haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

filolok stdive hadi gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
gelsene canım bnm sende görmüşsün bu gün keseciği darısı kalp atışına:KK1:
mavera19 kuzucuğunun kalp atşlarını dinlemişsin en güzl sestir heralde bu güne kadar duyduğun
superisi transfer günü arkadaşım sende keseyi görmüşsün darısı kalp atışına
test sonucu bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda sizlerdende haberler bekliyoruz

evet canım ya çok güzeldi, gözlerim yaşardı mucize karşısında:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim herkese yaşatsın, sen de duyarsın 10 gün sonra inşallah. keseyi görmüşsün gözün aydın:KK76::KK76::KK76:

filoloğum bak gördünmü hiçbişeyciğiniz yok :) Allahım esirgesin iyi düşün iyi olsun.. sdtive arkadaşım tebrik ederim çok sevindim.. Darısı bana inşallah bebişlerin :) pazartesi günü büyük ihtimal transferim var Allah yardımcım olsun haberiniz olsun :KK66:

filoloğum bak gördünmü hiçbişeyciğiniz yok :) Allahım esirgesin iyi düşün iyi olsun.. sdtive arkadaşım tebrik ederim çok sevindim.. Darısı bana inşallah bebişlerin :) pazartesi günü büyük ihtimal transferim var Allah yardımcım olsun haberiniz olsun :KK66:

bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi inşallah :)))

hayırlı olsuunn..:KK52::KK52: 8. gün için çok güzel bi sonuç..kat kat katlansın inşallah..

canım benim seninde hamile olduğunu hissetmiştim neden bilmiyorum ama:KK1::KK1::KK1: çok sevindim gözün aydın.:nazar::nazar: sanırım sen benden de betersin:KK43: değerim artacak mı? kesem sağlıklı mı? kalbi nasıl atacak ki? hep bi telaş:18::18::18:
allahım hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah.

HAYIRLI HABERLER ARKA ARKAYA GELİYOR.HARİKA BİR SONUÇ SÜPEERRR.
Darısı bizlere inşallah.
Artar canım merak etme:))))

gözün aydın canım, hayırlı olsun..maşallah 8. gün için çok güzel değer:nazar::nazar::nazar:
katlanarak devam etsin inşallah:KK76::KK76::KK76::KK76:

iğneden azaldı inş bitecek

inş dahada artar 11.gün 70 ve kanama olması korkuttu cnm:KK43:

canım inş artacak yaa bende duyacam pıt pıt ve kucagıma alıcam inş

saol cnm benim çok saol...mevlam hepimize cennet kokulumuzu kucagımıza almayı nasip etsin inş

evet cnm şimdilik sadece yatıyorum umarım kat kat artar degerim...darısı hepimize inş meleklerimizi kucagımza alacaz inş

çok şükür cnmm.kucagınada alacaksın inş...bizde duyacakmıyız acaba...

güzell olacakkk....

çok saol bambimm mevlam hepimize bebiş sahibi olmayı birbirimize mama tarifleri vermeyide nasip etsin inş
sen daha iyi sonuçlar alacaksın cnmm

bunun yatmakla işi yok cnm yatmayıpstres yapmayanlar daha rahat hamiş kalıo..az kalmışinş...

cnm saolasın evet ya şafak neyaptıki....

wawwwçokşükür cnm darısı pıt pıtlara ve kucagına almakta inş

:KK64::KK64::21::21::21::KK64::KK64:
oooooooooyaşasın..cnm 8. gün 50çık mış benim cnm yokmu hem kanamam vardıhemde 11.günümde 70 çıktı...inş aratacak cnm artacak...sen rahat ol ...hattaseninki ikiz demedi deme:)
hadipixes sıra sende:)

filolok stdive hadi gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
gelsene canım bnm sende görmüşsün bu gün keseciği darısı kalp atışına:KK1:
mavera19 kuzucuğunun kalp atşlarını dinlemişsin en güzl sestir heralde bu güne kadar duyduğun
superisi transfer günü arkadaşım sende keseyi görmüşsün darısı kalp atışına
test sonucu bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda sizlerdende haberler bekliyoruz

Tebriklerrr Allah kucaginiza almayida nasip etsin :KK49: :KK16:

Canım benimmm çok sevindim tabii ki yükselecek allahın izni ile.
süper haber:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tebrikler canımcım biliyorumdum zaten rabbim korusun hayatım.

çok çok çok teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16: Rabbim hepinizden razı olsun. inşallah süreç sağlıkla ilerler ve bebeğimi alabilirim kucağıma...

Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ya da evlatlarıyla sınamasın :KK16:

Herkese merhaba.Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.Sonuc bekleyenlere de pozitif sonuclar diliyorum.Negatif sonic alan arkadaslar umarim sizlerde en kisa surede bebeklerinize kavusursunuz.Ben hala yatiyorum.Ne yazikki kanamam durmuyor.Az azda olsa 20 gundur devam ediyor.Gercekten pozitif sonuc almakla is bitmiyormus.Cok zor.Tuvalet disinda kalkamiyorum.Bebek iyi ama.

Son düzenleme:
günaydın:KK24::KK24::KK24::KK24: kızlar benim karnım gece çok ağrıyo yaa.hayır gunduz de ağrıyor ama gece daha acılı ağrıyo :KK1: bi de 4 kere wc ye kalkıyorum.iyice uykusuz oldum.sizde de oluyor mu acabaa???sabah karnım gurulduyo resmen uyandığımda :KK1:

bunlar neyse de çok önemli bi haftaya giriyorum kalp atışı :18: daha önce 3 kere gebe kaldım doğal yolla.ama hiç kalp atışı duyamadım malesef.bu sefer içimde bi umut olsa da endişeliyim.aslında haftaya 5.haftayı bitirmiş olucam.belki de erken olur ama.bilmiyorum bize de Allah ım nasip eder mı??hamişler nolur duanızı esirgemeyin.inşallah hem ben hem de diğer arkadaşlarım bu mutluluğa ulaşırız.

merhaba kızlar
dr geldim kan verdim yine ultrasonla bakıldı. 14-15 mm yumoslarım :)
pazartesı bırd aha gıdıcegeım bakalım hayırlısı

ahhnur çok korktum ve halada korkuyorum degerimdüşük gibi geliyor kanamamda oldu...inş artar ya... ve evet sdtive de hamiş:) darsı sizlere inş.pazartesi sendealda gel meleklerini inş..

Herkese merhaba.Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.Sonuc bekleyenlere de pozitif sonuclar diliyorum.Negatif sonic alan arkadaslar umarim sizlerde en kisa surede bebeklerinize kavusursunuz.Ben hala yatiyorum.Ne yazikki kanamam durmuyor.Az azda olsa 20 gundur devam ediyor.Gercekten pozitif sonuc almakla is bitmiyormus.Cok zor.Tuvalet disinda kalkamiyorum.Bebek iyi ama.

cnm sen halaiğnelere devamediyorsundur... bebişini görüyorsundur sen dimi..drun nediyor...benimde var ya ondan soruyorum sana.benim 11. gün 70 çıktı degerim inş artar

selam kızlar. çok şükür bende duydum ikizlerimin pıtpıtlarını. hamdolsun:nazar::nazar::nazar::nazar: darısı tüm dileyenlere

günaydın:KK24::KK24::KK24::KK24: kızlar benim karnım gece çok ağrıyo yaa.hayır gunduz de ağrıyor ama gece daha acılı ağrıyo :KK1: bi de 4 kere wc ye kalkıyorum.iyice uykusuz oldum.sizde de oluyor mu acabaa???sabah karnım gurulduyo resmen uyandığımda :KK1:

bunlar neyse de çok önemli bi haftaya giriyorum kalp atışı :18: daha önce 3 kere gebe kaldım doğal yolla.ama hiç kalp atışı duyamadım malesef.bu sefer içimde bi umut olsa da endişeliyim.aslında haftaya 5.haftayı bitirmiş olucam.belki de erken olur ama.bilmiyorum bize de Allah ım nasip eder mı??hamişler nolur duanızı esirgemeyin.inşallah hem ben hem de diğer arkadaşlarım bu mutluluğa ulaşırız.

duyucaksın cnm inş üzülme herşey çokgüzel olucak.duyacaksınn pıt pıtlarını......

X