haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

oooh yaa dedik biz sana çok dikkat et kendine asıl şimdi.. hem dinlen hem de dua et bol bol
Rabbim inşallah sana bağışlayacak bebişini...

Kızlar dua edin ne olur. İlk baştaki gibi kahverengi bir kanama başladı. Çok korkuyuorum saat üçte muayeneye çağırdı doktor ameliyatı varmış. Ne yapıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum

Canım kırmızı Kanaman var mi kahverengi lekelenmeler olabilir arada diyorlar. Allahim bebeklerimizi bize bağışlasın hayirlisi ile. Inşallah güzel bir sonuçla donersin. Doktor geçen seferki.lekelenmelerine ne demişti muayneden sonra?

Mevlam sana hamdolsun testsonucum 70 çıktı..11. Günüm. Ve kanamam var..mevlam sen hayırlısını ver inş

Bak gördün mu neden hemen umutsuz oluyorsun olmadı diye olmuş işte çok şükür. Şimdi dinlen bebekelerini yorma hayırlı olsun Rabbim.tamamina erdirsin

Canım benim çok sevindim
Süper haber inşallah güzel olur herşey

bak bebeğin bırakmadı seni annesi hadi gözün aydın canım benim 3 günü atlatcaksın 9 ayıda sonra meleğin kollarında :)) Allaha emanet olun kuzum çok sevindim :))

Aa iste bu super haber zaten ben ihtimal vermemistim.ilaclarini kullan aksatma gozun aydinnn

canım kanama hala devam ediyor mu? yoğun mu yoksa lekelenme gibi mi?

Bak gördün mu neden hemen umutsuz oluyorsun olmadı diye olmuş işte çok şükür. Şimdi dinlen bebekelerini yorma hayırlı olsun Rabbim.tamamina erdirsin

saolun kızlar ama evetdevamediyor az da olsageliyor kanama..vişne çürügü gibi...vekorkuyorum....
sizler nasılsınız..

bak bebeğin bırakmadı seni annesi hadi gözün aydın canım benim 3 günü atlatcaksın 9 ayıda sonra meleğin kollarında :)) Allaha emanet olun kuzum çok sevindim :))

Aa iste bu super haber zaten ben ihtimal vermemistim.ilaclarini kullan aksatma gozun aydinnn

kızlar bırakmıycak degilmi? kanama devamediyor....korkuyorumm...mevlamsensabır ver meleklerime güçkuvvet versin

kızlar bırakmıycak degilmi? kanama devamediyor....korkuyorumm...mevlamsensabır ver meleklerime güçkuvvet versin

tabi ki bırakmıcak annesi sıkı sıkı sarılıyo meleğin şimdi sana :) canımmm bol bol ayetel kürsi ni oku Rabbime emanet et bol bol dinlen şu korkuyu da at içinden tamam mı kuzum yüzün gülsün ve sen bizim için de dua et biliyosun hamilelerin duası çok makbul

OLEEEYYY SÜPER BİR HABER CANIM BENİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:)))))
Dikkat et bol bol dinlen sakın kendini ve bebeğini üzme canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.

dün akşam simsiyah bir akıntıydı sadece bir yerden bulaşmış gibi azcık. Bu sabah ilkindeki gibi kahverengi oldu. aynı filologum gibi adet kanaması gibiydi yine kahverengi. Progestan iğne kullandım 10 gün sonra bitmişti. Doktora sinir oldum rahatlığı çıldırttı beni. Ben burda ecel teri döküyorum o saat üçte çağırıyor ((

Canım sakin ol.Sinirlenme evet dr lar biraz rahat davranıyorlar ama ne yapalım biz onlara mecburuz.
Kendini ve bebeğini üzme lütfen dua et bol bol.

OLEEEYYY SÜPER BİR HABER CANIM BENİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:)))))
Dikkat et bol bol dinlen sakın kendini ve bebeğini üzme canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.

canımmm özleden msj attım sana bi baksana kızzzzzz :))

Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…