35 yaşında bursada tüp bebek sürecim

Sizn adınıza o kadar sevindim ki baştan sona tüm yazdıklarınızı okudum gözlerim dolu dolu.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza hayırlı güzel bi hamilelik geçirmeniz nasip olsun inşallah.Ben 5 aylık evliyim amh 0.01 eşimde sperm eksikliği var her ikimiz için normal yolla olmaz dediler.Ben kendi durmumu düğünüme 40 gün kala öğrendim doktorum tüp bebekle anca gebe kalabilirsin zamanın çok az dedi bu günleri yaşıyacağımı biliyormuş gibi önceden üzüntümü kederimi yaşadım ne yeni gelinliğimden bir şey anladım ne bişe.Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç bir gelişme olmadı sonrasında 35 gün sonra kendiliğinden yumurta gelişti ve 5 güne ulaştı donduruldu orta kalite.Doktorum tekrar iğne tedavisi görüp yumurta toplamayı ön gördü tabii yumurta oluşur mu oluşmaz mı o da muamma olurda 2. kez yumurta oluşursa her ikisinide transfer edip 1 ri tutmazsa diğeri tutar diye şansı arttırmak için eşimde maddi yönden pek olumlu bakmıyor sanırım 2. Toplamayada ücret alınıyormuş tutacağı varsa dondurulanda tutar gözüyle bakıyor.Çok uzun oldu helal edin.Hepimizin hakkına hayırlısı Rabbim bu yolda olan herkese olumlu sonuçlar nasip etsin inşallah🤲🏻
Benim amh 0.01 bir tane emriyom var transfer denemedık ıkı basarısız yumurta gelısmedı tedavım var piskolojık olarak ıyı degılım maddı olarakta manevı olarakta yıprandım çok dıger ay adetde gıdıcem bakılcak elımızdekını verelım dendi adet ılk basarılı yumurta cıktıkdan sonra gormedım prp yapıldı ıkı ay gormedım ılac ıle gordum bu ay ılacı bırakıp denıcez bakalım ıns adet gorurum sogan kuru ve bıtkı cayları ve aktardan bi karısım aldım yaş 37

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun🌸 Doktorum tekrar yumurta toplama ön gördü fakat maddi olarak bizi çok zorluyacağı için malesef yaptıramıyacağım havuz sistemi 45 bün iğneler hariç 90 bini bulur dediler transfer sürecini bekliyorum hakkıma hayırlısı olsun için benim için ve bu yolda olanlar için inşallah.Hacamat evet yaptırdım kendimi hatta yumurta gelişimi olmammıştı bi süre beklenmişti o arada hacamat yaptırdım 1 yumurtam oluştu kontrole gittiğimde Rabbimin yardımıyla hacamatın etkisiyle olmuş olabilir inanarak yaptırdım çünkü.Transfer sürecime var daha rahime sülük koymurmayı düşünüyorum emvriyo tutunsun diye
Havamatı nerde yaptırdınız

X