar özel konular burda bu şekilde anlatmak hiç istemezdim …Bu veb sayfasına da transferden sonra üye oldum ve transfer olduktan sonra sürecimi paylaştım. Öylesine bilgi olsun diye yazmak anlatmak yada YouTube blog gibi bir yazı da yazmadım. Siz ani bir kaza haberi alsanız direkt emin olunn önce bir şok yaşar apar topar tedavinizi başlatırsanız bende doğmayan çocuğum için öyle oldum.Zamanlada yatıştığım bir süreçti o yüzden Bu konuda niye sormadın vs demelisiniz ilerde büyük ani bir şey başınıza gelirse o zaman belki beni hatırlarsınız.

Kızlar tekrardan merhaba 🙁bebeğimin gelişiminde sıkıntılar yaşadık kalp atışını kaybettik 23.11.2024 te zorunlu kürtaj oldum. Embriyomuz genetiğe gitti sebebini araştırıyoruz. 1 ay sonra sonuçla birlikte tekrardan dr. gideceğim nasıl bir süreç izleyeceğimizi konuşacağız. İnşallah o zamana kadar psikolojik olarak toparlana bilirim.Yeni bir sürece hiç hazır değilim. Hiç istemiyorum hatta. Ama annem elinden geleni yapıyor.Abim ailem yanımdaydı bu süreçte. Sen yeterki iste hiç bir şeyi düşünme ben her şeyi yapacağım diyor. Fakat inanın psikolojik olarak hiç hazır değilim.Daha kürtaj acım dinmedi sürekli ağlama hali geliyor. Sanır bebeğim sağ taraftaymış ağrım sağdan vuruyor 😢Evladını kucağına alıp büyüten kaybeden annelerin durumunu hiç düşünemiyorum bile 😢😢😢 çoook çokkk zor.

Kızlar tekrardan merhaba 🙁bebeğimin gelişiminde sıkıntılar yaşadık kalp atışını kaybettik 23.11.2024 te zorunlu kürtaj oldum. Embriyomuz genetiğe gitti sebebini araştırıyoruz. 1 ay sonra sonuçla birlikte tekrardan dr. gideceğim nasıl bir süreç izleyeceğimizi konuşacağız. İnşallah o zamana kadar psikolojik olarak toparlana bilirim.Yeni bir sürece hiç hazır değilim. Hiç istemiyorum hatta. Ama annem elinden geleni yapıyor.Abim ailem yanımdaydı bu süreçte. Sen yeterki iste hiç bir şeyi düşünme ben her şeyi yapacağım diyor. Fakat inanın psikolojik olarak hiç hazır değilim.Daha kürtaj acım dinmedi sürekli ağlama hali geliyor. Sanır bebeğim sağ taraftaymış ağrım sağdan vuruyor 😢Evladını kucağına alıp büyüten kaybeden annelerin durumunu hiç düşünemiyorum bile 😢😢😢 çoook çokkk zor.
Çok üzüldüm canım, Allah içine serinlik huzur versin. Çok zor tabi ama herkesin başına gelebiliyor maalesef. Bir sonraki sefere kadar dilerim psikolojin toparlar ve huzurlu bir şekilde yeni sürecine başlarsın. Umudunu kaybetme ve üzülme de.
Elinden geleni yap kalanı Allah'a bırak.

X